מירבי יקרה

סלי1234

New member
מירבי יקרה

שכחתי לשאול אותך, מה לגבי מפגש פורום במיוחד עם החדשות שהצטרפו, זה יעשה לכולנו טוב. אז להתראות בינתיים יקירתי נשיקות.

מירבי*

New member
סלי, אני בעד מפגש, נסינו לקבוע מועד

ולא ממש הצליח, ענת התנדבה לארח אותנו. קדימה בנות, בואו ננסה לקבוע תאריך, מה דעתכם על שישי בבוקר ה-12/10, או מוצאי שבת ה-13/10 או כל רעיון אחר? בואו נשרשר כאן את ההצעות שלכן לגבי תאריכים ונגיע יחד להחלטה.

גם אני בעד מפגש אבל...

אני לא יכולה בתאריכים שהצעת. חוץ מסוף השבוע של ה- 11/10 אני די גמישה.

מירבי*

New member
דניאל, אין לי בעיה עם שבוע אחרי זה

לאחר מכן זה כבר מאוחר מדי, סלי תהיה בחודש תשיעי.. נראה מתי נוח לכל הבנות ואז נחליט.. נשיקות

ה י בנות../images/Emo24.gif

לגבי המפגש:כל תאריך הוא רלוונטי מבחינתי. אני אישית מעדיפה במוצ"ש(יום שישי בבוקר יש את ההכנות לשבת) אשמח מאוד שהמפגש יהיה בביתי.....

גם לי מתאים

אבל אם מדובר בפגישה עם בני זוג תצטרכו לקבל אותי לבד כי בעלי יהיה במילואים.

בנדה1

New member
גם לי מתאים, אני בספק אם בעלי

ירצה להגיע אבל אני מניחה שהפונדי שלנו תרצה.

מירבי*

New member
בנדה, מבחינתי זה בסדר גמור, לא

מוכרחים להביא בעלים, אולי האווירה תהיה אינטימית יותר.. הם הרי תמיד מאיצים בנו ללכת כבר..מוכר לכן? נראה לי שאפשר להתחיל לסגור על התאריך הזה.. ענת שנסי מותנייך, חלקי לנו מטלות מה כל אחת צריכה להביא.. יום נפלא

מירבי../images/Emo24.gif אז סגרנו.....

יום שבת 5/10 שעה 17.00 אצלי בבית (אשדוד) לגבי מטלות- אין צורך! הכל עליי!!!!(זה אירוח של משפחה לא?) אם יש לכן בעייה עם השעה תגידו.... אשלח שבוע הבא במסרים את הכתובת שלי,ואיך מגיעים ביי ביי בנות

מה פתאום הכל עלייך ?!

לא מספיק שאת מארחת אותנו אצלך בבית ? אצלנו במשפחה כשנפגשים כל אחד מביא משהו. אז מה להביא ?

דניאלי זה בסדר../images/Emo9.gif

אז מה אם זה בבית שלי? אני מוכנה ואני אדאג להכל,אם אתן רוצות להביא משהו-בבקשה.... אבל יהיה כבר בבית-שתייה קלה/פירות/עוגה/עוגיות/חטיפים לילדים(וגם לגדולים)/פיצוחים/גלידה/בורקסים..... אם אתן רוצות להביא משהו מיוחד זה בסדר. דיברתי עם אילי,ואילי תבוא יחד עם הבת שלה,מירבי,סלי,סיגל:תביאו את הבנות. (יש למאי חדר משחקים,בטוח לא יהיה משעמם...)

מירבי*

New member
מה עם כל הבנות???

מירי, מילנה, דרדסית, סיגל, אוסוש, לי לך, אילת, גיל עם סגנון... מחכה לאישור מכן.. ענתי, חשבי באיזו שעה זה נוח לך, חשוב שנדע אם צריך לחכות לצאת השבת או שאפשר קודם..

אילת44

New member
נשמע מעניין רק נראה אם אני אוכל

רק נראה אם אני אוכל להגיע קצת מסובך אשדוד-ירושליים ביום שבת

miri71

New member
אני חושבת שאוכל ב-5/10, אבל אין לי

איך להגיע עד אשדוד. חבר שלי עובד במוצ"ש ואני לא ממש נוהגת. אקח מונית שירות עד לת"א ואשמח "להיתלבש" על מישהו מהסביבה כדי להגיע יחד לאשדוד.

למעלה