מיקבץ אירועים קצר

גידי42

New member
מיקבץ אירועים קצר

ננוצ'קה- כל משנכתב כאן בפורום אומת. המקום מקסים. בכניסה בר מרובע ועמוס לעייפה. מסביב חדרים שבהם מסובין הסועדים. ריהוט מצועצע על טהרת התרבות הגרוזינית , המון פיצ'יפקס. כלי ההגשה מאד מיוחדים ונותנים הרגשה של ארוחה ביתית. לא באנו רעבים במיוחד מה עוד שהשולחן שקיבלנו היה בגודל של שן זהב של גרוזיני כך שהרבה מקום לא היה שם. התפריט מגוון וכולל המון אופציות. אניחנו בחרנו באגרול בצק ממולא בבשר סרטנים ופירות ים (מעולה), עלי גפן עם רוטב על בסיס יוגורט (שאיתו עוד נפגש) שהיו מהטובים שאי פעם טעמתי, וכיסון בצק ממולא בבשר ששמו פרח מזיכרוני אבל היה טעים להפליא. אחרי האתנחתא המבוקשת תוך כדי כך שאנחנו מנגבים את שאריות המרגריטות משפתנו,ולוגמים מרלו סאנטריקה (משהוא איטלקי) הגענו לעיקריות. קבב טלה על מצה פירה עם ירקות מאודים שלא אכזב וכסונים ממולאים גבינה עם אותו רוטב יוגורט אלוהי בצד. ביקשנו עוד מהרוטב וליקקנו את השפתיים. את הקינוח כבר אכלנו במקום אחר. החשבון הסתכם ב- כ-300 ש"ח לפני תשר. לא נורא!!! ההערה היחידה היא החום השורר במקום, החדרים די בסדר אבל ליד הבר המזגן הבודד והמסכן שממוקם שם אינו יכול להתגבר על החום והלחות. ננה שרייר, בעלת המקום עומדת מאחורי הבר ודואגת שהכל ייצא בזמן וכולם יהיו מרוצים. קיוטו - אחרי המפגש המדובר, אין צורך להכביר מילים. קומבנצית סושי, 2 רולים (מאקי מנהטן רול,מאקי סלמון סקין,מאקי קאליפורניה,)הצדיקו את המוניטין של המקום. כמו גם הסשימי טונה . לעיקריות עוף טריאקי עם פירה,רמן (שזה בעיברית מרק) פירות ים, יאקי (איטריות מוקפצות) פירות ים השלימו את הארוחה החפוזה. על כל אילה כולל 3 טוברוג חצי, ושתיה קלה שילמנו 338 ש"ח. לפני שרות. קצת יקר , אם לא ביחס לאיכות אז בוודאי ביחס לכמות. השירות מעולה ומדוקדק ונראה שהמלצרים שם בקיעים מאד ברזי המטבח היפני. נהנו מאד אבל נראה שיש היום מקומות שלא נופלים מקיוטו אבל הרבה יותר זולים. אולי נקודה למחשבה לבעלי המקום.

Chewbacca

New member
אויש ../images/Emo5.gif

תראה את הביקורת שלי על קיוטו, ובמיוחד החלק על השירות. אכלנו שם אתמול בערב והשירות היה פשוט מבחיל.

B r u l e

New member
אויש איך בא לי על ננוצ'קה

בייחוד אחרי הביקורת הזאת.

עמית@

New member
גם לי .... |אייקון רעב|

בא לי רוטב יוגורט

רומי 007

New member
חצ'פורי

גידי - כיסון הבשר מכונה חצ'פורי וזו מנה שמלווה את המסעדה הזו עוד מהגלגול הקודם (ננה בפלורנטין). גם אני אהבתי מאוד את רוטב היוגורט ואכן הוא מופיע ובצדק בכמה מנו. בצהריים העסקיות סביב ה50-60 ש"ח ומקבלים מס' מנות כולל קינוח. נכון אחלה מקום?

כוכה

New member
חצ'פורי, בטיילת של אשדוד

אם תנחתו שם, תראו שבכל מסעדה תלוי שלט: חצ'פורי אמיתי, חצ'פורי אורגינלי, חצ'פורי טרי. ומי שנוחת בפעם הראשונה ובחיים לא שמע את המילה.... עשינו התערבות מה זה חצ'פורי וכמובן שכולם הפסידו....

גידי42

New member
תודה נשמה

האמת שלא נתנו לי להציץ בחשבון ולכן שמות המנות פרחו מדיכרוני.

מיאו

New member
אוחחחח גידי גידי גידי

איך אתה תמיד מביא אותה בקטנות ויוצא גדול? התאורים שלך.......
פ33ות.

פינליש

New member
פאדיחה ! הניק מיאו הוא שלי

שכחתי להחליף לפני שכתבתי
זה ניק שמלווה אותי בפורומים אחרים לחלוטין
מיאו פינליש כולם אני כן כן

Lear22

New member
אולי זו האישיות הנוספת שלך?

שפשוט התפרצה בלי שתרגישי? אולי הן רבות עכשיו במוח שלך מי תזכה לכתוב בפורום ביקורת מסעדות ומי תכתוב בסתם פורומים אחרים

פינליש

New member
יקירי...

אני חושבת שכתבתי בניק מיאו עוד לפני שנולדת
ושאר הפורומים הם לא סתם, לכל אחד יש מטרה. ויש כאלה שעדיף שלא יצאו שאני כותבת בהם..... גררררר...... ואין לי פיצול אישיות, סתם זהות כפולה

פינליש

New member
לפני שאתה מנפנף לי עם פייט קלאב

גם לך הייתה פדיחהל'ה קטנה
שים לב מאיזה ניק כתבת לי אתמול בלילה
רחלי החיילת אומר לך משהו?

Lear22

New member
אצלי בבית שלושה אנשים משתמשים בתפוז

אני, אחותי בת ה20 שהיא באמת חיילת ואחותי הצעירה בת ה13 אולי בטעות כתבתי לך מהניק שלהן?

גידי42

New member
איזה בעסה

מבלי להפחית מעוצמת ההתרגשות, חשבתי כבר שיש לי מעריצה חדשה. אבל פינלישי מחמאה ממך שקולה לאלף מחמאות מאחרים.

עם ניק כזה את מוזמנת אלי לפורום ../images/Emo70.gif

פיניליש / מיאו יקרה עם ניק כזה את מוזמנת אלי לפורום
וגם כולכם מוזמנים , פורום חתולים

מדהימה ומתוקה

כמו המתיקות של התמונה בכרטיס של פיניליש
אגב זה את צילמת ?

פינליש

New member
לא ממש ממש לא

זה מאימג' בינק. היא דומה שתי טיפות דגים לחתולה שלי שמתה בקפיצת בנג'י ללא חוט והוכיחה לעולם שלא כל החתולים נופלים על הרגליים... אוי גועלד.

Lear22

New member
רויטל! למה לא אמרת קודם?

החתולה שלי מיצי היא החתולה הכי טובה בעולם וגם הכי שמנה תמונות שלה פורסמו בפורום אבל ליטי נאלצה למחוק אותם עקב גודלם הענק... :))

למעלה