מיקום שקעי חשמל

mer2

New member
מיקום שקעי חשמל

מהם הגבהים המקובלים למקם שקעי חשמל בסלון/חדרים איפה כדאי למקם מנורות קריאה: האם במרכז המיטה או בצדדים(מעל הקורא או בצד מחוץ למיטה) האם יש לכם רעיונות איפה למקם שקעי חשמל בצידי המיטה כדי שלא יהיה עומס מול העין ליד השידות.

את נקודות החשמל צריך לתכנן לפי

סידור רהיטים מסודר! אם לא רוצים לזיז נקודות יותר מאוחר, ולא רוצים למשוך חוטים ממקום למקום... עבודה טובה אפשר לעשות, אם בוחרים את גופי תאורה (!) לפני עבודות החשמל. אי אפשר להגיד במדויק, מה טוב, בעיניין אור על יד המיטה - זה מאוד אישי. לכן, עדיף לעשות סיור בחיפוש גופי תאורה כבר עכשיו, ולא לפי תאוריה לקבוע את נקודות החשמל.

מאגר

New member
../images/Emo91.gif תיכנון נקודות חשמל

עצתי שבו עם אדם המבין בנושא חשמלאי ותיק או ארכיטקת אם יש לכם כזה ספרו לו מה הדרישות ובקשו ממנו תיכנון לעינין משום שלהחילט עכשיו איך מרהטים או עם מה מרהטים ניראה לי קצת מוקדם אבל אפשר להגיע למערכת חשמל שתתאים לכול מצב בעלות ד סבירה ביותר מבלי להשתולל אם תירצו פרטים נוספים צרו קשר איתי מעל גבי הפורום או במייל המצורף

מאגר, הכרזת מלחמה? הסדר הנכון

תמיד מתחיל מדרישת הלקוח, דרך סידור רהיטים, בחירת גופי תאורה לכל מקום, תכנון מקום רמכולים,ואת תכנית נקודותהחשמל מעבירים למהנדס חשמל, להכנת תכנית חשמל! אני לא שוללת את הצורך במהנדס חשמל לתכנון חשמל, אבל בדויק כך אין לך זכות להתעלם מסידור הרהיטים, שהכנתה לא תפקיד של מהנדס חשמל אלה אדריכל/מעצב!

מאגר

New member
../images/Emo104.gifאין הכרזת מלחמה ואין מילחמה

בכדי לא ליצור מלחמות עם קולגות ולא ליצור מלחמות עם אדריכלים ומאחר ואין בדעתי לשלוח תוכניות דוגמא של שיטות חיסכון בנקודות עם הכנה לנקודות עתידיות בכדי לחסוך כסף רב לאנשים והפסד לגולגות ולסטור את דעתם של אדריכלים החלטתי ליפרוש לזמן בלתי מוגבל מהפורום היו שלום המשיכו בדרכם ומי יתן שתיצלח
מי שירצה את עזרתי יכול לפנות אלי במייל האישי

רוקוקו

New member
נו מתי תתבגרו כבר???????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. איזה חמודים אתם...... רוקוקו ע ר ן .

לפני רגע, כתבתי, שאנשים יכולים

להתוועח על נושאים, ללא קשר לארכה לאדם האחר.... לא בדיוק מבינה, מה הכעס שלך, כי אני לא פולשת לשטח מקצועי שלך, רק מנסיוני הקטן, יודעת, שתכנון נקודות חשמל, לא דבר מדעי, אלה דורש הקשבה ללקוח. לא הייה עולה בדעתי לתכנן מערכות חשמל, כי יודעת את גבולות המקצוע שלי. בקשר לשקעים, לתדתי דבר חשוב ממך, אבל המסכנה שלי לא בכיוון שלך: כן אשתמש במוצרים טובים, אבל לא אבטר על תכנון המערכות, על יד מהדס מקצועי, שכמוך... בקשר לחימום, ובכלל צריכת החשמל, אני לא מקבלת את "לבנטין" כמו שהוא, אלא חושבת קדימה, באופטימיות, ועם מוכנות ללילחם בעד הקדמה... אם כל זה גורם לך לעזוב, צר לי על כך, אבל מי אני שיכולה לשנות את דעותך?

למעלה