מירי ב7 לילות

EVGIRL

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחח זאת ממש שיחת בנות!!
אין הן קורעות מצחוק!!

perrinat

New member
אני בולעת את כל מה שאני מקיאה../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח
בגדול מדובר בשיחת בנות שמצוטטת על גבי עיתון. וכששיחת בנות מצוטטת על גבי עיתון זה לא כ"כ נשמע טוב...
בואו נגיד שמזל שזו לא כתבת שער, זה רק היה מזיק להן...

RTur

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כתבה קורעת רצח.. ממש נהניתי לקרוא את כל הגיגיהן של מירי, קרן ואיה.. זה היה ממש מצחיק
אני רק מקווה שלא יעשו להן בעיות כמו שעשו לג'קו.. גם הן אמרו פה כמה מילים על נינט ואביב גפן - אמני הליקון ה"מכובדים".. אולי גם את שלושתן הליקון יחרימו?

won the game

New member
זה לא אותו דבר... ג'קו הגזים בלי

שום טעם.. הוא לא ידע בדיוק מה לשמור לעצמו.. מירי, איה וקרן אמרו את הדברים שם בחצי חיוך

Rachel47

New member
או ששלושתן בהד ארצי../images/Emo15.gif

ולא אכפת להן מהליקון

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifכמעריץ של נינט...

אהבתי את הכתבה! חחחח לא ציפיתם
סתם, אני חולה על מירי מסיקה! כמובן שבפורום הרשמי של נינה יש מעט קללות ודיבורים על כך שהן חסרות חיים וקנאיות.. אבל אני לא חושב ככה- זכותן לא אהוב את הדיסק הם גם ירדו על אביב גפן ולא על נינט- אולי קצת,בעקיפין... אהבתי שהכתבה אמיתית כזאת ולא מתיפייפת... מירי אולי טיפה איכזבה אותי כי אני באמת חולה עליה אבל בכתבה יש מעט הרגשה של מין השתחצנות כזאת, לפי מה שאני הרגשתי.. אבל שטויות.. אמממ. זהו נראה לי

viko222

New member
../images/Emo45.gif כתבה קורעת :]

לא נראה לי שהן אמרו משהו כדאיי לפגוע...הכל מאהבה

אני עכשיו בדיוק סיימתי לקרוא

את הכתבה עשה לי חשק לפרינגלס ובמבה
. והן עדין נראות מעולה... כ"כ מתאים לקרן לשרול שאלה כמו איך אהיה יכול לכתוב שירים עם הרגל ועל פוני סוס
אני גם חושבת מה שאמרו על האלבום של נינט ואביב אבל חוששת שיוציאו את זה מפורפורציה כמו שהוציאו את מה שאמרה על ג'קו. אני מודה שהייתי צעירה (אלו היו זמנים) אז גם אני הערצתי את אביב גפן- הייתי הולכת להופעות שלו, הולכת עם חולצות שלו גזורות ואז הייתי קוראת לעצמי מעריצה...
והן כל הזמן צוחקות כבדרך אגב על אביב ונינט (אני בולעת את מה שמקיאה)
גם לי יש קרוקס ורודות
גם אני רוצה שדודי בלסר ישאל אם יש לי חבר (אין לי)
קרן בלתי נסבלת?
הן מצחיקות שלושתן ביחד אני לא בטוחה שנינט היתה מצליחה בלי כוכב נולד גם לי אין בעיה לקחת את איתי (ואני בטוחה שעוד להרבה אחרות) עם העיניים והקול העמוק
ושוב הסיפור עם הפסטה גם אני מכורה לאלופה ממש מזדהה עם שלושתן והסיפור עם הגניקולגים היה ממש מצחיק

viko222

New member
אם את אוכלת במבה ופרינגלס תביא לי

קצת סבבה?... ;) כתבה באמת מצחיקה נהנתי לקרוא אותה...איה לא היתה כ"כ בולטת קרן היתה הכי בולטת לדעתי... קרוקס ורודות?.. "רק בריאות".. הכי יפה זה השחורות,קלאסי ביותר.... הסיפור עם הגניקולוג היה קורע במיוחד שאיה אמרה שהיא הולכת לרופאים רוסים חחחחחחח

ליעדון

New member
מאכזב קלות.

ראיתי במירי משהו נאצל ולא ארץ-ישראלי מהכיוון הבהמי. כאב לי לקרוא כל שתי שורות השתלחות צינית בנינט. מירי הייתה צריכה להוציא לפחות עוד 2 אלבומים מצליחים כדי לפתח גינונים שכאלה.

לא נורא, פעם מירי נוגעת בשד של נינה

שיש מצלמות, ופעם מירי עוקצת את נינט שיש כתבים. אגב, פעמיים היא בכתה על זה שצילמו את נינט ברומא ולא אותה, גם אצל יאיר לפיד... וגם בכתבה הזו... שתנוח, עוד לא עבר לה ? ולא.. היא בכלל לא מקנאה בנינט

מירי מסיקה בנאדם צבוע ואינטרסנט

בשביל לקבל תצומת לב של פלאשים היא יודעת לתפוס לנינט בציצי אבל ליד החברות שלה ומול עיתון היא אומרת דברים מכוערים. אם היא משחקת אותה חברה שלה בתמונות, שתגיד לה מה שהיא חושבת אחת על אחת, ולא מול כל עם ישראל.

למעלה