מיני שאלון

אוססונה

New member
שבתות וחגים - יענקל'ה את יהודית.

בוקר טוב! כפי שנאמר, לכולנו יש כמה וכמה שירים, אשר אנו מתחברות אליהן... אך, תמיד יש איזה שיר, אשר מתחברים אליו לכל אורך הדרך. היו לי ימים רבים, בהם הייתי "לבד על הגג, בשבתות וחגים". עוד מילדותי הייתי "שותפה סמויה".... ואני שותפה סמויה אני בצל כשעולה האור אני ילדה עדה אילמת שנשארת מאחור... כן, הייתי שותפה "סמויה", לאבי ואמי, כאשר הייתי מטפלת באחים שלי, בהיותי "הבת הבכורה".... לא ארחיב מעבר, הנה לפניכם השיר, במלואו. עכשיו אתה בבית עכשיו אתה שם הילדים קופצים עליך הם הכי יפים בעולם אתה נמס פורש ידיים אתה מאושר ממש ועוד מעט תקרא סיפור מהספר החדש איש משפחה למופת אתה אבא מושלם בסוף אתה תמיד חוזר לא עוזב לעולם בכל פעם שנוסע לא שוכח מתנות לכולם ועכשיו אתה בבית עכשיו אתה שם ואני שותפה סמויה אני בצל כשעולה האור אני ילדה עדה אילמת שנשארת מאחור לבד על הגג שבתות וחגים לבד על הגג שבתות וחגים ותתפלאי לדעת אני מכירה אותך אני יודעת בדיוק איפה כל דבר מונח ואולי את כבר יודעת אולי שמעת את שמי או ישנה לך שם בשקט לא חושדת בקיומי אבל אני תמיד אתכם רואה אתכם ואיני נראית כשאתה שם מה נשאר לך ממני כעת לבד על הגג שבתות וחגים לבד על הגג שבתות וחגים אתה יודע איך הרגשתי כשראיתי אתכם ברחוב לא מזמן הייתי בסדר לא הראיתי שום סימן אבל בלילה איך בכיתי איך הרטבתי את הכר למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר לבד על הגג שבתות וחגים לבד על הגג שבתות וחגים עכשיו אתה בבית עכשיו אתה שם.... *לאחר שיהודית רביץ, "יצאה מהארון", אני מתחברת לשיר עוד ועוד. בימים בהם "הייתי" לבד בשבתות וחגים, נשארת בצבא. גם בחופשות, הייתי נשארת בצבא. בוכה ודומעת. אז, לא ידעתי, שאני "לסבית", אך ידעתי, שאין לי "מקום" בבית הורי יותר. כאשר התגייסתי לצבא, תוך כדי "מאמציו של אבי" לחתן אותי, עם "בחור ישיבה", כנהוג בעדה החרדית. אני, השותפה הסמויה, כמו "שפחה", מאסתי בכל דרך החיים והתורה, של "הקהילה החרדית".....

ji ji

New member

מיטל225

New member
עוד שיר...

אז זה שיר, שאני רוצה להקדיש לכולכן... שיר של מאיה בוסקילה- שוברת שתיקה. הורדתי קצת מהמילים שלו, על מנת שיקבל את המשמעות שאני לוקחת ממנו. היום אני עוזבת את כל מה שאהבתי היום אני פוצעת את כל מה שיקר לי עכשיו אני שומרת על כל מה שאבד לי עכשיו אני שוברת שתיקה. פתאום אני שומעת את כל מה שחלש לי ואל תגיד ידעתי שיום אחד תקומי מכאן אני צובעת את כל מה שעבר בי היום אני שוברת שתיקה ארוכה. היום אני צומחת מכל מה שנבל בי פתאום הכל ברור לי כאילו שנולדתי עכשיו אני אוהבת את כל מה שהרחקתי עכשיו אני שוברת שתיקה ארוכה. אני מזדהה עם השיר הזה, בהקשר של המשפחה שלי. כל אחת יכולה לקחת אותו למקום האישי שלה, ויש הרבה לאן לקחת. מקווה שתהנו

היי לכולן

אני ממש אוהבת את השיר : התיקון של חיי מאיה רוטמן לחן: דניאל סלומון מילים: דניאל סלומון תראי אותי, שבר כלי מאז שלא ראיתי את פנייך רק עלייך, חשבתי רק עלייך איך שכבר לא תהיי שלי תראי אותי, שבר כלי זוכרת איך פיזרת נפשי לדעת משוגעת, ניסיתי בך לגעת ברחת וכך השארת אותי חולות הזמן נערמים קוברים את כל מכאובי אבל רק את תמיד תהיי התיקון של חיי תראי אותי, שבר כלי כל הפיסות שלי עפות ברוח ואין לי כוח לרדוף ללא מנוח אחרייך עד ליום מותי אולי גם את שבר כלי אי שם רחוק ממני מסתובבת כל כך כואבת, עצובה ומסרבת להתאהב אלא רק בי חולות הזמן נערמים קוברים את כל מכאובי אבל רק את תמיד תהיי התיקון של חיי תראי אותי, שבר כלי. קצת קיצ'י, אני יודעת , אבל זה שיר שאני ממש מתחברת אליו

תילכימ

New member
מה שהלב בחר

ביצוע - קובי אפללו מילים ולחן לא פורסמו באתר שממנו העתקתי את המילים את לי החסד ואת לי בית ואת שוכנת בליבי את לי השקט איתך זה שניים ואת יושבת בקירבי מכל הלבטים בכל השינויים, אני נשאר איתך בכל הניגונים בכל הכיוונים, אני נשאר שלך כי את מה שהלב שלי בחר אחרי כל מה שהוא עבר, את כן את מה שהלב שלי בחר ואל חיקך תמיד חזר, את קרוב אליך לרגשותייך ואיתך זה אמיתי אנא סילחי לי אם לא אמרתי את בחדרי אהבתי מכל הלבטים מכל השינויים אני נשאר איתך בכל הניגונים בכל הכיוונים אני נשאר שלך כי את מה שהלב שלי בחר אחרי כל מה שהוא עבר, את כן אתה מה שהלב שלי בחר ואל חיקך תמיד חזר, את את מיוחדת אני יודע וזה הסוד שמחבר ובלעדייך בלי מילויתיך אני לבד אני חסר מכל הלבטים בכל השינויים אני נשאר איתך בכל הניגונים בכל הכיוונים אני נשאר שלך כי את מה שהלב שלי בחר אחרי כל מה שהוא עבר, את כן את מה שהלב שלי בחר ואל חיקך תמיד חזר את x2 עד לפני שתי דקות אפילו לא ידעתי מי הזמר, אבל בכל פעם שאני שומעת את השיר ברדיו (ומשמיעים אותו לא מעט) אני נזכרת בה ואם אני בתקופה פחות טובה אז עולות לי דמעות לעיניים.

תילכימ

New member
ועוד שיר שאני מאוד מאוד אוהבת

וכמובן מתאים לכל אחת שאוהבים ולאחת שלי במיוחד. Chorus 1) You're just too good to be true Can't take my eyes off you You'd be like heaven to touch I wanna hold you so much At long last love has arrived And I thank God I'm alive You're just too good to be true Can't take my eyes off you Furdon the way that I stare There's nothing else to compare The sight of you leaves me weak There are no words left to speak But if you feel like I feel Please let me know that it's real You're just too good to be true Can't take my eyes off you (Chorus 2) I love you baby And if it's quite all right I need you baby To warm my lonely night I love you baby Trust in me when I say Oh, pretty baby Don't bring me down I pray oh, pretty baby Now that I found you, stay and let me love you Baby let me love you...

למעלה