מיקסר

acamolit

New member
מיקסר

מבקשת המלצה על מיקסר שולחני . כמה שאלות... - האם כדאי עם בלנדר ומכונת בשר - או עדיף לרכוש בנפרד? = חברת GOLD LINE מוכרת מיקסר משולב במחיר נמוך באופן יחסי. האם להתפתות או לקנות מחברות כמו KENWOOD ודומיו שמחיריהם גבוהים בהרבה? - על מה יש לשים לב ברכישת מיקסר? תודה
 
אין דבר כזה חברת גולדלין, זאת מדבקה

זול זה יקר, אצלנו יש את הבוש המשולבת בלנדר ממליץ בחום.
 

xfwind

New member
גולדליין = יוסף חיים. יבואן מוצרי חשמל

שיושב באזור הצ'קפוסט. הכל - מוצרי מדבקה מסין (לא בהכרח רע) עם אריזה בצבי הכוכבים והפסים
 

xfwind

New member
המשך....צבעי הדגל האמריקאי....

קיים המון שנים. הנטיה שלי לקנות מהם מוצרים במחיר של עד 300 ש"ח גג....
 

G Gabi

Member
בחירת מיקסר...

השאלה הראשונה שאת צריכה לשאול היא מהם השימושים שלך במיקסר. נקודות כלליות שצריכות להילקח בחשבון: 1. עוצמת המנוע. בהתאם לסוגים השונים של הבלילות תצטרכי לבחור עוצמת מנוע. 2. גודל הקערה (צריך להיות מודעים לכך שככל שיש יותר חומרי גלם בקערה צריך מיקסר עם מנוע חזק יותר). 3. החומר ממנה הקערה עשויה (בקנווד לרב פלסטיק, בקינצ'אייד לרב נירוסטה). 4. קריאת ביקורות - חובה! כנסי גם לפורום בישול/אפיה בתפוז (לא זוכר את שם הפורום), אני בטוח שתקבלי שם המלצות. 5. בעבר השתמשתי אצל מכרים במיקסר ש"רקד" על השיש, כמו שמכונות כביסה רוקדות - זה היה סיוט. 6. ווסת מהירות. ממליץ בחום לא להסתפק בווסת של "גבוהה, בינוני ונמוך" אלא בווסת עם קשת רחבה יותר של מהירויות. 7. חומרים ממנו המיקסר בנוי ונוחות הניקוי! אני לא רוצה לדמיין מה זה לנקות מיקסר שקשה להגיע לכל הנקודות שבו. 8. תקופת אחריות ומי נותן השירות. 9. לבדוק אם קיים מנגנון "עומס יתר" שיפסיק את פעולת המיקסר במידה והבלילה עבה מידי כדי שהמנוע לא "יישרף". 10. מוצר כמו מיקסר - קונים זול, מקבלים מכשיר שלא שווה את המחיר שהצרכן שילם עבורו. מצנם של Gold-line הייתי רוכש בלי לחשוב. מיקסר, ממש לא. מצטער שהנקודות יצאו בסדר שאינו הגיוני כ"כ, פשוט הנקודות קפצו זו אחר זו לראש. אישית אני משתמש במיקסר של קנווד ומרוצה מאוד. לא רכשתי את התוספות כמו מטחנת בשר/ירקות וכו' - תמיד אוכל לרכוש אותם בעתיד במידת הצורך.
 

dani666

New member
לדעתי, את הבוש הזה :

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-foodproccessor&db24927=24977&db136390=136392&db66022=1391486 הפרשי המחיר הם רק בגלל אופציות שונות. לי יש את הבסיסי (אם כי הוספתי לו את קערת הגלידה). יתרונות : - חזק (גם בגל לתמסורת יעילה). - קומפקטי מאוד (הזרוע העליונה מתקפלת לאחסנה. - אחלה מיקסר גם לבצק. חסרון (למי שרלוונטי) : - גודל קערה קטן (3.9 ליטר). אפשר לחפש עליו חוות דעת תחת השם האמריקאי שלו - bosch compact .
 

3תיתי

New member
זה נורא תלוי בצרכים

הנטיה, בעקבות תכניות הבישול בטלויזיה, היא לקנות מוקסר גדול, מלא עצמה ובעל המון פונקציות, שגם עולה הרבה וגם תופס המון מקום. אני, כבשלנית לא נלהבת במיוחד, קניתי מקצפה של "ארייט" בגרושים (פחות מ-100 שקלים בזמנו). זה טוב להקצפה של שמנת וחלבוני ביצים, בהחלט מעולה ללישה קצרה של בצק לפיצה ופוקצ'ה. ממש לא טוב ללישה ארוכה של בצק קשה- להכנת חלות או לחם. השאלה כמה חלות או לחם מתכוונים לאפות. מלבד זאת, יש לי מעבד מזון מג'ימיקס, המשמש ללישת בצק קשה (אך זמן קצר) לפסטה, עוגות בחושות, וגם טחינה וקיצוץ של מה שאני צריכה. יש לי גם בלנדר מקל, שמשמש בעיקר לטחינת מרקים בתוך הסיר. כל המכשירים בני 11 ומעלה. (מעבד המזון הרבה "מעלה"), ואני לא חשה צורך דחוף במיקסר בומבה שיאסוף אצלי אבק.
 

Gaus

New member
אני רכשתי את המורפי רצ'רדס 1.1 כ"ס

יש לי אותו כבר שנתיים, משתמש בו שימוש לא אנטנסיבי, מרוצה ממנו מאד. http://www.morphyrichards.co.il/Index.asp?ArticleID=739&CategoryID=162&Page=1 אני רכשתי אותו בדיוטי פרי, שם מוכרים אותו ב200$ (עדיין), שזה מחיר הוגן לטעמי. בארץ הוא נמכר במחי של 1400 שח ומעלה שזה כבר יקר. אגב, אם עלות תועלת בראש מעייניך, יש דגם של קנווד CM305 או משהו כזה, שהוא הדגם הפשוט, לבן כולו, עם קערה פלסטי, בארץ הוא נמכר בכ1000 שח, בדיוטי ב200$, מבחינת מנוע יש לו את אותו מנוע כמו הקנווד הגדולים ומנוע יותר חזק מהקנווד הצבעוני ומקטצ'נאייד. מקסר טוב שאולי קצת פחות שיקי, וקערת הפלסטיק בנפח 4.5 הוא החסרון היחיד שלו.. אם אתה משתמש כמוני, של שימוש ממוצע פעם בשבועיים - שבוע. אל תתפתה למחירים גבוהים הרבה יותר. זה מיותר.
 
לי יש קיצ'ינאייד ואני מרוצה, מה גם שהוא יחסית

זול - כ1200 ש"ח (לקערת ה5 ליטר) יש גם את הKMIX שאומרים שהוא טוב. אם את מכירה מישהו שטס לחו"ל יש בדיוטי פרי (או בכל אופן היה לא מזמן) מיקסר של מורפי ריצ'רדס - גדול ואמור להיות טוב ב200 דולר..... (יש אותו לחברה שלי כבר 4 חודשים והיא מרוצה, אבל זה מעט זמן יחסית) בקשר לשאר האביזרים - מבחינת עלות אני חושבת שעדיף בנפרד. יש מג'מיקס בדיוטי פרי גם ב200 דולר. אולי יש איזה מבצע, אבל האביזרים הנלווים למיקסר בד"כ נורא יקרים.... על מה לשים לב? -זמן אחריות -גודל הקערה -כמה זמן אפשר להשתמש בו עד שהוא מתחמם מאוד וצריך לתת לו "לנוח" -האם אפשר גם ללוש בו בצק (במידה ורלוונטי) או שהוא לא מספיק חזק לזה? -האם המקציף מגיע לכל חלקי הקערה או שהוא "מפספס" חלקים (ראיתי גם כאלה שנשארו שאריות של קמח בקרקעית) -ובמקרה שלי... גם העיצוב חשוב
 

acamolit

New member
תודה על התגובות.

מן הסתם אין תמימות דעים וזה טוב, כל אחד מעיר על היבט אחר. תודה
 
למעלה