מירב!!!

יוקאס

New member
מירב!!!

הייתי היום ביום הפתוח של המחלקה... בן כנען ממש נחמדה, פדגוגית כזאת! אני מוכרחה לציין שכשיצאתי היום מהבית ידעתי שיהיה קריר, אז לקחתי איתי ז'קט. אבל כשהגעתי לחיפה קפאתי מקור ואז הבנתי ששכחתי לחלוטין משתי נקודות קטנות אך חשובות ביותר - חיפה בצפון ועל הר. הייתי צריכה להביא מעיל, תל אביב היא באמת בועה! אגב, יש לכם באוניברסיטה רק ספריה אחת? כי כזאת גדולה לא ראיתי אף פעם, היא מושלמת! הגרסא שלי לגן עדן...

מֵירַב

New member
יוקאס!!!

איך היה לך היום הפתוח?
נראה לך הקונספט? וראש התוכנית באמת נחמדה... לגבי הקור שבקמפוס - חבל שלא שאלת בפורום לפני כן.... היינו חוסכים לך עור ברווז
באוניברסיטה, לעומת אוניברסיטאות אחרות (וטכניון אחד) - קיימת רק ספרייה אחת. הכי גדולה בארץ ויש בה למעלה מ2 מיליון פריטים.. ענקית ומשובחת
אז לשמור לך מקום בשנה הבאה לידי?

יוקאס

New member
כן! ../images/Emo9.gif

אבל קודם אני צריכה לוודא שהתקבלתי... הספריה הזאת, לא רק שהיא ענקית ומשובחה, היא גם יפה ומריחה כמו שצריך! ולא כמו מחסן ענק של ספרים ישנים (ריח טוב כשמדובר בספר אחד, מקסימום שניים, לא כמה אלפים מרוכזים יחד במקום אחד קטן נטול איורור) כמו בבר אילן... הדבר הזה בהחלט שווה נסיעה של שלוש שעות לכל כיוון (או לחילופין, שנתיים לגור במעונות...)! ואנא, הנימוס מחייב!, קיראי לי בשמי (נורית)!

מֵירַב

New member
הוווווו, מגניב! אז, נורית (../images/Emo3.gif), שיהיה לך

בהצלחה
ואכן הספרייה הזאת מעולה, אם כי אני אלרגית לאבק, וכמו שד"ר בן כנען אומרת - אני מכשירה את עצמי למקצוע שיגרום לי להתעטש עוד רבות
לגבי המעונות - לא בטוחה שסטודנטים ללימודי תעודה זכאים למעונות, אבל את יכולה לנסות. מקסימום תשכרי דירה
מתי תקבלי תשובה? ומה בעצם למדת לBA? מירב.

יוקאס

New member
ובכן...

עכשיו את מפחידה אותי, יש סיכוי שיגידו לי שאני לא זכאית למעונות?! האמת שאין לי בעיה לנסוע את המרחק, אבל הבעיה מתעוררת אם יש שיעורים שמתחילים בשמונה או שיהיו לי מבחנים שיתחילו בשמונה ואז אני אצטרך לקום בארבע כדי להגיע בשמונה (ואף פעם לא באמת בזמן)... לא נורא, נמצא פתרון... אני עדיין מחכה מב"א לגליון ממוצע זמני שלי ואז אני אשלח הכל לחיפה ונראה מה יהיה... בב.א אני לומדת ספרות אנגלית, וגם ביום הפתוח הייתה אחת שגם למדה ספרות אנגלית אבל בחיפה... יהיה טוף!

מֵירַב

New member
אוי, לא מתכוונת להפחיד אותך! רק תהיתי, בקול

(רם מדי) אם מקבלים גם לימודי תעודה למעונות... בגלל שאנחנו לומדים 3 ימים גג בשבוע, אולי זה לא מסתדר עם המינימום של השעות במערכת שאותה בוחנים (היטב) במעונות. שיהיה בהצלחה! יש לך עוד זמן עד לשנה הבאה, אני נרשמתי רק ביולי האחרון... ולא עשו לי בעיות בכלל. למרות שעדיף שלא תמרחי את זה יותר מדי. לגבי זאת שלמדה ספרות אנגלית בחיפה - היא גבוהה מאוד ולומדת בחוג? כי אם כן - דיברנו בפון בערך בזמן שכתבת לי את ההודעה

יוקאס

New member
הממ...

היא יותר גבוהה ממני (שזה לא קשה
), אבל לפי מה שהבנתי היא כבר סיימה ללמוד לפני הרבה זמן. אולי זאת כן אותה אחת? לא יודעת...

amitk80

New member
ברוכה הבאה

היי נורית, מה שלומך? יצא לנו פעם לדבר בעבר. קודם כל ברוכה הבאה לפורום שלנו ובתקווה גם לאוניברסיטה. את חושבת ללמוד תואר שני אצלנו? מה התכנונים ללמוד? הדבר המצחיק שגם אני בסוף אחליט ברגע האחרון להתחיל ללמוד תואר שני. לילה טוב, עמית

יוקאס

New member
הי!

אני רוצה ללמוד מידענות, מקווה שהכל יהיה טוב! מה מצחיק בללמוד תואר שני? זה נראה לי דבר חשוב מאוד אם אתה רוצה. תעשה, זה לא יזיק זה בטוח! וכשאני אתקבל אני מבטיחה שאני אכתוב ביתר גרנדיוזיות...

מֵירַב

New member
זאת שהתכוונתי אליה עוד לא סיימה ללמוד בחוג

שלי, לזה התכוונתי. והיא יותר גבוהה ממני, זה אפשרי בהחלט

למעלה