זה נורא תלוי בצרכים
הנטיה, בעקבות תכניות הבישול בטלויזיה, היא לקנות מוקסר גדול, מלא עצמה ובעל המון פונקציות, שגם עולה הרבה וגם תופס המון מקום. אני, כבשלנית לא נלהבת במיוחד, קניתי מקצפה של "ארייט" בגרושים (פחות מ-100 שקלים בזמנו). זה טוב להקצפה של שמנת וחלבוני ביצים, בהחלט מעולה ללישה קצרה של בצק לפיצה ופוקצ'ה. ממש לא טוב ללישה ארוכה של בצק קשה- להכנת חלות או לחם. השאלה כמה חלות או לחם מתכוונים לאפות. מלבד זאת, יש לי מעבד מזון מג'ימיקס, המשמש ללישת בצק קשה (אך זמן קצר) לפסטה, עוגות בחושות, וגם טחינה וקיצוץ של מה שאני צריכה. יש לי גם בלנדר מקל, שמשמש בעיקר לטחינת מרקים בתוך הסיר. כל המכשירים בני 11 ומעלה. (מעבד המזון הרבה "מעלה"), ואני לא חשה צורך דחוף במיקסר בומבה שיאסוף אצלי אבק.