מיקרופון להופעות

vpichersky

New member
מיקרופון להופעות

שלום ברצוני לקנות מיקרופון אלחוטי אמין לתקליטן אבל אין לי הרבה תקציב >רציתי לדעת האם יש לכם ניסיון עם הדגם הזה>הוא סביר?איכותי?מה דעתכם?עוד פעם אני מזכיר לכם אין לי הרבה תקציב uhf02 pro

ExTa3

New member
חברת PRO, להופעות זה לא יתאים, כנס

אתה אומנם דל בתקציב אבל על דבר כזה אי אפשר להתפשר, מדובר פה במשהו שקובע את האיכות מדרגה ראשונה נגיד ותיקח אותו ותלך איתו להופעה, אנשים ישמעו חרא יגידו זה איש הגברה חרא יש דברים שאי אפשר להתפשר על איכותם, אם אין לך תקציב למשהו טוב עדיף שתשכיר אולי אם תגיד מה התקציב נוכל להפנות אותך למוצר הטוב ביותר שתוכל לקבל בתקציב הנ"ל

vpichersky

New member
אני תקליטן שלפעמים יוצא לי חתונה לכן

אני מחפש משהו אלחוטי כדי לתת הגברה מהחופה לעמדה שלי וגם לדבר כשיש ריקודים>אז רציתי לשאול עם איזה מקרופונים אתם מדברים אני מבין שיש shure אבל רציתי משהו אלחוטי לפי דעתי אני צריך משהו עם טווח של 50 מטר והמיקרופון הזה יש לו טווח כזה>לא נראה כמיקרוחפון חרא מה אתם אומרים>אני לא מבין בזה. http://www.nokout.co.il/pl_product~UHF02~9~54.htm אני צריך את הדעה של כולם כאן כדי להחליט סופית על מה ללכת>חבר אחד כאן אמר לי שהוא לא נתקל עם תקלות לגבי המיקרופונים האלה מה שנשאר ליח לדעת זה מה איכות שלהם? יש מצב לבדוק דבר כזה ?איזה חנות נותנת לבדוק מקרופונים? תודה לכולם

kobi kobel

New member
כנס..

אני למדתי לאט לאט ועם נסיון שכל מה שהחברה שלו זה PRO או מתקשר לPRO זה זבל סיני נקודה. אתה יכול באמת לקנות את המיקרופון אבל מה יהיה שהרב יברך ופתאום הסיגנל יהיה חתוך ומקוטע? מה תעשה בכזה מצב המיקרופונים מהרמה הנמוכה פשוט מנחיתים את הסאונד לרצפה [באיכות] ולא מקבלים את הצליל כפי שהואבנוסף לבעיות התדרים והקליטה. אני במקומך כבר הייתי מריץ כבל לחופה ושם מיקרופון איכותי שאני יודע שאפשר לסמוך עליו או שתחסך עוד קצת ותקנה ברינגר או משהו שקצת יותר זול ולפחות מוכר ולא PRO

לא ממש

בהרינגר ופרו זה אותו סגנון מוצר, שניהם סינים , ושניהם באים מאותו יבואן בהרינגר לא כזה איכותי גם. אבל בתמורה למחיר המיקרופון הזה לא רע בכלל, וכמעט שלא עושה בעיות למי שלא מפיל ושובר אותו.

kobi kobel

New member
אתה טועה טעות מרה [לדעתי]...

אם יש חברה שאני שונא במלו מובן המילה אז זאת ברינגר אבל הם הרבה יותר איכותיים מPRO משהו והוויכוח הוא מיותר זאתחברה שלא צצה מסין והתחילה לייצר לפי בקשת טק טופ הייבואן אלא תיכננה את המוצר [אל תדבר על מיקסרים ושאר זבל שהם מיצרים] המיקרופונים סבירים בהחלט

האולפניים לא רעים

אבל כל האלחוטיים הפשוטים.. שטויות הPRO עברו אצלי בעשרות, ולא חזרו מי ששמר עליהם לא עשו לו בעיות, הם לא איכותיים כמו שור או חברות מובילות, אבל פה נכנס שיקול תקציב מי שצריך לשמור על תקציב צנוע מקבל תמורה יפה, אני מכיר הרבה מרוצים, שוב, אני לא משווה אותו ליקרים, אבל מבחינת תקלות הוא לא פחות אמין, ומהמשוב שקיבלתי מעשרות מיקרופונים, לא אחד או שניים וגם מיקרופונים של שור מגיעים לתיקון... פשוט באיכות סאונד אין מה להשוות, אבל גם הפשוטים האלה די אמינים. מנסיון ארוך ורב.

djsem1

New member
אם כבר מיקרופון אז SHURE ,SAMSON SENNHEISER

אילו שתי חברות מצויינות אפשר גם סנהייזר http://www.kley-zemer.co.il/default...itemid={7D7C7E79-D27F-4CAF-9FCA-93D905CECCE1} תלוי מה התקציב שלך,אני מאמין שאתה מתכוון לחסוך קלטתי אותך,כי הבאת דוגמא של מיקרופון ב 400 שקל וסביר שהוא ישמע כמו 400 שקל שזה אומר הרבה תקלות וחוזר אמינות ולפני נסיוני אם אתה רוצה לחסוך, עדיף כבר כבל מיקרופון ארוך ומיקרופון חוטי של שור,ככה לא יהיו לך בעיות בכלל,מיקרופון של SHURE SM58 מיקרופון לכל החיים בסביבות 850 שח חדש ואפשר גם לקנות יד שניה,בהצלחה שמחתי לעזור,שי פלטי.

למעלה