מירבי יקרה

milanat

New member
מירי עם אנו נלך,

אנו נקח אותך מתחנה מרכזית. אני מקווה שהפעם אנו נבוא. בעוד כמה ימים אתן תשובה סופית. מילנה

מירבי*

New member
מילנה..תעשי מאמצים בבקשה..

אני מאוד רוצה שתגיעי יקירה..

miri71

New member
תודה רבה על הטרמפים הצפויים!

אסע עד לתחנה מרכזית בת"א ואז נעזר באחת מכן.

לי זה ממש ממש רחוק..אני מכרמיאל

לכן תשמחו..אני לא יכולה להגיע..גם ככה נראה לי שסיגל היא היחידה כאן שממש רוצה להכיר אותי באמת (אתן לא כל כך מתות עלי פה
) בטוחה שתסדרו יופי גם בלעדי
. נ.ב רונית מתחילה טיפול ביום שישי הפסיקו לי את הגלולות כבר אני מחכה למחזור יום ראשון אמורה להגיע לרמב"ם לבדיקת דם..וכמובן התחלת טיפול, הפעם סוף סוף טריים נקווה שילך חלק כמו שצריך. ביי בינתים דרדי

אילת44

New member
הי דרדי מה העניינים?

דווקא אני מאוד הייתי רוצה להכיר אותך אני אולי אבוא עם דניאל (עדיין לא בטוח) תעדכני אם את מצליחה כן להגיע ומעבר לזה דווקא נראה לי ששכולן מאוד היו רוצות לראות אותך (גם אם רק בשביל לכסח אותך, סתתתתתם...) ובהצלחה עם הטיפולים לנו אולי יש ועדה בשבוע הבא

אילולה...../images/Emo25.gif

לא נראה לי שאגיע כך שאין הרבה לעדכן מתוקה... אני גרה רחוק מדי..כשלוש שעות ויותר ממקום המפגש שלכן..כך שהלוך חזור שש שעות...
רחוק מדי..אבל מבטיחה שאהיה במרכז הארץ אעדכן אותך בפון ונפגש, תהיה לך את הזכות להכירני..חחחחח..בהצלחה בועדה בשבוע הבא!! ותודה להורי שהביאוני עד הלום..

בהצלחה דרדסית !!!!!!

חבל שלא תוכלי להגיע למפגש, אולי בפעם הבאה... מקווה שהטיפול הנוכחי יהיה האחרון !

סלי1234

New member
שלום אילת....

שיהיה בהצלחה בועדה, ותשתדלי להגיע יהיה מאוד נחמד להכיר אותך.

מירבי*

New member
דרדסית שיהיה בהצלחה עם הטיפול

יש רופאים שסבורים שלעוברים טריים יש יותר סיכוי להיקלט, מקווה שהסברה הזאת תוכיח את עצמה בטיפול הנוכחי.

סלי1234

New member
הי דרדי......

קודם כל שיהיה לך בהצלחה, והפעם רק בשורות טובות אמן,
ושנית כל חבל שאת חושבת ככה , אנחנו באמת היינו שמחות להכיר אותך, אם יש לכם אוטו היית יכולה לבוא גם עם בעלך וגם עם הילדים, בכל אופן הבחירה בידיך,אז להתראות בינתיים סלי

בנדה1

New member
חשבתי שבאזור שלי, בכל אופן אני

אגיע ככל הנראה עם הפונדי שלנו ובתה, וכנראה יהיה לי מקום נוסף אז נהיה בקשר במהלך השבוע ונראה איך מתפתחים הדברים.

למעלה