מירי בוהדנה

רחלקס

New member
מירי בוהדנה

איזו קריירה חדשה פיתחה לעצמה עדן (מירי בוהדנה) ב"אהבה מעבר לפינה"?

na7

New member
עיצוב אופנה

הקריירה של מירי בוהדנה הי מעצבת בגדים מעצבת אופנה יותר

ShiRi GiRl

New member
WTF../images/Emo35.gif זה סקר../images/Emo35.gif זה חידה../images/Emo35.gif זה..

שאלה למישהו אחד
מה רצית בזה ששאלת את זה

מה היא רצתה?? אני יגיד לך מה היא רצ

רצתה!!!!!! היא באה לפה עם שאלה כי היא חשבה שאנשים שרואים את הסדרה יענו לה על שאלה שהיא לא ידעה!!!!! אני לא מבינה מה הבעיה???

לירונר

New member
למה להתרגז../images/Emo35.gif

גם אני בהתחלה לא הבנתי מה בדיוק היא רוצה...

כן אבל אני כול הזמן שמה לב

שההודעות של הילדה הזאת- שרי כול הזמן מלאות העלבות והיא עצבנית ותאמת זה די מעצבן אותי... היא חושבת את עצמה מנהלת ואומרת לכולם מה לעשות ואיפה לכתוב... אם זה הייתם אתם-אחד המנהלים אומר את זה אז סבבה... הייתי מבינה... אבל אני לא מאמינה שהייתם צועקים כככה נכון? או מדברים ככה נכון? זה די מעצבן להכנס ולראות את הילדה הזאת אומרת לכולם מה לעשות ומעליבה...

לירונר

New member
אז אפשר לדבר במסרים אישיים...

או איתי או איתה... ואני בטוח שהיא תיקח לתשומת ליבה את מה שאתם אומרים.

אני יודעת שזה מה שהיא תעשה

או יותר נכון מקווה... כי ככה אנשים פוחדים לכתוב הודעה שחס וחלילה שרי לא תצעק או לא יודעת מה!

לירונר

New member
תראי, גם אני "צועק" עליהם...

זה מאוד קשה לשבת ולשרשר. וזו לא הפעם הראשונה שאני או מנהלים מפורומים אחרים מסבירים מה זה שרשור. אני אשתדל גם להעלות מאמר, לכל החדשים בפורומים, כדי שיבינו את החשיבות.

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifמזה חס וחלילה שרי לא תצעק...

אף אחד לא מכיר אותי!! מה את רוצה ממני????? אלוהיםםם

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifסליחה לירון?? אתה יודע שבחיים

אבל בחיים לא העלבתי פה אף אחד!!!! וזה פשוט מעצבן שכולם פותחים פה שירשורים על דעתם עצמם!! והילדה הזאתי שרי, סליחה מיס יוניברס... אבל אני שוב אומרת לך: אני לא רוצה להיות מנהלת!! לא רציתי!! ולא ארצה!! אז תרדי ממני כבר!!!! ואנ ילא אקח שום דבר לצומת ליבי בגלל שאת אומרת מה שאת חושבת וזה בכלל לא נכון!!! רדי ממני קרצייה את בכלל לא יודעת מה את אומרת!! כולה אמרתי פעם אחת שזה מעצבן אותי שלא יודעים לשרשר... את עושה ממני כבר אחת מעליבנית שצועקת על כולם.. ולירון אתה מסכים איתה????

סליחה???????????? פעם אחת??????????

תאמיני לי שאם זה היה פעם אחת בחיים אבל בחיים לא הייתי אומרת שום דבר!!!! אבל ראיתי איזה 4 הודעות כאלו ואם תרדי למטה את תראי! וגם בפים אחרים!!! ותזהרי להתחיל עם קללו... אמרתי את השעה שלי וזהו!! ואם תרדי למטה ותראי את תביני שזה לא פעם אחת!!!!!!

לירונר

New member
זהו, זה נפסק פה...

אוקיי
הודעות כאלה גוררות תגובות, שמתפתחות למריבות. לא צריך גם להשפיל את שרי. סיכמנו שמפסיקים

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifפ=ע=ם א=ח=ת../images/Emo70.gif

שאר הפעמים בכלל לא צעקתי רק הערתי... הפכת אותי למכשפהה ואת בכלל לא מכירה אותיייי.. מה את רוצה ממני קביני מאט????

לא יודעת אם הערת או צעקת

אבל זה אותו דבר לדעתי כי זה לא התפקיד שלך... ועל כול דבר את "צעירה" כול דבר!!! כול אחד שפתח הודעה חדשה הערת לו! מה את רוצה שיהיה הודעה אחת בכול הפורום? או שנחכה לך כדי לפתוח שרשור חדש? לחכות להסכמה שלך? לא! וגם שאיזה אחת פתחה סקר- כולה סקר!!!- צעקת עליה ואמרת שזה התפקיד שלך!!! ואת עושה גם סיכומים שבועיים? מה?? זה פורום שלך? לא! זכותו של כול אחד לפתוח סקר!!! סיכום שבועי זה תפקיד שלך ואחרים לא פותחים את זה אני מבינה אבל סקרים? ראבק! למה אי אפשר לפתוח סקר בלי שגברת שרי תסכים?

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifבואנה מה את בכלל מדברת???

קודם כל לא צעקתי על אף אחד שפתח סקר!!!! כולם פה יכולים לפתוח סקר!!!! אז סתמי!!!!! את לא קולטת שאני לא צעקתי על אף אחד פה בפורום!!!!! מה הקושי שלך???? אני הצעתי לעשות את הסיכום שבועי (תשאלי את לירון) ואם מישהו אחר רוצה לעשות את זה שיעשהההה מה אכפת לי???? את באה הנה ורוצה להעיף אותי מהפורום????? תעיפי!!!!! לא אכפת לי!!! כולה את רוצה צומת לב ויחס מהמנהלים!!!!!!! מה קביני מאט את רוצה ממני?????? אין לך למישהו אחר להיתפל???? זה לא הפורום שלי ואף פעם לא חשבתי ככהאז סתמי כבררר!!!!!!!!!! בקושי אני פותחת פה הודעות, והם מוקדשות רק לסקרים ולסיכומים.... תעזבי אותיייי כברררר!!!!!!! חאלס נמאסת!!!!!!!!!!!

תעשי לי טובה טוב???

אני ראיתי שאיזה אחת פתחה סקר ואת אמרת לה שזה התפקיד שלך!!! ותזהרי לקלל יא **** כי אני יודעת שאי אפשר לקלל בתפוז ובבגלל זה אני לא מקללת אותך... אבל תתחילי להרגע מותק!!! אה ואני לא רוצה להעיף אותך מהפורום חס וחלילה ואני גם לא מאמינה שאני יכולה...אני רק אומרת שתרגעי קצת ואת תפקיד השומרת פה על השירשורים תשאירי למנהלים כי את לא יכולה לעשות כלום חוץ מלהעיר... הם יכולים למחוק הודעות ולשרשר אותם...

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifאני לא יעשה לך שום טובה

ושום כלום... מה את פוחדת לקרוא לי זונה.. תקראי לי זונה... יאללה תוציאי כבר מה שיש לך... את כן מנסה להעיף אותי ובדרך הזאת את מנסה לגרום ללירון להעיף אותי!!!! ושוב: כ-ו-ל-ם יכולים לפתוח פה סקרים!!!!!!!!! להזכיר לך את זה שוב??? שוב שוב??? שוב ושוב??????? עוד פעם???? ובכל הפורומים.. אם את בכלל נמצאת בעוד פורומים.. אנשים מעירים שצריך לשרשר... אז פה הערתי כמה פעמים... ונכון, צודקת לא עשו עם זה כלום, אבל זה עדיף מלא להגיד!!!!!! אני לא צעקתיייי!!! ובפעם האלף- רדי ממני!!!!!!!!!

למעלה