מישהו התנסה פעם עם השירות של Mustop ? כי יוצא לי משלוח מחו"ל לארץ רק 64 דולר (מבוטח) בעוד שמע"מ רשום שם 17% ומגיע ל300 דולר. האם הם אמינים ? ורועי, מה דעתך על המחשב ?
המחשב הזה הוא צעצוע יקר אבל באמת שווה את הכסף, אחלה מקלדת אחלה ביצועים אחלה עיצוב. בקיצור מחשב נהדר. הוא נייד מאד אבל הוא 12.1 שלדעתי לרוב מתפשרים הרבה יותר מדי בביצועים (ומקלדת מצומצמת וכו) מה שכן, על תבנה עליו למשחקים, הוא אמנם יריץ כל משחק פחות או יותר אבל רק בהגדרות נמוכות.
מע"מ זה 15.5% אבל אם אתה טס לחול ומביא את המחשב אתה יכול פשוט להיכנס איתו לארץ. פשוט תגיד שיצאת איתו.. אני לא מכיר אף אחד שעשו לו בעיות על זה. אני יודע שיש איזה קטע מונפץ שצריך אישור של משרד התקשורת לכרטיס האלחוטי אבל לא ברור לי למה ואיך ואם בכלל צריך להתייחס לזה.
החבילה הראשונה אבדה ועד עכשיו אני נגרר איתם לבימ"ש בנוגע להחזר. החבילה השנייה עברה חלק. מחייבים אישור ממשרד התקשורת! המאמר לא מופיע במאמרים אז תריץ חיפוש בפורום. בהצלחה!
אני השתמשתי בשירות שלהם ועלה לי כ 1000 ש"ח משלוח מבוטח לנייד 17" , הדולר אמנם ירד אבל ב 64$ אתה לא שולח דואר רגיל אז איך איתם ? הם אמינים , אבל יקרים . ד"א 2400$ זה מחיר של נייד מנהלים איכותי , לא של ה 1330 . -גיל