מירי ב7 לילות

pRimaVeriTaVIV

New member
שטויות במיץ רכילויות../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

היא ממש לא אמרה דברים מכוערים על נינט הביקורת הייתה על אביב גפן, היא הייתה אומרת אותו דבר אם השירים היו באלבום אחר, זה ממש לא קשור לנינט **אל תגידי לי ג'קו, מירי אמרה את זה בצורה הרבה הרבה הרבה הרבה פחות בוטה, והיא נשאלה על זה**

viko222

New member
מאיפה הגיעו לכאן חבריי פורום של נינ

של נינט? יש לנו כאן משהו סמוי?

שלום אנשושים!

קודם כל בקשר לכתבה ב7 לילות...מירי הכי בלטה בכתבה הזאת..היא ירדה טיפה על אביב גפן....אבל הכתבה הייתה מאוד מצחיקה... .למרות שאיה הייתה קצת מאחור.... וחוץ מזה התמונה של מירי יצאה הכי יפה! היא נראת בתמונות נורא אלגנטית..איה יצאה ממש גרוע..וקרן יצאה נחמד לא יותר.... בגלל שאני אוהבת את שלושתן...התמונה כבר תלויה לי על הארון....
חוץ מזה....אני חדשה פה למי ששם לב...ואני שותפה גם בפורומים של איה כורם ושל קרן פלס....אבל את מירי אני באמת מעריצה...יש לי כמובן את הדיסק המקורי שלה... והשיר האהוב עלי הוא "טיפה טיפה" ....שיר שאני בקלות מצליחה להזדהות איתו... שלכם...עדי...

pRimaVeriTaVIV

New member
באמת שאני לא מבין אנשים../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif

מירי לא אמרה שום דבר על נינט בתור בן אדם או בתור אומן האמת שהיא דיברה רק על אביב גפן, בעיקר בתור כותב. אמרתי פעם ואגיד שוב, זה ממש לא קשור לנינט, אני מתאר לעצמי שמירי הייתה אומרת אותו דבר אם השירים האלה היו באלבום של מישהו אחר ואגב, אם הבנתי נכון מהכתבה אביב גפן גם אמר משהו על שירים שקרן כתבה-..."אביב גפן טוען שהיה יכול לכתוב שירים כמו שלהן עם הרגל באמצע הלילה"...

משם אבא שלי לקח אותה!!!../images/Emo85.gif

מהצילומים האלווווו אעאעאעאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאעיאעןו'שקןאטםןיא'םשפאטפזאטשקםד' איזה מגניב
אבל אחרי הצילומים היא הייתה עם פזור. מוזר.

תגובה למירב ואביב!!../images/Emo85.gif

|חשה ילדה בכתה א'| מירב>>> בכתבה היא מצולמת עם שיער אסוף לצד, הוא לקח אותה כשהשיער היה פזור..
אביב>>> הבגדים שאיתם הצטלמה היו בגדים לצילומים..לא ציפית שהיא ככה תלך ברחוב
אח"כ היא כנראה החליפה ללבנה..
. יאו. אני צריכה להיות היורשת של עידית.

perrinat

New member
פיתרון אפשרי לבעיה...../images/Emo6.gif

הוא כנראה לקח אותה לראיון הצילומים לכתבה היו ביום אחר...

pRimaVeriTaVIV

New member
אשכרה כיתה א'../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

למה לא, שתלך ככה ברחוב
נונה מוטי מסיקה

למעלה