מיסוי על מחשב נייד

Chura4U

New member
אכן, ושאלה נוספת

מישהו התנסה פעם עם השירות של Mustop ? כי יוצא לי משלוח מחו"ל לארץ רק 64 דולר (מבוטח) בעוד שמע"מ רשום שם 17% ומגיע ל300 דולר. האם הם אמינים ? ורועי, מה דעתך על המחשב ?

eliel11

New member
גם לי יש כזה

איזה כיף לי
המחשב הזה הוא צעצוע יקר אבל באמת שווה את הכסף, אחלה מקלדת אחלה ביצועים אחלה עיצוב. בקיצור מחשב נהדר. הוא נייד מאד אבל הוא 12.1 שלדעתי לרוב מתפשרים הרבה יותר מדי בביצועים (ומקלדת מצומצמת וכו) מה שכן, על תבנה עליו למשחקים, הוא אמנם יריץ כל משחק פחות או יותר אבל רק בהגדרות נמוכות.

eliel11

New member
בקשר לייבוא\מע"מ

מע"מ זה 15.5% אבל אם אתה טס לחול ומביא את המחשב אתה יכול פשוט להיכנס איתו לארץ. פשוט תגיד שיצאת איתו.. אני לא מכיר אף אחד שעשו לו בעיות על זה. אני יודע שיש איזה קטע מונפץ שצריך אישור של משרד התקשורת לכרטיס האלחוטי אבל לא ברור לי למה ואיך ואם בכלל צריך להתייחס לזה.

Chura4U

New member
תודה ! אבל...

המחשב הנ"ל הוא עם מסך 13.3 בנוסף אני מתכוון לשלוח ולא להביא, להשתמש בשירות של Mustop.

RoyBO

New member
כן הוא התבלבל, התכוון 13.3

היה מישהו פה שהביא מחשב לנובו דרכם. תקרא במאמרי הפורום.

omernaor

New member
כתבתי על כך מאמר לא מזמן

החבילה הראשונה אבדה ועד עכשיו אני נגרר איתם לבימ"ש בנוגע להחזר. החבילה השנייה עברה חלק. מחייבים אישור ממשרד התקשורת! המאמר לא מופיע במאמרים אז תריץ חיפוש בפורום. בהצלחה!

omernaor

New member
פונים בפקס למשרד התקשורת

זה כתוב במאמר וגם הטופס מצורף בשרשור הקשור למאמר. ניסיתי לחפש ולא מצאתי.. מנהלים? עזרתכם.

eliel11

New member
התכוונתי שהוא נייד מאד אבל

שבניגוד למחשבי 12.1 הוא לא מתפשר בביצועים ולא מכווץ אצ המקלדת..

laptopzol

New member
אין מצב לכזה מחיר

אני השתמשתי בשירות שלהם ועלה לי כ 1000 ש"ח משלוח מבוטח לנייד 17" , הדולר אמנם ירד אבל ב 64$ אתה לא שולח דואר רגיל אז איך איתם ? הם אמינים , אבל יקרים . ד"א 2400$ זה מחיר של נייד מנהלים איכותי , לא של ה 1330 . -גיל

kobi 23

New member
סליחה על הבורות רועי

מה זה PYREN ? שוב פלטפורמה חדשה ?

kobi 23

New member
וואלה

הם כבר בונים על חופשות הסקי באלפים רבותי , גם T5XXX עם 2 קאש מספיק בהחלט

Chura4U

New member
ה1330 משופר...

הבסיס עולה 1600, אחרי המון שיפורים ותוספות זה מגיע לסכום הזה. אפשר לקנות אכן סוני סדרת SZ, אבל הדל קורץ לי יותר.

למעלה