מיסים

מיסים

כתוב שמשך זמן הבחינה הוא 3 שעות.יש מצב שחלה טעות והם התכוונו 3 שעות לשאלה? הסתכלתי על המבחנים שיש באתר ופתאום אני מתחיל להתגעגע למחירים. אני לא יודע אם להאשים את עצמי שלא הייתי באף שיעור,או להאשים את המרצים שבגללם לא הייתי באף שיעור. חוץ מהמצגות שיש באתר,יש עוד חומר שצריך לדעת?

עוד כל מיני דברים

המצגות הן של המרצה השני (שהיה מתרגל בסמסטר א'), וחלק מהדברים שלימד המרצה הקודם לא נמצאים שםץ לא הרבה, אבל בטח חלק אינטגרלי מהחומר. ספציפית כרגע אני לא זוכר, אבל מחר אני אעבור גם ככה על החומר ואראה.

בכל המבחנים

השאלה הראשונה היא שאלה על סעיף 101 חוץ ממועד ב' תשס"ז. השאלה הזאת לחומר? זה נראה לי כמו חוק התיאומים.

101 למדנו דווקא, חוק התאומים לא

סעיף 101 - אם אין בסיכומים המודפסים משמע שזה אחד הנושאים שהמרצה הקודם לימד, ולא בסיכומים. אני בפירוש זוכר את השיעור בנושא הסעיף הזה, ולמעשה זה היה השיעור האחרון עם המרצה הקודם, אי שם בחודש ינואר.

תריגל 5 עוסק בסע' 101

הנושא של הסעיף הוא מתי לראות אירוע מס - במכירת מניות או ברישומן למסחר (כאשר היו מניות פרטיות קודם). הרי לפני 2003 מניות בבורסה היו פטורות ממס הכנסה.

vakninadi

New member
מבחן תשס"ז מועד א שאלה 2 סעיף 2

למה במכונית 1 לא הורידו פחת מהמ"מ? ובכלל בשאלה הזאת, מאיפה הם הביאו את שיעורי המס: 25% לרווח הון (למה במחברת על הדוגמא בסעיף 100 לקחו 20% מס על רווח הון?) ו26% מס על רווח גולמי מלא (במחברת לקחו מס שולי של אותה שנה, שאמור להיות כאן 46%) תודה מראש לעונים

vakninadi

New member
אותה שאלה סעיף 3

איך הם הגיעו בגין השכבה הראשונה ל596816? לפי התרגיל שרשום שם בחישוב פשוט במחשבון יוצא 17235! זו טעות חישוב?

vakninadi

New member
תודה

כבר חשבתי שאני מושגעת. כנראה יש לי נוסח אחר של פתרון, כתוב גם שהתשובה היא ד אז לא הסתדר לי

למעלה