מיסוי על מחשב נייד

Chura4U

New member
מיסוי על מחשב נייד

שלום חברים, אני שוקל לרכוש מחשב נייד בארה"ב\בריטניה. המחשב אמור לעלות כ2400$ או 1400 פאונד, מה המיסים שיש בישראל על מחשב נייד ? אני מתכוון לשלוח עם Fedex וכדומה או אפילו עם Mustop.co.il תודה !

kobi 23

New member
2400 $ ??!!!!

מה זה מפלטינה ? לגבי השאלה , אני באמת לא יודע

Chura4U

New member
מע"מ בלבד ?

אגב, אני אולי אלך לכיוון של הM1330 כמו שלך רק בקונפיגורציה הזאת : Processor/Display Intel® Core™ 2 Duo T9300 (2.5GHz/800Mhz FSB/6MB cache) Operating System Genuine Windows Vista® Ultimate Memory 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz LCD and Camera Slim and Light LED Display with VGA Webcam Video Card 128MB NVIDIA® GeForce™ Go 8400M GS Hard Drive Size: 250GB 5400RPM SATA Hard Drive Optical Drive CD/DVD burner (DVD+/-RW Drive) Sound Card High Definition Audio 2.0 Wireless Network Card Intel® 3945 802.11a/g Mini-card Primary Battery 6 cell Primary Battery and 9 cell additional Lithium Ion Battery Hardware Support Services 3Yr In-Home Service, Parts + Labor, 24x7 Phone Support CompleteCare Accidental Damage Service Add Accidental Damage and LoJack Theft Protection to 3Yr Warr. Software Digital Imaging Adobe Photoshop + Premiere Elements Cellular Mobile Broadband AT and T built-in cellular mobile broadband (HSDPA 3.6) Bluetooth and Wireless USB Built-in Bluetooth capability (2.0 EDR) Datasafe DataSafe Online Backup 20GB for 1 year And Logitech mouse V220 אתה מרוצה משלך ?

RoyBO

New member
טוב ראיתי שכן

עולים תוספת של כמה מאות דולרים. 200 עד 300 דולר.

NaughtyBoy

New member
באמת אז אולי אני אבקש לשים אחד כזה במחשב

שאני מחר מזמין מ-Notebook Club כי המעבד שלי יהיה לפי מה שהבנתי 7500 עם שעון 2.2GHz

RoyBO

New member
לא בטוח שהם זמינים בארץ

משום שהמחשבים מגיעים מאירלנד ונכנסתי לאתר של UK ושם המעבדים האלה לא זמינים

RoyBO

New member
תאמין לי שT7500 מספיק מעל ומעבר

המעבדים החדשים לא מצדיקים את התוספת במחיר אולי בעוד מספר חודשים שמחירי השוק יתייצבו

NaughtyBoy

New member
זה נכון שהמסך האיכותי יותר...

בא עם מצלמת VGA במקום 2MP בצג העבה?

RoyBO

New member
נכון. 0.3MP במקום 2MP

היא ממש טובה יחסית לפיקסלים שלה.

NaughtyBoy

New member
אוף זה ממש מתסכל...

לא מספיק שהמסך הזה מרים את המחיר באיזה 1000 שקל הוא גם בא עם מצלמה 0.3.... אתה יכול להסביר לי מה ההיתרונות של המסך הזה חוץ מהעובי? אולי עדיף ללכת על המסך הרגיל ולקבל את המצלמה הרגילה במקום.

RoyBO

New member
הוא בעיקרון יותר בהיר ומאיר

לא יצא לי להשוות עם המסך הרגיל לאבא שלי יש מחשב LG עם מסך מאט והמסך שלי הרבה יותר נוח משלו

NaughtyBoy

New member
או קיי תודה...

אני מניח שנקנה אותו בכל מקרה... למרות שזה ממש מתסכל! תודה על התגובות המהירות!!! אתה אחלה בחור.

Chura4U

New member
הוא גם יותר עמיד ויותר דק

והתמונה הרבה יותר טובה. מתקרבת מאוד לסדרת הSZ של סוני ואיו.

NaughtyBoy

New member
סבבשייאן... יאללה הולכים עליו...

kobi 23

New member
הXPS באמת מדהים

שהלכתי לחנות שבבעלותי "נוטבוקלאב" שיחקתי קצת עם המחשב הזה ואין מילים לתאר. אפילו הרמקולים שלו באיכות גבוהה יחסית לניידים

למעלה