ולא ממש הצליח, ענת התנדבה לארח אותנו. קדימה בנות, בואו ננסה לקבוע תאריך, מה דעתכם על שישי בבוקר ה-12/10, או מוצאי שבת ה-13/10 או כל רעיון אחר? בואו נשרשר כאן את ההצעות שלכן לגבי תאריכים ונגיע יחד להחלטה.
מוכרחים להביא בעלים, אולי האווירה תהיה אינטימית יותר.. הם הרי תמיד מאיצים בנו ללכת כבר..מוכר לכן? נראה לי שאפשר להתחיל לסגור על התאריך הזה.. ענת שנסי מותנייך, חלקי לנו מטלות מה כל אחת צריכה להביא.. יום נפלא
יום שבת 5/10 שעה 17.00 אצלי בבית (אשדוד) לגבי מטלות- אין צורך! הכל עליי!!!!(זה אירוח של משפחה לא?) אם יש לכן בעייה עם השעה תגידו.... אשלח שבוע הבא במסרים את הכתובת שלי,ואיך מגיעים ביי ביי בנות
אז מה אם זה בבית שלי? אני מוכנה ואני אדאג להכל,אם אתן רוצות להביא משהו-בבקשה.... אבל יהיה כבר בבית-שתייה קלה/פירות/עוגה/עוגיות/חטיפים לילדים(וגם לגדולים)/פיצוחים/גלידה/בורקסים..... אם אתן רוצות להביא משהו מיוחד זה בסדר. דיברתי עם אילי,ואילי תבוא יחד עם הבת שלה,מירבי,סלי,סיגל:תביאו את הבנות. (יש למאי חדר משחקים,בטוח לא יהיה משעמם...)
מירי, מילנה, דרדסית, סיגל, אוסוש, לי לך, אילת, גיל עם סגנון... מחכה לאישור מכן.. ענתי, חשבי באיזו שעה זה נוח לך, חשוב שנדע אם צריך לחכות לצאת השבת או שאפשר קודם..