מיקרוסופט

Shizik

New member
מיקרוסופט

מיקרוסופט לא מתפרקת...הם ניצחו בערעור..מי היה מאמין? בכול אופן לי זה לא משנה...עדיף ככה...אני ממליא לא קונה שום מוצר שלהם אז עדיף שיהיו מאוחדים.

טוב מאד

הם לא התפרקו, וזה טוב מאד בגלל שעכשיו הם קרטל מחשבים עם רשיון וכשאנשים יתחילו לתפוס את זה ואני מקווה שהם, יתפסו יהיה מרד צרכים שכל החברה תיפול. טוב אני חי בחלום....

Shizik

New member
צורה יקר

כמה תוכנות של מיקרוסופט חוקיות יש לך? (ואני לא מתכוון ל-FREEWARE!!!) אז מה זה משנה לך? הרי עם המצב הוא כמו שאני משאר אזלך עדיף שהם יהי חברה אחת מאורגנת במקום אוסף של פריטים. למה צריך מרד? שיחיו לנצח.

d.r.

New member
מקרוסופט מפתחת בימים אילו הגנות

חסרות תקדים למערכות ההפעלה שלהם אתם תראו את זה בגירסה הסופית של ה XP

Shizik

New member
כן זה תמיד קורה.

אבל אני גם זוכר שבזמנו היא הבטיחה שאי אפשר יהיה לשלוח ניוקים לוידואז 98...אומנם ניסיון יפה אבל הוא לא ממש פעל בסופו של דבר...ושמעתי על ההגנות חסרות התקדים שלו כמו ששמעתי על פריצות חסרות התקדים לשרתים שלהם ואני אף ארחיק לכת לכדי סתם קראקרים של תוכנות. זה כמו שהיה את הקוד הזה עם האמו מספרים שהבטיחו שאי אפשר יהיה לפרוץ...אוקי הברוט פורס באמת לא הצליח אבל מצאו שיטות אחרות.

d.r.

New member
תראה אני מנוע מלספר

אבל שאני אומר חסרת תקדים אני יודע על מה אני מדבר מדובר על 4 שלבים חלקם מבוקרים על גורמים אנושים נכון שתמיד יהיה פריצות ,אבל הקושי שבדבר יגרום להרבה אנשים לקנות רשיונות

liran_sh

New member
לא נראה לי

כבר עכשיו מוכרים במזרח הרחוק גרסאות פרוצות של OFFICE XP ואין לי ספק שגם למדינה שלנו זה יגיע מהר מאוד, ואותו דבר לגבי WINDOWS XP __ לירן 17__

``אני מנוע לספר``

``אבל הקושי שבדבר יגרום להרבה אנשים לקנות קשיונות`` ולהרבה אחרים זה יגרום לאתגר גדול יותר. ולהרבה אחרים זה יגרום להישאר עם 2000/98SE. ולהרבה אחרים לעבור ללינוקס. יש הרבה אנשים בעולם. נ.ב. מה זה מנוע לספר? לא ידעתי שספרים צריכים מנוע. זה עוזר להם לעשות תסרוקות יפות יותר? הם עושים את התספורת מהר יותר? נשמע עסק מעניין מאד. והעברית שלך קצת לקויה - זה צריך להיות ``אני בעסקי מנועי הספרים``. הרי אתה לא המנוע עצמו.

Shizik

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חה חה חה חה!!!!!!!!!!!! צבר!!!!

Shizik

New member
כן גם אני שמעתי על הגורם האנושי..

אל תשכח שהגורם האנושי הוא זה שפורץ את התוכנות. ובינינו הוא גם אוהב לקבל שוחד:) וזה דווקא פותח דלת ענקית ל-LOWTECH מעבר זה שתוכנה פרוצה לא תתקשר לשום גורם אנושי... התוכנה היא עדיין על הדיסק עם תרצה או לא.

d.r.

New member
חברים אני לא מדבר על הגירסאות

שקימות היום בשוק אילו גרסאות לטסטרים הגירסה הסופית תראה אחרת ,היא תיהיה מוגנת ואני יכול להגיד לכם שהמספר הסידורי לא לא יהיה דומא בן 2 מחשבים עם רכיבי חומרה שונים בנוסף לזה בכל פעם שמשהו ירצה להתקין את החלונות מחדש הוא יצתרך להתקשר עם מיקרוסופט. ושוב לאילו שלא הבינו אותי אני חוזר ,זה נכון שאחרי 3 שעות מיציאת הגירסה הסופית תצא גירסה פרוצה אבל......................... לא תוכלו לצרוב ישר מדיסק חוקי שקנה חבר אילה יהיה דיסק פרוץ, זה אומר שרק מי שמנוסה ברשת יוכל להשתמש בתוכנה ומנסיוני אולי 0.1 מהמשתמשים מסוגלים להתמודד עם זה אני מסכים עם קודמי שטען שרבים יעברו ללינוקס ו``כ אבל מקוסופט היא חברה עם אינטרסים כלכלים הם יעלו את מספר קוני הרשיונות במאות אחוזים

Shizik

New member
אתה יודע מה

הבית ספר שלי רכש לא מזמן תוכנה לרכיב חומרה מסויים...בישביל להתקין אותה צריך אשכרה להכניס מפתח מסויים לחומרה...ומה אתה יודע..כול המורים שלי מורידים את זה מאתר של איזה בחור רוסי שפרץ את התוכנה.

למעלה