מיקה שלי

אקסיום

New member
רועי מזייף?

ראיתי את יוסף פעמיים ,פעם שיחק רועי ופעם גלעד שמואלי, לדעתי רועי שר בעוצמה גדולה יותר ולא זייף בכלל, אם כי לגלעד יש לוק טוב יותר

את האמת שקשה לי להשוות בין הקול של

גלעד לקול של רועי... לשתיהם יש קול מדהים ואני לא יכולה להגיד שלאף אחד מהם יש קול יותר יפה מהשני אבל לדעתי הלוק של רועי הרבה יותר טוב מהלוק של גלעד ... בכל מקרה הלוק פחות חשוב פה לדעתי.. ושתיהם מצויינים...

barmiz

New member
הוא מעולה אבל מזייף מדי פעם?

אין דבר כזה... אם הוא מזייף הוא לא מעולה

יש משהו במה שאתה אומר..

זה הורס לפעמים ... אבל במיקרה של רועי זה גם לא כזה בולט.. ובגלל הקריזמה והמשחק שלו זה גם לא משנה לפעמים.. אז כן הוא מעולה לדעתי למרות הזייופים (המעטים) שלו.. זה לא שבכל שיר שהוא שר יש זייופים ... כמו כל שחקן ובכלל זמר בישראל ... לכולם יצא לזייף פעם פעמים לא..? לדעתי כן... בכל מקרה עם תשים לב הוא יודע "לחפות" על הזייופים שלו טוב מאוד וזה אחד הדברים שעושה אותו מעולה הקול שלו מדהים (בלי קשר לאם הוא מזייף או לא) והמשחק שלו מעולה ... כמו שאמרו כבר מקודם הוא כובש לבבות בגלל שהוא מקבל הכי הרבה חשיפה... אבל גם את השחקנים שנותנים להם לקבל הכי הרבה חשיפה לא בוחרים בעניים עצומות..

השנה הקאסט של מיקה ...

טובים מאוד...! אומנם לא כמו ב2003 אבל אני נהנתי מאוד...!! לין את מבינה גם למה נהנתי יותר מהרגיל... (המבין יבין...)

julez

New member
כשהייתי ביוסף

האנשים דאגו להבהיר לי ולידיד שלי (שיצא מכל השיחה מאוד מאוכזב), שאף אחד מההפקה המקורית לא ישתתף גם הפעם. זה לא שאני לא רוצה לתת צ'אנס לחברה חדשים אבל אני לא מסוגלת לראות בן אדם אחר עושה את התפקיד של אופיר צמח... הוא היחיד שמסוגל לשיר את "ונתנה תוקף". ידוע לכם מי יאייש את הדמויות האחרות? (מיקה, גידי, נועה...)

חבלללל.......

וואי זה באמת מייאש נוראא רציתי לראות את דניאל אפרת ואופיר צמח הוא באמת יחיד.... טוב לא נורא כרטיסים כבר יש אז מה יש להפסיד.... תודה בכל מקרה...

oryanm

New member
רשימת השחקנים המלאה

הייתי בהצגה אתמול. נהנתי מאוד!,כמובן לא כמו ב-2003..אבל ההצגה עדיין מדהימה. רועי קקון בתפקיד גידי פשוט מדהים! שחקן מצויין. גם אוהד יהודאי בתפריד ארי שחקן נפלא. אבל אין על דניאל אפרת! ;]
. רשימת השחקנים המלאה של ההצגה: מיקה:לירז רחמין/סיוון גבאי גידי:רועי קקון ארי:אוהב יהודאי נועה:רוויטל זלצמן דבי:תמר שטיין/סיוון גבאי/אילנה באוור מני:אביהוד תדהר אלישע:ניסו שליו/אברי ארבל/אדיר מור ילדה:יונית טובי בועז:נמרוד ויידה/נאור זילברמן רפא/רב:תומר גליק המנהלת:יערה רשף/שירלי הלר המחנכת:שירלי הלר/יערה רשף מלכה/רבנית:ליאור ורודסלבסקי שוטרים צבאיים:ירמי רייך/מאור ממן הרופא:אריאל סמולר אבו:ישראל שפר בבו:אריאל סמולר

oryanm

New member
ההצגות ה"שוברות קופות" יורדות מהר..

ההצגות ה"שוברות קופות" יורדות מהר לדעתי בגלל שהם בדרך כלל הצגות שכל שנה מוצגות בבית צבי ע"י שנה אחרת. אנשים באים,רואים את ההצגה..נהנים,כמובן שיש את האנשים שיבואו שוב
אבל רוב האנשים לא חוזרים לראות את אותן הצגות שוב ושוב. לכן ההצגות יורדות מאוד מהר,מכוון שההצגות הוצגו כבר מספר פעמים בשנים קודמות. זאת דעתי,אני חושבת שזאת הסיבה היחידה שההצגות האלה יכולות לרדת,הרי ההצגות האלה הן באמת הצגות "שוברות קופות". חוץ מהסיבה הזאת,אני לא רואה שום סיבה שההצגות המדהימות האלה יורדות כל כך מהר. אתה חושב שיש סיבה אחרת?

cookie12

New member
לא... יש סיבות אחרות, טכניות לגמרי

קודם כל זה בית-ספר, והתלמידים צריכים להתנסות בהרבה תפקידים לאורך השנה, אי-אפשר להחזיק תלמיד במשך שנה שלמה על אותו תפקיד. חוץ מזה האולם של תאטרון רמת-גן מושכר לבית צבי לתקופות קצובות. אבל, כמו שאמרתם, אם ההצגה "שוברת קופות", היא תעלה שוב ושוב בביצוע של כיתות שונות.

הכי התבאסתי ש...

הורידו את "אחים בדם" אחים בדם היא ללא ספפק ההצגה בין ההכי יפות שראיתי... וראיתי הרבה הצגות!!.. (לא רק בארץ..)

oryanm

New member
מזל שהורידו את אחים בדם..

ראיתי את אחים בדם ארבע פעמים ואני מתארת לעצמי שאם לא היו מורידים אותה הייתי רואה אותה לפחות 30 פעם :).

לגמריי...!

אי אפשר לראות את אחים בדם פעם אחת ולא לרצות לפחות לראות אותה שוב...!! אחים בדם היא אחת ההברקות של בית צבי...

למעלה