וואאואו
ש שטופ New member 24/9/05 #23 |זיגידביל|../images/Emo124.gifדרושה שופטת!!! לתחרות הגלובוס, כי אחת השופטות לא מתפקדת... הראשונה שתשרשר תשפוט...
|זיגידביל|../images/Emo124.gifדרושה שופטת!!! לתחרות הגלובוס, כי אחת השופטות לא מתפקדת... הראשונה שתשרשר תשפוט...
ש שטופ New member 25/9/05 #40 |זיגידביל|בסדר... תוכלי להתפקד בתור שופטת בשרשור של התחרות? הוא נמצא בעמוד השני....
M Miss Naama New member 24/9/05 #31 ../images/Emo48.gif ../images/Emo122.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=62157250
../images/Emo48.gif ../images/Emo122.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=62157250
W Wandering Star New member 25/9/05 #38 מי שעשתה דולי לתחרות בייס אדיט באינטודאסט שתשרשר עם השם וURL- (אם יש). תודה
A ApharseMon New member 25/9/05 #42 ../images/Emo28.gifעשיתי. ואני לא יודעת אם שמתן, כי זה לא נותן לי להיכנס לאתרים כמו שלך ושל שירע, בגלל האנטיוירוס או משהו.
../images/Emo28.gifעשיתי. ואני לא יודעת אם שמתן, כי זה לא נותן לי להיכנס לאתרים כמו שלך ושל שירע, בגלל האנטיוירוס או משהו.
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 25/9/05 #47 אני משתמשת בביס של קנדי בר../images/Emo96.gif ויש לו יורת מידי סוגי פרצופים . אני לא יודעת מה לבחור. יש לכן את הרגיל?
אני משתמשת בביס של קנדי בר../images/Emo96.gif ויש לו יורת מידי סוגי פרצופים . אני לא יודעת מה לבחור. יש לכן את הרגיל?
8 8ar8ie New member 25/9/05 #50 עד"ש יגיע בערב... :] תאריך לתחרות טקסטייל: מתישהו בסוכות... אם יש למישי התנגדות, שתדבר... הצלחה לכן.
T TEENAGER1 New member 25/9/05 #52 אפשררררר טופמודדדלללללל?!?!!? לפני שההשראה שלי בורחת לטיוואן ומסתגפת לה לנצח? הצילו מהה כולן נהיו כישרוניות פתאום ואני נותרתי הרחק מאחור *O* *משתתקת* אפשר טופמודל בבקשה בבקשה בבקשה? |עושה-פרצוף-של-חתול-קטן-יתום-ומסכן-שנותר-לבדו-בחוץ-בליל-חורף-גשום-ויורד-עליו-ברד.אווץ'.| *משתתקת סופית* *הומ.*
אפשררררר טופמודדדלללללל?!?!!? לפני שההשראה שלי בורחת לטיוואן ומסתגפת לה לנצח? הצילו מהה כולן נהיו כישרוניות פתאום ואני נותרתי הרחק מאחור *O* *משתתקת* אפשר טופמודל בבקשה בבקשה בבקשה? |עושה-פרצוף-של-חתול-קטן-יתום-ומסכן-שנותר-לבדו-בחוץ-בליל-חורף-גשום-ויורד-עליו-ברד.אווץ'.| *משתתקת סופית* *הומ.*
ש שטופ New member 26/9/05 #56 |זיגידביל|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני רוצה לדעת מה המשימה הבאה....
|זיגידביל|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני רוצה לדעת מה המשימה הבאה....