מיקה
|אייקון ירוק שעושב בעעעע| לא בגלל האוכל, כלל וכלל לא. התכנסנו כאן, ההורים של האיש, האיש בכבודו ובעצמו, האח של האיש, אחותו של האיש וזוגתה (הטבעונית הקיצונית- לא בשר, לא דגים, לא מוצרי חלב, לא דבש, לא ביצים, ואלרגיה לחרדל
סיוט של כל מסעדן)וגורה אחת ישנה בעגלתה. דבר ראשון לא מצאו את ההזמנה שלנו, אבא של יוסי מתעצבן (בן שמונים ושלוש עם סבלנות אפס וקוצים בתחת) ואני (כנ"ל אבל בת 24). בסוף נמצא מקום- דווקא נחמד, ספה ארוכה ורכה. ההבדל בין הארוחה העסקית לתפריט הרגיל הוא תהומי, המחירים גבוהים הרבה יותר והטעמים על אותה סקאלה (וגם גודל המנות, כך שאני בכלל לא מבינה את מי שלוקח מהתפריט הרגיל, פרט לסושי) מנות ראשונות: סלט אצות ווקאמה (אח של יוסי והטבעונית- הציון: משובח, מעט יותר מדי חומץ, מתקתק וטעים) סלט שרימפס וקלאמרי בתחמיץ פסיפלורה (הורי האיש *כולל אמו שומרת השבת
* הציון: שווה בעליל, חורק בשיניים מרוב טריות ופריכות ומתקתק נוקב בשל הפסיפלורה- שהוכתררה כמלכת הערב, כמעט בהכל היה פסיפלורה) אני אכלתי מנה של פטריות בגריל עם טופו בתחמיץ שומשום ומירין, מנה שהרכות ופריכות בה משמשות בערבוביה, עם דגימות מסלט החסה הרענן של איש, נגענו בשלמות. עיקריות (הגורה ישנה, אבא שלה מטלטל מדי פעם את העגלה *טריגר* ) שלושה מאיתנו הלכו על אנטרקוט, טעים ומצויין, רק ונימוח עם טעם של ממש בתוספת פירה סתמי ורוטב יין מתוק ושלוטס בקרמל שהיו תענוג אמיתי. הטבעונית: סושי צמחוני שנברר באדיקות של סופר סת"ם (זה ביצה פה? אולי שמו לי חרדל? מה זה פה? יש לזה טעם של דג) האחות מקבלת בורי על ריזוטו ומקטרת על כך שגודל המנה הרס לה את האווירה. מנה בינונית בעליל. בנתיים אני שמה לב שהגורה עולה על גדותיה (לא לקרוא מי שיש לו קיבה רגישה) בקצרה- היא הקיאה את נשמתה בפתאומיות, לקחתי אותה על הידיים והיא המשיכה במלאכת הקודש, רצנו לשירותים ותקפנו את הנזק בעזרת מגבונים לחים, ציצי והמון סימפטיה. היא היתה מאוד מאושרת- לא בכתה כלל וצחקה לעצמה במראה (מסקנה, *לא* לטלטל גורים אחרי שאכלו) עד סוף הערב היא ישבה לצידנו על הספה ושיחקה "קוקו" עם כף ועם המפית. טארט הפסיפלורה (כוכבת הערב) היה דמוי ברולה במרקמו, וטעים טעים/חמצמץ. סורבה, קפה, שוקולד עם קרם מריר, כל אלו היו סבירים וחתמו ערב משפחתי מהנה ומסריח קמעה. חבל רק שהיתי כל כך עייפה שבקושי יכלתי להפסיק לפהק- אין ספק שזה פגם בהנאה..
|אייקון ירוק שעושב בעעעע| לא בגלל האוכל, כלל וכלל לא. התכנסנו כאן, ההורים של האיש, האיש בכבודו ובעצמו, האח של האיש, אחותו של האיש וזוגתה (הטבעונית הקיצונית- לא בשר, לא דגים, לא מוצרי חלב, לא דבש, לא ביצים, ואלרגיה לחרדל