מירי בוהדנה

אוף יא קרציייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה מעצבן... יאללה אין לי כוח בשבילך- לעומתך- לי יש חיים שלא כמוך! אבל רק אמרתי שאת "מעירה" יותר מדי!! לכול אחד את מעירה! אז שתביני הפורום לא שלך ואני לא מנסה להעיף אותך רק שתשני קצת התנהגות ותהייה יותר נחמדה ראבק!! ביי

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifלך יש חיים בניגוד לי??

כאילו את אומרת את זה בגלל שאת מכירה אותי???? אם אני מעירה יותר מידי אז עכשיו אני לא יעיר בכלל אוקי??? אף פעם לא אמרתי שהפורום הזה שלי!!!! אמרתי את זה מתי שהוא????? אני חייבת לדעת מתי!!! כי את יודעת, אין לי חיים ואת המלכה שיודעת הכל ושמה לב להכל... ואני מאוד נחמדה!!!! את שמה לב לכמה הודעות שאני פה רשמתי המוווון הודעות אחרות!!!! את שמה לב לכמה פעמים שהערתי וזהוווווו!!!!! מה יש לך להגיד על שאר ההודעות?? אה אה??? השגת מה שאת רוצה יופיייי!!!! מזל טוב לך!!!!!

לירונר

New member
די, אל תתרגשי...

היא לא קרציה, ואת לא קרציה. אני מאוד מבין אותך, אבל גם מאוד מבין את ליטל... ושרי מתוקה, אם מישהו לא משרשר אני אדאג לזה, אל תכתבי להם הודעות וככה אף אחד לא יתעצבן עלייך ולא יעלב ממך. יום כיפור מחר, תבקשו
, ותגיעו לעמק השווה...

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifואולי לירון אם ככה אתם רוצים:

אני לא אכתוב פה בכלל ואז אף אחד לא יצטרך לשמוע אותי... אוקי?? סגרנו??

מעינית

New member
אני לא רוצה להיתערב אבל...../images/Emo95.gif

הינה כמה הודעות שבהם אמרת:"לשרשר
": 37 target=_blank>2131737 target=_blank>209 target=_blank>1 37 target=_blank>2 3

ShiRi GiRl

New member
זה לא אני אמרתי!!! זה קרן אמרה!!!

אם את מתכוונת להודעה הזאת זה קרן אמרה לא אני!!!!!!!!

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifאיזה סתומה אתתת...

עמר הוא ידיד שלייי ואני מכירה אותו מאז שנולדתי... עשינו צחוקים אחד על השני (מה את בכלל אמורה להבין ולדעת???) ודיברנו על זה באיי סי קיו ובפורומים אחרים צחקנו אחד על השנייייי בקללות וכו'.. בקיצוררר... זאת לא הודעה לדוגמא אז תפסיקי לחפש לך ראיותתת...

dht160

New member
בנות בבקשה להפסיק פה !!

לא כתוב יותר אחת לשניה. מעכשיו מנהילי הפורום יקפידו יותר על מה ששניכם כותבתות ואם יש לכם בעיה אחת עם השניה תפנו אותה אלינו כל פעם שקורה משהו במקום להתחיל לריב פה על גבי הפורום. לא משנה מה שהיה ושאף אחת ל תמשיך בתגובות האלה. מעכשיו בכל פעם שיש משהו שמפריע לכם במה שעשתה השניה פנו למנהלים והם ידאגו לטפל בעינין אבל אל תיצברו את זה למריבה כל כך גדולה שמופיעה על גבי הפוורם. גיא

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifהיא בכלל לא כתבה בפורום...

עד שפתאום בא לה להעליב אותי...

Jazmin Te Amo

New member
מזה מזה מזה המריבה הזאת?

יום אני לא פה וכולם מתפרעים? חחח סתם! קודם כל ליטל זכותה של שרי ואני אומרת את זה כי גם אני עושה את זה להעיר אנשים שלא משרשרים כי זה רק מראה כמה איכפת לנו מהפורום ורוצות שהוא יהיה מסודר בלי שום קשר למנהלים! חוץ מזה למה את יוצאת עליה ככה, היא לא עשתה כלום... אני בהלם! בחיים לא ראיתי אותך כותבת פה ופתאום את מתנפלת עליהה... מנהליםם...מהר למחוק את המריבה...ואני מקווה שלא יהיו פה עוד מריבות...כולם צריכים לאהוב את כולם...

למעלה