מישהוא חשב על זה?!....

אביקאט

New member
מישהוא חשב על זה?!....

אם גלגל"צ, הרדיו הרשמי שמנסה לפתור את בעיות הפקקים העומסים וזיהום האויר, מעודד כל היום לשים חגורות, לא לעקוף, מפרסם את פסטיבל בראשית, ולא מזכיר אף פעם אופנועים, אפילו לא במאמר מוסגר של השדרנים. פעם טילפנתי אליהם, למוקד דיווחי התנועה, והודעתי להם בחגיגיות שלקח לי לעבור את מחלף קיסריה, עד נתניה, ב15 דקות...הבחורה היתה כה מופתעת ושאלה אותי:"אבל יש שם עכשיו עומס עצום!, זה מוצאי שבת..." אחרי שהיא שמעה שאני על אופנוע היא פשוט אמרה לי ש:"זה לא נחשב..". למה לא? מה אנחנו - עיזים?.... אני אומר שכדאי שנתחיל לטפטף להם למוח שכדאי להיות עם טוסטוס\קטנוע\אופנוע...אבל אז לא יהיה להם על מה לדווח ויסגרו את התחנה..באמת דילמה מוסרית ואנושית כאחת... אבל כשחושבים על זה...מה איכפת לי.... בואו נתחיל להתקשר אליהם ולתת להם תיזמונים ודיווחים מהאופנועים, אולי ככה אנשים שישבו במכונית יחשבו על זה... ואני יודע שאולי זה קצת דורש מאמץ לעצור, להוריד קסדה, להוציא את הנייד, אבל מה איכפת לכם?...גם ככה חסכתם שעה וחצי מהפקק שכרגע עברתם.... אז עשו מצווה, ותתחילו למסור תיזמונים בגלגל"צ...זה גם יתרום לתדמית שלנו בציבור בנושא הביטוח ושאר הצרות שלנו. בברכת שנה סבבה...אני.

אביקאט

New member
מי אמר שאין תקווה?

לא מזמן ראיתי את הסרט "חומות של תקווה", ושם הגיבור שולח כל שבוע מכתב ע"מ לקבל ספרים ותקציב לספריית הכלא...הוא הצליח אמנם אחרי 3 שנים, אבל בחייך, זה רק סרט...אני בטוח שאחרי שהם יראו שזה לא אחד או שניים שמציקים להם, הם יבינו את הפרנציפ, ורק כדי שנעזוב אותם בשקט, הם יעשו לנו ג´ינגל בסגנון "בואו נפתור את בעיות העומס בערים, הגיע הזמן לעבור לקטנועים"... מה איכפת לנסות שוב?...אם אנשים יהיו פה רציניים ויגידו לי שהם מתקשרים ומתזמנים, אני אשלח למפקד התחנה כל שבוע מכתב בנושא - הולך?!...

cagiva

New member
אחלה רעיון

רק אם מישהו יתנדב לרשום פה את המספר זה יעזור. מחלף קיסריה עד נתניה....15 דקות:) הם ישתגעו!!!

FISTUK

New member
אני בעד!

אפשר לנסות, השאלה אם תהיה מספיק הענות מצד הרוכבים... אם כך יהיה זה יכול להיות גאוני!

הרעיון נחמד אבל

הוא לא יתרום לתדמית, תמיד יגידו אנשי קופסאות הפח העצבניים בפקקים: "אה אופנוען עבר זאת ב 15 דקות, הוא בטח נסע בשוליים (לא חוקי) השתחל בין מכוניות (גם כן לא ממש בטוח) וטס בין רכבים" שיעלו להם את הביטוח המאני...ם הללו. גם אנחנו יוצאים פראיירים עומדים בפקקים וגם צוחקים עלינו???? שיסבלו שבעתיים ציפי שסי בהם שיניים!" האם זה מה שאתם מנסים לעשות? או שממש לא הבנתי לאן זה יוביל? וסליחה על הציניות מראש! מיץ פטל (שלרגע קט איבד את שלוותו בהכירו את עמישראל) אפשר שוב לנשום ברוגע...

טוב, תמחק את ההתנצלות ../images/Emo46.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo6.gif

אין לי בעייה להשמיע דיעות, אבל ציניות במדורינו?

לדעתי היכולת להתייחס לדברים

בצורה צינית לפעמים, זה דבר חשוב, שיכול להשאיר אותך שפוי במדינה כמו שלנו, אם שלל בעיותיה

תשמע.....דברים כאלה אתה עוד יכול

לחשוף, אני חושב
....

אהה - ואולי גם אפשר להתקשר לגלגלצ

ולדווח שרכבתם מחיפה לתל אביב ב 30 דקות (במהירות של 140). אולי גם זה יעזור לשיפור התדמית? וכאזרחים שומרי חוק אולי כבר תתקשרו ישר למשטרת התנועה לתת את הדווח....
אני מקווה שהבהרתי את עצמי. בקיצור": "ככה לא בונים חומה, ככה לא בונים חומה ועוד פעם אחת..."
מיץ פטל
(בחברות...- זה סלאנג חדש שלמדתי כאן לפני מספר ימים)

אפשר אולי לחשוב על כיוונים יותר

פרודוקטיביים: כן להציק לגלגל"צ מדוע אין תשדירים שמבקשים מהנהגים לשמור על רוכבי הדו"ג שהרי ידוע שהם אחראים לאחוז גדול מהתאונות שהורגות רוכבים. "נהג אל תחצה רוכבים" וכו´ רעיונות שיעלו את המודעות לנהיגה בארץ בכלל! תלונות על מע"ץ וכו´ לגבי פאשלות שלהם בורות בכביש הרבה יותר מסוכנים עבורינו. הגברת האכיפה בנושא מעבר רכבים באדום - קוטל לא מעט חיי רוכבים ונהגים וכן הגברת האכיפה בנושא נהגים שזוחלים לצומת במקום לעצור שלא נדבר על מתן זכות קדימה לדו"ג במקומות בהם זה מגיע לו. אני לא מכיר את הסטטיסטיקות אך לדעתי אלו דברים שצריכים לטפל בהם והם בנפשנו (ממש). התזמונים אולי יגרמו לכם מעט נחת אך לא יביאו (לדעתי) שום תועלת ממשית. זהו
מיץ פטל

יעלגול

New member
אני כבר אמרתי פעם

שהתשדירים בגלגל"צ זה לא הם עושים, אלא לפ"מ עושים. גלגל"צ רק משדרים ואיך בראשית הגיעו לשדר בגלגל"צ גם אני לא הבנתי.

אביקאט מצמיח לנו כנפיים !!!!!!

אין ספק כי נוצרת מצלמם של ממציאים יש כאן מישהו ממועדון אופנועים שיחל להרים את הכפפה בצורה של התכתבות ? מה אם ההוא מההפגנות נגד הרפורמה ? או המועדון האופנועים הישראלי ( יש כזה לא ?) יש כאן מישהו מגלגלץ? קולרגול ( שיצדיע ליו"ר ... תפוז )

אביקאט

New member
אחי - אל תקדח לי יותר מידי... ../images/Emo8.gif

מה נסגר איתכם? (וואט קלוזד וויט יו?)....אני כולה הבאתי אותה בקטנה של ההצעה...אתם הפכתם את זה למזימה בינ"ל להפיל את בין לאדן...לא חייבים להגיד שלוקח להגיע מחיפה לת"א חצי שעה...אפשר להוסיף קצת בזמנים כדי שלא יחשבו שאנחנו טסים...ידוע לכולם שעם אופנוע רגיל ומעלה אפשר להגיע מקיסריה לנתניה ב6 דקות ולא ברבע שעה....(חחח) אבל ברצינות...הרעיון של הג´ינגלים מצויין, אבל לא בטוח שזה השלב הראשון, אחרי הכל להכין ולשדר אותם עולה כסף, אבל אפשר להתחיל בקטנה, ולתת להם דיווחים של אופנועים - למען המאזינים האופנענים 0אל תגלו להם שמי שנוסע באופנוע לא יכול לשמוע רדיו...) וככה להגביר קצת את המודעות שיש בארץ גם אופנועים, אני התכוונתי שהקטע יכנס בתת מודע... אז מי שרוצה לעשות את התרגיל - מוזמן בכיף, אפילו אפשר לפברק כמה תיזמונים פה ושם...אל דאגה, אין על זה אכיפת חוק, בדקתי... ומיץ פטל - צא מהסטלה אחי, אתה חי בעולם שכולו סרטים הא? מה נסגר איתך? תזרום -ספרייט! אהבה לכולם.

למעלה