מיקה שלי

oryanm

New member
נכון!!..

גם הקאסט היה מצויין.. . עידו רוזנברג היה ממש טוב,גם גלעד שמואלי,רועי קקון,דקלה הדר..ודניאל אפרת :).

נכון מאוד ..ראיתי את ההצגה פעמים...

בפעם הראשונה השחקנים היו... הילה מערבי גלעד שמואלי עידו רוזנברג אופיר צמח דניאל אפרת מיכל מוכתר בפעם השניה... הילה מערבי גלעד שמואלי אברי ארבל אוהד יהודאי רועי קקון מיכל מוכתר... יש לציין שכל השחקנים בשתי ההצגות היו מצויינים... ההצגה היתה מעולה ועם היא לא היתה יורדת אני בטוחה שהיתי הולכת אליה שוב ושוב..

לפי מה שהבנתי (ואני לא בטוחה)

שנה שעברה היא לא עלתה... רק לפני שנתיים... בכל מקרה אני חושבת שעם היה ביקוש להצגה יעלו אותה שוב, לא? למיקה שלי היו שתי הפקות באותה שנה (2003)אחת באוגוסט ואחת בנובמבר...

oryanm

New member
אני חושבת שאת צודקת..

ל"אחים בדם" היה ביקוש הרב השנה,לדעתי בטוח שיעלו אותה גם שנה הבאה [אני מקווה לפחות].

oryanm

New member
כן,אבל..

אני מקווה שלא ישנו את הקאסט..כי הקאסט השנה היה מדהים!.

כן אבל כל שחקן שיוצא מבית צבי טוב..

אין שם שחקן שלא כבש אותי... אני מאמינה שגם עם ישנו את הקאסט ההצגה עדיין תישאר מצויינת

גם רועי וגם אוהד מצוייינים בלי קשר

לדניאל אפרת שישחק ב2003 את אלישע ... דניאל אפרת לדעתי השחקן הכי מוכשר מכל שחקני בית צבי אבל גם אברי ארבל שיחק מצויין את אלישע והוא גם שר מדהים .. ועם כל הערצה שלי לדניאל אפרת אברי לא שר ולא שיחק פחות טוב ממנו לדעתי .. ושוב אוהד ורועי (שגם אותם אני הרבה יותר אוהבת) היו מצוייינים אבל אי אפשר להגיד שהם היו יותר טובים מאיתי לוי ואופיר צמח לסיכום .. ההצגה השנה היתה מעולה ופשוט נהנתי מכל רגע אבל אי אפשר להשוות את הקאסט של השנה לקאסט של 2003 ..!

השיר "אהוב בסיירת חרוב"...

מישהו יודע איך אני משיגה אותו בביצועו של דניאל אפרת?!... (שאגב הוא מושלם...!! ) ולינוש אני ממש מסכימה איתך..! הקאסט של 2003 באמת היה מעוולללה...!! (עזבו את זה שדניאל אפרת [המושלם] שיחק שם...)

oryanm

New member
גם אני חושבת

שדניאל אפרת הוא הכי מוכשר מכל שחקני בית צבי,וכמו שאמרת גם אברי ארבל שיחק מדהים,ובכלל,הקאסט השנה הכי נהדר.. . ההצגה היתה נהדרת,ואני חושבת שזאת אחת ההצגות הכי טובות של בית צבי השנה. אבל כמו שאמרת,למרות המשחק המדהים וכישרון של כמעט כל שחקן שהופיע השנה,עדיין את ההצגה של השנה אי אפשר להשוות להצגה של 2003.

נכון....

דניאל אפרת אכן מוכשר ביותר...!! יש עוד כמה שמממש ממש ממש מוכשרים כגון: אופיר צמח ורועי קקון.... אבל כעיקרון כווולםם טובים !!

חח למי שראה את מיקה שלי:

"אלישעעעעעע" "שרגאאאאאא" חח איזה קטע גדול!!... נכון?!

היה מה זה כייייייףףףף

למרות שדניאל אפרת לא היה שם
חח אוהד ורועי מצויינים!!

למעלה