מיקה

עמית@

New member
מיקה

|אייקון ירוק שעושב בעעעע| לא בגלל האוכל, כלל וכלל לא. התכנסנו כאן, ההורים של האיש, האיש בכבודו ובעצמו, האח של האיש, אחותו של האיש וזוגתה (הטבעונית הקיצונית- לא בשר, לא דגים, לא מוצרי חלב, לא דבש, לא ביצים, ואלרגיה לחרדל
סיוט של כל מסעדן)וגורה אחת ישנה בעגלתה. דבר ראשון לא מצאו את ההזמנה שלנו, אבא של יוסי מתעצבן (בן שמונים ושלוש עם סבלנות אפס וקוצים בתחת) ואני (כנ"ל אבל בת 24). בסוף נמצא מקום- דווקא נחמד, ספה ארוכה ורכה. ההבדל בין הארוחה העסקית לתפריט הרגיל הוא תהומי, המחירים גבוהים הרבה יותר והטעמים על אותה סקאלה (וגם גודל המנות, כך שאני בכלל לא מבינה את מי שלוקח מהתפריט הרגיל, פרט לסושי) מנות ראשונות: סלט אצות ווקאמה (אח של יוסי והטבעונית- הציון: משובח, מעט יותר מדי חומץ, מתקתק וטעים) סלט שרימפס וקלאמרי בתחמיץ פסיפלורה (הורי האיש *כולל אמו שומרת השבת
* הציון: שווה בעליל, חורק בשיניים מרוב טריות ופריכות ומתקתק נוקב בשל הפסיפלורה- שהוכתררה כמלכת הערב, כמעט בהכל היה פסיפלורה) אני אכלתי מנה של פטריות בגריל עם טופו בתחמיץ שומשום ומירין, מנה שהרכות ופריכות בה משמשות בערבוביה, עם דגימות מסלט החסה הרענן של איש, נגענו בשלמות. עיקריות (הגורה ישנה, אבא שלה מטלטל מדי פעם את העגלה *טריגר* ) שלושה מאיתנו הלכו על אנטרקוט, טעים ומצויין, רק ונימוח עם טעם של ממש בתוספת פירה סתמי ורוטב יין מתוק ושלוטס בקרמל שהיו תענוג אמיתי. הטבעונית: סושי צמחוני שנברר באדיקות של סופר סת"ם (זה ביצה פה? אולי שמו לי חרדל? מה זה פה? יש לזה טעם של דג) האחות מקבלת בורי על ריזוטו ומקטרת על כך שגודל המנה הרס לה את האווירה. מנה בינונית בעליל. בנתיים אני שמה לב שהגורה עולה על גדותיה (לא לקרוא מי שיש לו קיבה רגישה) בקצרה- היא הקיאה את נשמתה בפתאומיות, לקחתי אותה על הידיים והיא המשיכה במלאכת הקודש, רצנו לשירותים ותקפנו את הנזק בעזרת מגבונים לחים, ציצי והמון סימפטיה. היא היתה מאוד מאושרת- לא בכתה כלל וצחקה לעצמה במראה (מסקנה, *לא* לטלטל גורים אחרי שאכלו) עד סוף הערב היא ישבה לצידנו על הספה ושיחקה "קוקו" עם כף ועם המפית. טארט הפסיפלורה (כוכבת הערב) היה דמוי ברולה במרקמו, וטעים טעים/חמצמץ. סורבה, קפה, שוקולד עם קרם מריר, כל אלו היו סבירים וחתמו ערב משפחתי מהנה ומסריח קמעה. חבל רק שהיתי כל כך עייפה שבקושי יכלתי להפסיק לפהק- אין ספק שזה פגם בהנאה..

../images/Emo140.gif כמה חוויות

הגורה שלך פשוט כובשת וגם התיאור לא גרע ממנה או מהביקורת. היא פשוט יאמי
האוכל עושה טוב בבלוטות, במיוחד שנמצאה מנה לטיבעונית
(אפרופו-קראתי שניר צוק רוצה להזמין את אילנה בקרוביץ לתוכנית שלו כאתגר מכיוון שהיא טבעונית). מה זה "סופר סת"ם"
?
סתם לידיעה- איך ההורים מקבלים את עניין "זוגתה"...?
ושוב המון מזל טוב ואושר

עמית@

New member
סופר סת"ם= מי שכותב ספרי תורה

ההורים השלימו עם העניין, בתור פולניה טוב לאמא של יוסי לא היתה ברירה (נולדנו לסבול..) , הם קיבלו את זה הרבה יותר טוב מאשר היתה מקבלת את זה (נניח) אמי הפסיכולוגית הנאורה.

Amoureuse

New member
המדריך למטייל בורשה

בשניה זו חזרתי מההצגה הזו בהבימה, ועכשיו לקרוא את המשפטים הפולניים האלה - אני נקרעת מצחוק. איזו הצטרפות מקרים

חמניה1

New member
עמית

חיכיתי לביקורת שלך על המיקה. הביקורות שלך עושות לי חשק ללכת לדגום בעצמי. מזל-טוב כבר אמרתי בפורום השכן. בפורום הזה אברך אתכם בהמון שנים של אפשרויות רק לחגוג והרבה.

ביקורת נהדרת, והגורה מקסימה

בכל מצב. טעמתי כבר מהסלט החמצמץ של פירות הים. מעולה, מענג בפה. אני לרוב הולכת על עיקרית של סושי, ואני חושבת שזו עסקית ממש משתלמת. האמת, יש בתפריט מנה, שאני לא מפספסת אף פעם. נתחי טונה צרובה על אטריות סומן. זו מנה שגובלת בשלמות. יום נישואים שמח יקירתי, ואני מקווה שהגורה מרגישה טוב עכשיו.

רוניאן

New member
מחליפים תפריט

מהיום יש במיקה תפריט חדש, לחורף. הייתה מודעה בעכבר העיר.

פינליש

New member
האמת שהביקורת שלך מאוד עזרה לי

כך אלמד מאיזו מסעדה להתרחק
במובן הטוב כמובן... אני לא אוהבת את סוג האוכל הזה וזה בלשון המעטה. אבל יש משהו כל כך כובש תמיד בהודעות שלך שזה באמת לא משנה איפה אכלת, התאורים שווים הכל
ומשהו בקשר לגורה: פעם אני וא' + הגברת הראשונה הלכנו לאחר הצהריים הנשי שלנו כמו בכל יום שלישי. הגברת הראשונה הייתה אחרי חיסון וגם היא הקיאה עצמה לדעת. ואני רואה אותה ככה והלב שלי נשבר. ואז חשבתי לעצמי שתמיד תיק התינוק כל כך מצוייד בחיתולים ובגדים להחלפה ושגם צריך להיות בגד החלפה לאחד ההורים. מקרה כזה יכול להשאיר אותך מוכתם לכל הערב. בסופ"ש הזה עשיתי בייבי סיטר לאחיין המטריף שלי בן השנה וחודשיים. מסקנות מהאירוע: * הוא מייצר המון קקי * הוא שואב במבה כמו שואב אבק של קירבי * הוא קם ממש מוקדם ביום שבת בבוקר * ללכת לטייל איתו ועם הכלבה שלי, למרות שיש לה רצועה ארוכה זה סרט רע ולא מוצלח. * כמה שהוא יראה לי "ילד גדול" כשאני עושה לו בקבוק לפני השינה והוא שם עלי את הראש הוא נראה כמו התינוק הכי מתוק בעולם * הוא מאוד אסרטיבי בארגז החול, מעניין ממי הוא ירש את זה * הוא מאוד אוהב פלאפונים * כשאני איתו אין לי שום בעיות או צרות, או מחשבות רעות * אני חושבת שהוא והגברת הראשונה הם הדבר הכי מופלא שקיים * הוא מאוד גבוה, הוא מאוד יפה והוא כולו האחיין שלי * כשהוא הולך לישון צהריים - צריך לנצל את זה לשינה גם! * אני אוהבת אותו אהבת נפש ואין לי בעיה לעשות את זה שוב. לא היה רגע דל

neta2

New member
נהניתי מאד לקרוא - ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo4.gif

ויש חשיבות לסדר האייקונים. כי אחלה שבחרתם "מיקה" - אני משוגעת על התפריט העסקי שלהם. ו
כי הרסת אותי מצחוק בתיאורי הטבעונית (שומו שמיים.. ממה היא ניזונה?) ובהחלט לא נעים לראות פעוטה מלאכית מקיאה
אבל תקנתם את האוירה די מהר - כיאה לזוג הורים יעילים
העיקר שנהניתם. ומזל-טוב לכם ונפגש בקרוב - כי אני חייבת למעוך גורה יפהיפה

גידי42

New member
,תאור מקסים מקסים

נו ופלא שאת עייפה, כולך בת 24 ועובדת במישרה מלאה. מעריץ!

גידי42

New member
,תאור מקסים מקסים

נו ופלא שאת עייפה, כולך בת 24 ועובדת במישרה מלאה. מעריץ!

meravbr

New member
נראה שהם שיפרו את העיסקיות שלהם

כי עד לפני כמה חודשים הם היו על הפנים (לא נתנו תמורה לאגרה לעומת התפריט הרגיל). הגורה שלך בטח לקתה בוירוס שכ-ו-ל-ם לוקים בו בחודש האחרון. אבל טוב שזה היה חד-פעמי אצלה ומקווה שהכל עבר... נלך בקרוב! תודה על הביקורת !

neta2

New member
מירב.. יש שם אחלה עסקית..

כדאי ומומלץ. לא יודעת אם שפרו, אולי שינו וגיוונו אבל תמיד טעים שם.

liti

New member
ומה עם טמפורת הקוקוס?

החורף קרב- מעניין האם מיקה תשקול לאחר פנייתנו אליה להחזיר לתפריט הקינוחים את המנה המדהימה הזו...

y u l i 1

New member
מעולה הטארט פסיפסלורה הזה...

בעודי לועסת חתיכת שוקולד אחרונה מהמקרר... זה מסוג הקינוחים ששווה לחזור למקום רק בשבילם - כמו הקרמבו פסיפלורה של כרמלה בנחלה...

רומי 007

New member
מזל טוב עמית ויוסי היקרים

עמית - אני שמחה שהחויות הקולינריות שלך עלו על שלי....איכשהו אני מתרשמת שיותר כיף ללכת עם יוסי לבד מאשר עם כל המשפחה. מאחלת לכם הרבה ארוחות טעימות השנה וכמובן הרבה בהצלחה בכל המשימות החשובות

maya100

New member
אני לא מאמינה שהמלאכית הקיאה במיקה!

איך הם הגיבו? יואו איזה קטע... אביגיל פעם עשתה לנו קטע דומה (מעדיפה לא לפרט פה, בכל זאת פורום מסעדות, רק ארמוז שזה היה ריחני להפליא בכחול, ביום שישי בבוקר עם כל הסלבס. המלצרים שם כמעט רצחו אותנו במבטים... בכל אופן, מקווה שאתם מרגישים טוב יותר. כפי שאת יודעת גם אנחנו היינו עם הקאות בשבוע שעבר למשך 24 שעות (אולי ה
נדבקה בפורום יונקים?
) ולגבי הביקורת - נהניתי לקרוא, כרגיל את כותבת נפלא וגם באמת נשמע שנהניתם (איזה כיף שיש סבא וסבתא שישלמו על מסעדות...
)

למעלה