מיני תחרות....

Mooa-Numi

New member
מיני תחרות....

סיירו בקישורים, הגיעו לאתרים, הגיעו לקישורים של אתרים והגיעו לעוד אתרים, סרקו את הנט בחיפוש אחר פיקסלים, ותחזרו אליי עם האתרים הכי שווים. ואל תביאו אתרי רמה מוכרים, ואל תביאו סתם משו מטיזנאבה, דברים דורשים!! בהצלחה

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

Mystic Maiden´s Valley - אתר חמוד. רעיונות טובים, ביצועים קצת פחות. שווה להכנס בשביל השראה. +טיוטורריאלים ובייסים.
Arc-En-Ciel - דוליז יאפות ודוליז פחות יאפות. אפשר ממש לראות את ההשתפרות מהדוליז הראשונות לדוליז האחרונות.
+טיוטוריאל(לא משהו בכלל.) ובייסים(כנ"ל.).
דולי שהכי אהבתי.
אולי מחר אני אחפש עוד קצת..

../images/Emo58.gif../images/Emo47.gifבקרוב...../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif

אני מניחה שבסוף החודש הוא כבר ייפתח, האתר שלי. כן, כן...כל השנים האלה אני עובדת על אתר, אתם עוד תראו...
(אתר דוליז פשוט לחלוטין, בלי שום דבר מעניין במיוחד, אבל יהיה לי מקום משלי, ומומלצים משלי, ו...מקום משלי
) ואני מבטיחה שבפתיחתו יהיו בו לפחות 10 דוליז שלי שלא ראיתן, אז יש למה לחכות (וול, אם אכפת לכן מהדוליז שלי, אפילו קצת!
) ויקראו לו "My little place", ובכתובת שלו, תהיו בטוחים יהיה את הקיצור: MLP. בהה. עד כאן רמיזות
.

totsade

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif

מזל טוב
גם אני התחלתי להכין אתר בתחילת השנה אבל א. אני עוד בקושי מצליחה לעלות אותו לhtml ב. אני לא יודעת לעלות אותו לרשת ג. אני עדיין עובדת על דולימייקר

למעלה