מיצה או לא

מיצה או לא

עד השלאטר ירד,נקשקש לעצמי,נראה מה יצא...מתקשה להבין חלוקות שכאלו,גרושים גרושות יושב במשפחות.פרק שני בתמיכה.ואני דווקא הפוך רואה הדברים...גרושים זה המקום לתמיכה,שם החושך והפחד,שם איבוד הגובהה.זה אולי הרבה דברים,אבל זו בטח שלא ממש משפחה...דווקא כאן,העתיד אמור לנבוט,דווקא כאן,לפרוח אמור להיות הכלל.דווקא כאן,הית מצפה,חיוך מלא תקווה,מחר טוב שהגיע...אנשים שמחים בחלקם...חושב זה בכלל לא קשור,השמות של הפורומים כבר מזמן לא נוגעים,בתוכן שיש לו בפנים.אז נכון,גרוש אני,,,וזה לחיים.אבל מסכים רק לתקופה ליפול במערבולת,אחר-כך צריך לזכור,בן אדם...לא פחות...גרוש זו לא מהות,לא אומרת היא כלום.סטטוס משפטי,לא יותר...גם זה, מתקשה...פרק שני לטעמי מכסה את רובנו,מכאן ומשם.פרק שני,זה להניח את האחורה,להתרכז בקדימה.לא חיבים שנים,ובכלל כללים, בשביל להרגיש מתקדם...קשקשתי מספיק,עכשיו קפה.השאלטר עדין מורם,אולי נחזור...

אני כבר לא שם

וממש לא פה...אינני גרוש באופי,זה בהחלט שעובר...אין לי גם רצון בפרק שני.לפחות לא ממסדי...מחפש אינטאקציה...לצחוק קצת לבכות,לשחרר ולקלוט,לבעוט למישהו בראש.ללכת איפה שלוקחת,ולעשות קצת בחזרה...והנושאים חוזרים,טוחנים לי את המוח,רואה כבר פיזית הסדקים...והיא לוחשת,תתעסק יותר מידי בבוץ,בסוף ככה תתחיל לחשוב...ואני שואל,הסוף כבר כאן?

זה מחזיר אותי אחורה

ותהייה שהעסיקה אותי במקצת...משחק מקדים,יכול להמשיך לתמיד? החיב הוא המשך,בשביל בכלל להיות...

אחד אחד

לא להתנפל...מבין את הצד הזה,גם את השני,משמש כאן רק פה,אין סיבה להתעצבן....משחק מקדים,נראה לי ככזה,רק במידה והתגשם.התממש,לקצת יותר...אחרת התרסה,דגדוג שהפך למעיק...אז נכון. כמו כפפה ליד מרגיש,לא מחייב,מעביר את הרגע,וכמה שנים תוך כאדי...אבל כשבורחים מלברוח תוך כאדי מנוסה מהבריחה שעברה וזאת שהיתה,דעתי, איננה בדיוק האסמכתא הנכונה.

חושב לעצמי...

איפה הם האנשים...ההוא עם הבירה,הנגמרה? היתה גם זו שהרוח לקחה,טוב לה חושבים? וההיא שהתעצבנה עלי כל הזמן,חושבים שהיא מאושרת? וההיא שאיתו, הממלא הוא אחר הציפיות? טוב לה בפנים? המאושרים האנשים שכבר לא פה איתנו ? טוב להם בחיים?...כי אם כן,תדעו שסולח,ומבפנים שמח בשבלכם...

אז מה יהיה?

זה מה שהיא דרך כלל שואלת,,,מסתכלת לי ישר בעניים,מה יהיה בטון דורש...יהיה מה שיהיה,עונה.לא חיב לעצמי כלום.

*יערית

New member
אז איפה היינו?

על השיש או על השטיח
האיש עם הבירה בדרך
אינטרקציה ביקשת...קבל
רק אל תבקש אחר כך ...נו אלו שמחלקים לך לאחרונה ללא היכר..אבל זה נעים

ophra

New member
הפסקתי לשאול

בעיקר את עצמי דווקא חושבת שכן חייבת לעצמי הרבה מאד חייבת לעצמי נאמנות ואמון והערכה וגאווה אבל לא שואלת מה יהיה ביני לביני יודעת שיהיה טוב אז לא צריך לשאול וביני לבינו יודעת שגם הוא לא יודע אז שוב - לא צריך לשאול עפ
(רצה לחגיגת יומולדת פרטית מאד
)

*יערית

New member
הסיפור שלא נגמר...

הם יחזרו בואריצות אחרות, נידמה שאם הם לא פה...נגמרו הבעיות והשיתוף...לפעמים מציצים למקומות אחרים לפעמים עסוקים,לפעמים .. באמת באמת לפעמים אתה כבר לא מרגיז..אתה .. שנייה קוראים לי

ophra

New member
לא נראה לי שכללת אותי ברשימה הזו../images/Emo8.gif

אבל יכולה להעיד בשמי הפרטי: תמיד אפשר לשפר (בעיקר בתחום המקצועי בימים אלו) אבל כן.... די טוב
עפ
(גמכן שמחה בשבילה, ובשביל אחרים)

את הית זאת

שאיתו,ושאולי עמד בציפיות,,,לא משוכנע שזה תואם המציאות,אבל הסתירו לי לראות הפרטים...

ophra

New member
ציפיות

לא היו לי ממנו ועדיין אין שמחה גדולה היתה ועודנה
עפ

just yael

New member
אתה יודע....../images/Emo28.gif

לא יודעת על האחרים... אבל ההיא עם הרוח... היא כאן...רק בשמה האמיתי
. גם היא מבקרת לפרקים, ו... כן, טוב לה...היא מחייכת מבפנים, מהנשמה (נו טוב, אל תתפוס אותי במילה...בדרך כלל) וטוב לה ללמוד הלכות פרק שני. צעדים ראשונים ומהוססים בפרק שני, שאין לה כוונה אף פעם למסד, מעדיפה להשאר כמה שאפשר במשחק המקדים... מתנסה גם בפרק שני, שהוא לאו דווקא בשניים, אלא במי שהיא, כן, זה פרק שני לה, הזדמנות נוספת לבלוע את החיים ולהתמלא בזכות עצמה, ולא בזכות מציצת אנרגיה מאנשים אחרים שסביבה. (טוב, נו, גם כאן היא לפעמים נופלת...מודה, יש לה את השריטות שלה...)

תימניה

New member
לא מתנפלת....../images/Emo8.gif

משחק כמו כל משחק.... בסוף נגמר... המסך יורד..וההצגה נגמרת. טוב...יודעת שלא לזה התכונתה. משווה את המשחק המקדים ללגימה ראשונה של יין, המלצר מוזג מעט יין...אתה לוגם, אם היין ערב לחיכך ,תשתה את כל הבקבוק. אם לא...תבקש לטעום יין אחר... כך המשחק המקדים...לא יערב לך "שוברים את הכלים ולא משחקים" יהיה לו טעם של עוד...הוא ימשיך במשחק החיים.

*יערית

New member
ישש גם היום../images/Emo48.gif

מוזגים יין,לרוב יודעת מה מבקשת.. לרוב גם יודעת את שם המשחק , לרוב אוהבת את המשחקים המקדימים{תלוי בירח} לרוב אוהבת את משחק החיים

תימניה

New member
לחיים ../images/Emo48.gif

למשחק המקדים, למשחק החיים. אוהבת את שניהם ובסדר הזה
את היין אני אשאיר לך...גם כך אני שיכורה ולא מיין.

*יערית

New member
ס'תבכת..../images/Emo13.gif

להשאיר יין זה אדיב מצידך, השאלה איזה יין את משאירה לי?
נשמעת כמו אלכוהליסטית לאחרונה...פויה לי

יש התאוריה

שאותה מקבל,רואה מכאן ההגיון שבדבר...רק שבחוץ,אני לא אומר כלום,שותה מה שמגיש המלצר,העולם,תן או קח כל תושבי הכדור...אומר תודה ומשלם.לא תמיד משוגע על הסחורה...השליטה שלי,על חיי האהבה שלי,אפסית,מינורית,לא קימת...היא סוגרת עלי איקס,כי ככה החליטה.באה משום מקום הולכת אחרי שנים...מפעם לפעם לומד,מפזר מכשולים בדרך...אומר לעצמי לפחות שתעבוד,מודה,גם כן אנושי.חושב לפעמים,יום אחד אגזים.אלך צעד אחד רחוק,אף אחת כבר לא תוכל לסגור את המרחק...

Lonely In Blue

New member
אני לא שואל...

כי אני דווקא מבין... אבל אני ממש מתפלא, איך זה ולמה, אין אף אחד או אחת שישאלו... למה השליטה שלך על חיי האהבה שלך אפסית... למה אתה מחכה שמישהי תסגור עליך כי היא החליטה, ולא מחליט לסגור על מישהי כי אתה החלטת. והרי אתה באופן כללי אוהב לשלוט על חייך... כמו שאמרתי, אני לא שואל... רק מביע פליאה שאינך נשאל ועם השירשור הזה... השאלטר כבר לא יירד כל כך מהר

dganit33

New member
תמיד..יש

את האחד שיודע לשאול את השאלות הנכונות והכי הכי מכווונות למטרה..

למעלה