מיפעלי פסח!!

מיפעלי פסח!!

כבר כמה ימים שאנחנו תקועים על ההודעות של החולצותף לא נימאס לכם??? יאללה, תתחילו להזרים דברים חדשים
ורק למי ששכח - נועה גרושקה הרצוג 19 אזור מיקוד 58001 30 ש"ח במעטפה אטומה + שם ושבט ויש לך חולצות פורום צופים נכי שווה בעולם!!! סתאאאם
!!! אז עוד מעט פסח, ויש טיולי פסח! איזה כיף!!! אז לאן אתם נוסעים, מתי ולכמה ימים? וסתם ספרו חוויות מטיולי קודמים
! אני יוצאת עם חניכים ליומיים אבל עוד אין לנו מושג לאן כי זה טיול שיבטי
ואיך שחוזרים אנחנו הולכים כל השכב"ג ליומיים לטבריה!!!! הולך להיות אחד הטיולים השווים ביותר!!! אאאאה!!! ואני גם מקווה שייתנו לי לצאת לים-אל-ים... בטח במינהלה אני כבר לא יהיה, אבל אולי אני אצא עם הח'תים שלנו... לא יזיק אם אני אתחיל להיתחבר עם החניכים שלי לעתיד (הלוואי!!!)...
נועה.

פאקקקק

אני מנסה איזה שבע פעמים לכתוב הודעה ולא מצליח! טוב בלאט. מממממ אני שואלת את זה כבר הרבה פעמים אבל: איך החולצות יגיעו אלינו?! וגם 30 שח זה הרבה לחולצה

טיול פסח של שבט הדר...

כנראה שהטיול שלנו השבטי יהיה יומיים בפלמחים ועדיין לא ידוע באיזה תאריכים בגלל ההופעות של המורדים...

Nirvana Forever

New member
את רוצה להגיד לי שיזיזו טיולי פסח

בגלל הופעות של המורדים???? כמה עצוב...

עצוב../images/Emo35.gif אני לא חושבת....

זה לא טיול פסח הנהגתי אלא שבטי... בד"כ המטרה בטיולים היא שיבואו כמה שיותר חניכים... ולכן לא רוצים להוציא טיול שמתנגש עם הופעה של המורדים כדי שיבואו כמה שיותר חניכים... עדיין חושבת שזה עצוב
או שמא חכם

כמה דברים לגביי הטיולים...

1. גרושקה נראה לי שהתכוונת להגיד החניכים לעתיד שלנו!!! (עם הדגש על שלנו) 2. הטיול השכב"גי שלנו לכינרת הולך להיות הכי שווה בעולם!!! אוכלים, שוחים, ישנים ובקיצור מבלים את כל היומיים ליד הכינרת!!! 3. היו כמה אפשרויות לגביי טיוליי פסח שבטיים ובסוף נבחר טיול יומיים שהעלות שלו היא 140 ש"ח בערך - המסלול עדיין לא ידוע אבל הלינה תהיה ביער בראשית ( ליד המימדיון - רמז למרכזים הצעירים שמקום הלינה נמצא ליד המימדיון...) בקיצור הולך להיות הכי סבבה בעולם!!!

שלנו.... סליחה...../images/Emo13.gif

יאללה, לא מספיק לך כינרת את צריכה גם ממדיון
? ועוד עם חניכים??? נועה.

למעלה