מיקה שלי

אז רק שאלה אחת חשובה

לדניאל אפרת או למי שיודע... הבנתי שדניאל טס ב-22 לחודש זאת אומרת שבהצגה הראשונה של מיקה שלי ב-21 הוא היה?!

כן היא מוצלחת...ולגבי האחרים..

רועי קקון בתור גידי מעולה הוא שחקן מוכשר מאד ואוהד יהודאי גם הא מצוייין ... השחקנית שגילמה את נועה (אני לא יודעת תשם) גם מעולה... אני לא ראיתי תגרסאות הקודמות יש לי את הדיסק שלהם שירים וראיתי קטע קטן אז אני לא יודעת להגיד לכם עם הם יותר טובים מהקודמים אבל היה מעולה..

julez

New member
מה שמפריע לי אצל רועי קקון

זה שהוא מזייף דיי הרבה. ראיתי אותו ביוסף וגם באחים בדם... קשה לי לראות אותו עושה תפקיד שעשה איתי לוי, שהוא אחד הזמרים הכי הכי טובים של בית צבי... טוב, נקווה לטוב

גם אני ראיתי אותו ביוסף ובאחים בדם

באחים בדם הוא ממש לא זייף לפחות כשאני היתי והקול שלו לדעתי מהממם כן התאכזבתי ממנו באחים בדם לא בגלל משהו שהוא עשה פשוט אני באתי לראות שם את דניאל אפרת והתאכזבתי לגלות שדניאל לא השתתף ... ביוסף נכון היה לו כמה זייופים אבל עדיין אי אפשר להכחיש שיש לו קול מדהים!! ואת יוסף ואחים בדם ראיתי פעמים אבל את מיקה שלי ראיתי פעם ראשונה אז אני לא יכולה לומר עם הוא פחות טוב או לא ... אבל אני יכולה להגיד שכולם היו מעולים למרות שיש לי את הדיסק של מיקה שלי ואופיר צמח הוא יחיד ואי אפשר להחליף אותו וזה הדבר היחיד שהפריע לי ... את איתי לוי עדיין לא ראיתי על הבמה אז עדיין אין לי זכות לשפוט ..

oryanm

New member
רועי קקון שחקן ברמה אחרת

רועי לדעתי השחקן הכי טוב שיוצא השנה מבית צבי. אני עוד לא ראיתי בשום הצגה השנה שחקן ששיחק יותר טוב ממנו (משנה ג'). אבל זה נכון שבאחים בדם הוא לא רמה ליד דניאל אפרת..אני מתכוונת,אף אחד לא רמה ליד דניאל אפרת! ;]. כמו שאמרתי,רועי שחקן מדהים..ששר מדהים [וכן,מזייף מדי פעם],יכולת המשחק שלו מדהימה וכמובן שגם הכריזמה שלו על הבמה, אבל כמו שלין אמרה..מי שראה אותו באחים בדם ואחרי זה ראה את דניאל אפרת,רואה שבאמת הוא לא רמה ליד דניאל. לין,מאיפה יש לך את הדיסק של מיקה? אני חייבת אותו!!!!!! :)

julez

New member
לא הייתי מגזימה ואומרת

שהוא השחקן הטוב ביותר שיצא מבית צבי השנה. יש עוד לא מעט שחקנים טובים כמוהו או ממנו. רועי מקבל הכי הרבה חשיפה, וזה הכל. את הדיסק של מיקה מכרו בראן הקודם שהיה... את יכולה פשוט לשאול שם את מנהל ההצגה, אולי יש עוד כמה עותקים.

oryanm

New member
אולי הגזמתי,אבל

כמו שאמרתי בהודעה הקודמת,רועי קקון לדעתי השחקן הכי טוב שיוצא מבית צבי השנה,ועוד לא ראיתי אף שחקן ש"תפס" אותי כמוהו,וכמובן שהסיבה העיקרית לכך,היא כמו שאמרת..הוא מקבל המון המון חשיפה. את חושבת שעדיין מוכרים את הדיסק של מיקה? אם כן,איפה אני אוכל לקנות אותו? או לקנות דיסקים ממחזות זמר אחרים שהוצגו בישראל?.

julez

New member
אני לא יודעת אם עדיין מוכרים

ואני אישית לא קניתי את העותק שלי, אבל כמו שאמרתי את מוזמנת לשאול. לגבי דיסקים של מחזות זמר אחרים שהוצגו בארץ, הייתי ממליצה לך ללכת לחנות הדיסקים שבדיזנגוף סנטר. יש להם ממש הרבה דיסקים של מחזות זמר. לא תמצאי שם את שיקאגו אבל אני כן יכולה להגיד שיש להם את "ממי" ואת "שיער" בביצוע צביקה פיק. בהצלחה

oryanm

New member
בטח שהכל עיניין של טעם

וההודעה הקודמת על רועי קקון נכתבה אך ורק לפי דעתי האישית :).

אני מסכימה איתך....

כל מה שאמרת נכון מאוד .... את האמת שאני ממש לא יודעת מאיפה יש לי אותו עשיתי סדר במחסן שלנו ומצאתי אותו בדיוק באותו יום שהזמנתי כרטיסים להצגה.. נראה לי שזה דיסק שפעם מצאתי... לא נראה לי שעדיין מוכרים אותו הוא ממש ממש ישן... עם אני יצליח להוריד את השירים למחשב אני ישלח לך אותם.. ועם יש לך דרך אחרת אני ישמח לשלוח לך ..

oryanm

New member
אני אשמח מאוד

אם תוכלי בדרך כלשהי לשלוח לי את השירים. אני המון המון זמן מחפשת בכל מקום אפשרי את הדיסק של המחזמר ולא מוצאת באף מקום. יש לך את הדיסק של המחזמר עצמו נכון?.

כן יש לי את הדיסק ..

וגם יש אפשרות להוריד את השירים באיימיול .. תרשמי "מיקה שלי" וזה יעלה לך...

oryanm

New member
אפשר להוריד דרך האימיול,אבל

רוב השירים האהובים עלי ביותר מ"מיקה שלי" לא מצליחים לרדת :(.

למעלה