מיקריות

מיקריות

העולם נברא... כן... בעיקבות המפץ הגדול.... במיקרה הכל התפוצץ... והכל התחיל להתפתח.... יום אחד חבר שלי סיפר לי סיפור: "לפני שנתיים במעבדות נאסה הייתה תאונה והתפוצץ מחסן כתוצאה מהתפוצצות עף חלק במקרה לתוך שולחנו של מדען באי בי אם שבוע לאחר מכן היה פיצוץ בתחנת כיבוי והצלה ובמיקרה אף מישם חלק והתחבר לחלק שעף במקרה מנאסא יום אחר כך נפלה במקרה המנורה מהתיקרה של המעבדה וקצת חוטי חשמל והתחברו לחלקים שנאגרו אחרי יומים נשפכה במקרה שקית אם מוליכים ונוגדנים על השולחן של אותו מדען כעבור שנה באותו מקום בדיוק פרצה במקרה שרפה שנגרמה עקב פיצוץ מיקרי של מנורת שולחן אחרי שכל האש כובתה מצא המדען על שולחנו מחשב נייד בגימור מודרני חדשני עם כל השיכלולים ואם סימן NASA כך גם היקום נברא הכל במקרה אין כוח אליון (אלוקים) מוגש כחומר למחשבה המשרד לאיכות המוח.

BomberMan

New member
אני מאוד מקווה ש...

אני מאוד מקווה שאת מבינה שאת מדברת שטויות עם הסיפור שלך... כנראה קפצת מעל כמה פרטים (או אולי המון המון פרטים) והתיאוריה שלך שהכל מקרי גם כן מוטעת בבסיסה. את חושבת שהעולם פועל כ"כ טוב דרך כאוס? את רוצה להגיד שהטבע בנוי על כאוס? אם אכן הדבר היה כך - לא הייתה פיזיקה, ביולוגיה, כימיה... לא היה מדע, שהרי הכל מקרי לחלוטין. אז אני אומר לך - שום דבר לא מקרי, הכל מושלט מאיפשהו... אם זה אלוהים, אם זה משהו אחר, מה שזה לא יהיה... משהו מנהל את העניינים ולא נותן להם לצאת מכלל שליטה. מוגש כחומר למחשבה למשרד לאיכות המוח.

אלוקים

אני כן מאמין באלוקים זה הוגש כחומר למחשבה... מהמשרד לאיכות המוח זה נועד לשלול כל אפשרות שאין כוח עליון!(=אלוקים)

כוח עליון כלשהו אכן קיים...

אבל אני לא ממש יכולה להזדהות אם הדמות שיצרה היהדות כאלוהים,רגע,לפני שאתה קורא לי כופרת,אני אומרת לך שאני מאמינה בכוח עליון... אבל אני ממש לא יכולה להאמין שכל מה שאני אמורה להיות בעולם הזה זה מכונת תינוקות שבקושי יכולה להראות את הפרצוף שלה. -אשמח לטעון אחר- אור הצפון

תגובה לאור הצפון

טוב... עבר כבר שבוע מאז שכתבת את התגובה שלך... אבל רק אכשיו הבנתי למי את מתכוונת... את בתך מתכוונת לחרדים נכון? אבל אני בתור דתי שמאמין באלוקים לא חושב שאישתי (לעתיד... אני צעיר) היא לא מכונת ילדים גם אשת אחי לא וכך גם אחיותיי ואימי! תגידי שאנחנו לא מקיימים את מצוות התורה: "פרו ורבו ומלוא את הארץ" ? אז לכל דבר יש מינון אם תיקחי יותר מידי אנטיביוטיקה את יכולה חס-וחלילה למות ואם תיקחי פחות מידי- את לא תבריאי אם תיקחי את המינון הנכון- תבראי! מקווה שהבנת גבע!

זוהי

New member
חחח - אין מחלה....

לפחות לא מחלה מסוג שפעת... זה משהו בראש שלה... גבע דארלינג - זה היה בתור בדיחת קרש יבשה....לא לקחת ברצינות SזוהרS (אור הצפון...פעם הבאה תוסיפי פירושים)

למעלה