מינרווה

uvita

New member
מינרווה

שמעתי שהיא נסגרת ביום שבת הקרוב, זה נכון? וואו לא הייתי שם למעלה משנתיים, אבל אני לא רוצה שייסגרו את המקום

uvita

New member
לא ממש

כי תמיד אינ מתכננת ללכת לשם, פשוט גיליתי שזה לא כ"כ פשוט- פעם הכרתי יותר אנשים (יותר נכון, בנות) שיבואו איתי. היוםם החבר שלי מסכים לבוא איתי אבל אני מרגישה מוזר...אפיו יותר מוזר מהפעם הראשונה שהלכתי לשם....

soul on fire

New member
../images/Emo24.gif

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1218601 זה היה בראשי וכרגע נותר לי רק לומר מעולם לא היייתי שם ועכשיו זה מאוחר מידי....

uvita

New member
ככה בערך אני מרגישה

המנרווה היה המקום הראשון אליו הלכתי (כלומר מקום של ה"קהילה"-שונאת את המילה הזו). אני הלכתי לבד, הרגשתי בלתי קשורה, אבל זה היה מלחיץ וכ"כ נחמד. לקח לי הרבה זמן לאזור אומץ. אני זוכרת את היום הזה היטב, את הזיעה בכפות הידים עוד כשחיכיתי למונית שתסיע אותי לשם. מאז הלכתי לשם כמה פעמים, עם אנשים. אני זוכרת שהלכתי לשם עם חברה סטריטית שהיתה בטוחה שכל הבנות שם מנסות להתחיל איתה. הלכתי עם בחורה מהעבודה שרציתי. הלכתי הם החבר ההומו. הלכתי עם בחורה שאני שונאת רק בגלל שלא רציתי ללכת לבד... אני זוכרת את המשקה הראשון ששתיתי שם. אוף! כ"כ עצוב לי שנסגר!!! ואני לא אוכל ללכת! בכל פעם שאני עוברת ליד המנרווה אני מתרגשת, בכל פעם אני מבטיחה לעצמי:"אני אחזור". אוף אוף אוף!!! מה היה עכשיו? לא יודעת איך להסביר את מה שאני מרגישה. למרות שאני לא הייתי מהאנשים שהמנרווה היתה בית שני שלהם. למרות שלא הלכתי לשם כ"כ הרבה, למרות שאני אף פעם לא הכרתי שם מישהי, או יצאתי לדייט לשם, ולמרות שלא הייתי שם שנתייםף המקום הזה מאד קרוב לליבי ולליבן של אחרות,וכ"כ עצוב שנסגר

SSAAMMEEYY

New member
הייתי שם עם רתמותק

ביום שישי היה כלכך מפוצץ...לקח לנו בערך דקה וחצי להגיע מהדלת ל2 מטר שאחרי

SSAAMMEEYY

New member
חחחחח

אחרת היינו נעלמים בין האנשים בלי לדעת איך לצאת.... רתם... זה הייה כלכך כואבבבבב... זוכרת? אווץ'ץ'ץ'ץ'ץ' כמה בזבוז

למעלה