מיצה או לא

ophra

New member
לחלוטין לא ../images/Emo8.gif

משחק מקדים יכול להימשך בלי גבול בלי המשך פשוט להיות עפ
(עם חיוך מלא משמעות וזכרונות טריים-טריים
)

*יערית

New member
מישהו חכם

המליץ לי לא מזמן לבעוט בקיר..תנסה
{מקווה שאין קירות גבס}

תימניה

New member
תראי....

אני ניסיתי היום לבעוט בקיר, מזל שזה היה קיר גבס, אחרת הרגל שלי הייתה עם גבס.

בשביל זה יש לי מוזיקה

מחליק פנימה הדיסק,מריץ האצבעות,מסובב את הווליום.רגלים למעלה פורש כנפים,,,יכול נכון להיום,אפילו להחליט לאן...

ophra

New member
ומה אם פשוט להיות ../images/Emo35.gif

לא בבוץ ולא בעננים בלי לטחון יותר בלי לחכות לסוף או להתחלה חדשה פשוט להיות עפ

זה היופי לדעתי

שהפרק הזה לא בהכרח ממסדי להיות בגלל שרוצים במקום שרוצים... יאללה אפשר גם נושאים אחרים שבנו עוסקים צרכים הם לבוא מתוכנו שהרי אחד לא יכול להכיל הכל ...

רגע, חכה

תן לי דקה להתרגל אליך שוב... |ניצת שכרגע נכנסה הביתה מיום מפרך|

חופשי חופשי

אני שואל את עונה, תהיה התחלה נחמדה,כמובן שמקובל גם הפוך,וגם לזה לא אתנגד...אבל דברתי מספיק,אז תחליטי את...אישית מנסה לזכור כלל אחד,גם שמודה שמתקשה.כמו שאומר לילדה וקופסא של גירים,בחדר וקירות לבנים,קשקשי חופשי,מה שעובר לך בראש.רק יש מקומות וצבעים שפשוט לא יורדים.אם את לא מוכנה לחיות אם זה לתמיד ותרי,עברי למחברות.

s h o o s h a

New member
הלו איש

קוראת אותך תתרומם, כן כן, תשב זקוף השפיפות הזו מזיקה לגב תרים ראש, תיישיר מבט אחרת, מתרגלים להתבונן סביב עם מין ערפל כזה והכל נראה מטושטש בתחילה ואט לאט נמוג ונעלם וגם אתה נעלם, עם הערפל הזה הלווווו אישששששששש תחייך אולי בהתחלה יכאבו לך קצת שרירי הלחיים -מחוסר שימוש בחיוכים, כמובן- אבל, מהר מאד תתרגל והכאב יפוג וכשתתחיל לחייך, "פתאום" תראה סביבך עוד אנשים מחייכים תבכה אם מרגיש לך לבכות אם מרגיש לך כואב תבכה ("גם גברים בוכים בלילה...") ותשחרר את הכאב ותחיה כי רק אתה יכול לך

כמו כולנו ../images/Emo3.gif

והלו את בבקשה לא לשכוח להגיד לנו מתי לשחרר את האצבעות מחר הא?

r e d head

New member
אז.....

ואולי זה בגלל החורף, קר להתפשט ככה ואף אחד לא חשב להדליק כאן את התנור? ואולי... טוב רק שני בתים מותר? תפתח חלון נשמת אפי תן לרוח להכנס שיתערב החוץ בבפנים תפתח חלון מבלי להרגיש הנשימה קצת נהיית כבדה. תפתח חלון או דלת שהמוגן לא יחנוק ולא יהרוס כדי שאדמיין את עצמי בכל צורה שרק ארצה....... ריטה

למעלה