מיס
גניסטן

דניאלthik

New member
מחפש אתרים בשביל צלצולים לנוקיה8310

אהלן חברים. יש לי בקשה קטנה אם תוכלו לעזור לי למצוא אתרים להורדות חינם עבור נוקיה 8310.יש לי המון אתרים אבל כולם ל 4 פולי לפחות. אם יש כאלה אתרים תשאירו לי אותם בתגובות. תודה חברים. שלכם-דני...

inventor

New member
חנות צדקה באינטרנט- דרושים מתנדבים

חנות צדקה באינטרנט- דרושים מתנדבים שמי מיכל בן-שבתאי יש לי חזון ואני מקווה להדביק בו אחרים . המטרה לפתוח עמותה כדי לעשות טוב ולתרום לחברה , אני חושבת שמצאתי דרך לרתום את האינטרנט בצורה הכי טובה למטרה זו. הפרוייקט – חנות צדקה באינטרנט. חנות באינטרנט שכל רוויחה לצדקה החנות תהיה מכוונת לאנשים פרטיים , שלא התכוונו כלל לתרום לצדקה , אלא לקנות, לדוגמא טלוויזיה ואז בא האתר שלנו ואומר תקנו טלוויזיה כמו שהתכוונתם וקבלו בונוס , באותו זמן שקניתם את הטלוויזיה תרמתם כמה מאות שקלים לעמותה לפי בחירתכם. הרווח של החנות (כמתווך) היה בדרך כלל מגיע לידיים פרטיות , יעבור לצדקה (לאו דווקא רק לעניים אלא גם לילדים או חקר מחלות ) לעמותה לפי בחירת הקונה. כרגע הפרוייקט בהתהוותו , יש צורך במתנדבים , שיעזרו בהקמתו ואף יוכלו להיות חלק מהמייסדים. אם המטרה מעניינת אותך או תעניין מישהו שאתה מכיר אשמח לשמוע, כמו כן אקבל שאלות בשמחה. דף שאלות ותשובות זמני: www.tzedakastore.co.il [email protected] חנות צדקה באינטרנט- דרושים מתנדבים

למעלה