מיקבץ אירועים קצר

../images/Emo108.gifאני רוצה תמונה של מיצי !

אם לא כאן אז אצלי בפורום חתולים בבקשה.....

rask

New member
דווקא

הקבבוני טלה בננוצ'קה הם המנה היותר חלשה שלהם.

rask

New member
לרגע

לרגע אל תחשוב שזלזלתי בידע הקולינרי שלך. יש לי זכרון נורא ותאמין או לא אני מתקשה להזכר מה אכלנו שם מלבד מנת הקבבונים שהייתה חלשה (לא גרועה, חלשה), כל שאר המנות היו מעולות ובעיקר עשירות בטעמים יחודיים למקום. סה"כ בית אוכל מומלץ ויחודי. שוב, אם נפגעת לרגע אל תחשוב שזו הייתה כוונתי.

גידי42

New member
לא נפגעתי בכלל

ממש ענין אותי לדעת מה לטעמך המנה הטובה בכרמלה. לי הקבב טלה היה מאד טעים בכל מקרה.

rask

New member
אחלה

תראה, תמיד קיים הסיכוי שנפלתי על מנה שיצאה גרועה, קורה. דרך אגב, גם בבירנבאום ומנדלבאום זה קרה לי. הפריים ריב (PRIME RIB) שלהם היתה המנה האהובה עלי עד הפעם שקיבלתי בשר צמיגי ויבש ומאז לא חזרתי. מלבד הקבבונים בננוצ'קה, כל השאר היה מעולה (סה"כ 3 מנות מצוינות ואחת חלשה).

גידי42

New member
ואפרופו

הידע הקולינרי שלי ממש שואף לאפס ומתמצא בערך ב-"טעים" "לא טעים" להבדיל משטחים אחרים שבהם אני מאד נהנה להפגין ידע משולה בהרבה ניסיון!

שח_מט

New member
"טעים" / "לא טעים"

בשביל זה אנחנו פה, לא? מזכיר לי את התיאורים של רוגוב על היין. תמיד אני מנסה להרגיש את הטעמים השונים שהוא מבלבל את המוח שם... לפי אמא שלי המדד הוא - אני מכינה יותר טוב או לא?... ואיך אצלנו "מברכים" אחרי ארוחת יום שישי? "היה יותר טוב ממסעדה". המבין יבין. S

רומי 007

New member
מאכזב לשמוע כי אני אהבתי

את הקבבונים ולדעתי הם היו המנה הטובה יותר מכל מה שאכלתי בננוצ'קה (כתבתי על כך לפני כמה ימים לא בשרשור הזה). השילוב של בשר הטלה עם הגבינה הנוזלית (ברי) שבתוכם פשוט מדהים. אם כי, מודה ומתוודה שהגרסה היותר מדהימה למעדן הזה דווקא מכילה גבינת קצ'קבל

למעלה