מיקסר חדש

Rachtman

New member
מיקסר חדש

היי ושלום לכולם! קניתי מיקסר "חדש" ( DX 500 של Behringer) וחשוב לציין שאינני ממביני הסאונד והמיקסרים הגדולים ורציתי לדעת מספר דברים: קודם כל הסאונד השתפר פלאים ברמקולים הלא כה גדולים שלי האם זה דבר ברור מאליו? 2) חיברתי אליו את המחשב ואני משתמש בתוכנת Virtual DJ איך אפשר לקבוע את הערוצים כמו שצריך? האם צריך בעצם שתי יציאות מהמחשב בשביל זה? 3) אשמח לעוד טיפים לאיך המיקסר הביתי יכול לשדרג את חווית הצפייה (שוב איכות המוסיקה מעולם לא נשמע טוב בלי שום קשר) תודה רבה מראש לעונים

djgabi

New member
??

"אשמח לעוד טיפים לאיך המיקסר הביתי יכול לשדרג את חווית הצפייה" צפייה??

djgabi

New member
חווית השמיעה

תלויה במספר גורמים: 1-רמקולים איכותיים (זהו דבר מהותי) 2-מגבר איכותי חשוב לא פחות. 3-לגביי מיקסר רק אם אתה די ג'יי (אפשר להרחיב בנושא הזה) 4-התאמה ומיקום של הרמקולים בחלל.

dj mango

New member
תתחדש!!!

אם אתה מתלהב מהרמה של הסאונד של המיקסר עוד לא שמעת דברים תאמין לי בשביל לפצל את היציאה מהכרטיס אתה חייב או כרטיס קול חיצוני רציני או כרטיס ביתי של לפחות 5.1 בהגדרות של התוכנה יש כל מיני אפשרויות תסתכל ותראה אפילו יש תמונות

Rachtman

New member
אני מתקלט פה ושם

ואני לא מצליח לתת לתוכנת ה Virtual DJ לעבוד כמו שצריך כלומר היא עובדת והכל אבל אני לא מבין איך לשמוע באוזניות את הערוץ הלא מנוגן פשוט לא הולך האם אני צריך בעצם להוציא שני יציאות מהמחשב שלי למיקסר? או שאפשר גם אם אחת

dj mango

New member
כנס

בקשר לאוזניות בעבודה עם כרטיס שהוא פחות מ4.1 אין לי מושג אבל אם יש לך כרטיס שהוא 4.1 או יותר אתה מגדיר בתוכנה לפצל ל2 יציאות אתה מחבר כל יציאה לערוץ במיקסר והשליטה באוזניות תתבצע כבר במיקסר צירפתי תמונה כדי שתבין על מה אני מדבר

Rachtman

New member
אוקיי

ניסיתי את מה שאמרת לי לעשות רק שלא כל כך הבנתי איך לחבר פיזית תמחשב למיקסר כרגע מה שהולך אצלי זה ככה יש כניסות במיקסר (MAIN EFFECTS ו 1 2 3 ) חיברתי את המיקסר לרסיבר לחלק של המיין ואז העברתי חזרה לאאפקט והמחשב פשוט מחובר לערוץ אחד שוב תודה

dj mango

New member
כנס

קודם כל מה הקשר אפקטים?? תעשה ניסוי וטעייה קח אוזניות וחבר למחשב שהתוכנה מנגנת בשני הנגנים תבדוק מה מוציא מה ועם כבלים של 2 RCA עלpl אתה מחבר מהיציאה לליין אין ומהיציאה השנייה לליין אין השני מהמאסטר אתה מוציא לרסיבר ונגמר העניין

Rachtman

New member
לחבר תאוזניות למחשב?

חשבתי למיקסר תודה רבה אנסה מחר בבוקר

Rachtman

New member
כרטיס קול

חייב כרטיס קול רציני למה בכרטיס קול שלי אין מספיק יציאות

dj mango

New member
..

אם פיצלת תערוצים אז למיקסר אמרתי למחשב רק בשביל לבדוק איך הוא מוציא סאונד

Rachtman

New member
מבולבל

יש לציין שברשותי כרטיס קול בעל יציאה אחת לדעתי בכל אופן חבר שלי אמר שאני חייב לקנות כרטיס קול עם שתי יציאות וומעלה בכדי שאוכל להוציא שני ערוצים למיקסר תכלס זה נשמע לי מוזר כי זה בעצם יוצא מערוץ אחד - המחשב אז איך המיקסר ידע שזה שתיים שונים? בכל אופן המחשב מחובר למיקסר אצלי אתה אומר לנסות לחבר את האונזיות למחשב? ואז לברור דרך התוכנה פשוט?

dj mango

New member
יש לך הרבה בלאגאן....

תן לי לסדר לך תהבנה למיקסר שלך יש 2 ערוצים או יותר בכל מקרה 2 לפחות בתוכנה קיימת אפשרות לעבוד במצב שהיא מוציאה את המאסטר [הערוץ הכללי בוא נקרא לו מה שהקהל שומע] ויש אפשרות להוציא 2 יציאות אחת לכל נגן בתוכנה ואז המיקס יתבצע אצלך במיקסר אוקי במידה והכרטיס קול שלך לא מאפשר 2 יציאות אין לך אפשרות לחבר את המיקסר בצורה שתחלק את הנגנים אם תקנה כרטיס מתאים תוכל להוציא 2 כבלים מהמחשב מ2 יציאות ל2 כניסות במיקסר ומהמיקסר למגבר את האוזניות במקרה הזה תחבר למיקסר אמרתי לך לחבר אותם למחשב בכדי לבדוק אם הוא מוציא סאונד בכמה יציאות

Rachtman

New member
האם

משהוא כזה יכול לעזור לי? http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=298617496&sog=C-Soundblaster

למעלה