מיני שאלון

פאמקי

New member
nuritpm *

ממש לשלוח אותך לפינה! אל תשכחי היכן היא יושבת, לא חבל? סתם עוד נפח לישבן.

nuritpm

New member
הכוכבית האדומה שלי... ../images/Emo99.gif

היא פשוט מגיעה מתי שבא לה בלי אזהרה מוקדמת. נדבקת לאן שלא צריך, ותאמינו לי שאין שם צורך לעוד נפח מיותר...

מיטל225

New member
מיני שאלון../images/Emo3.gif

בוקר טוב לכולן, אני בטוחה שאתן רואות שאלון ממני ונלחצות אחרי השאלון הארוך שערכתי בפעם הקודמת. אבל הפעם חשבתי לשאול רק שאלה קטנה אחת, אשמח אם תקחו חלק
שתפו בשיר מסויים שאתן אוהבות במיוחד, ונסו להסביר לנו מה בשיר מחבר אתכן אליו. בין אם זו המוזיקה (שקטה, נעימה, קצבית וכו), ובין אם מדובר במילים שנורא נוגעות לליבכן ואז תוכלו לציין למה. מקווה שלא סיבכתי אתן יותר מידי

kivsadoingmee

New member
יש לי הרבה שירים

אבל שניים מהם שעושים לי ממש רטט... ושניהם של עלמה זהר(כפרה עליה) האחד זה - אחרי הנפילה... כשהתחלתי לשמוע את עלמה הייתי בעיצומו של התהליך ובדיוק התחלתי להבין מה קורה איתי ולהשלים עם האני שלי... והשיר הזה... "אחרי הנפילה אחזור אל עצמי לאסוף מחדש את שברי עולמי לזכור מה רציתי להבין מי אני לא תהיה דרך קלה אחרי הנפילה" המילים האלו כל כך מתארות את התקופה... את ה"נפילה" שהיא בעצם ירידה לצורך עליה... והשיר השני... גם של עלמה... "המופלאה בנשים" למרות שהיא כתבה את זה לאימא שלה(עליה השלום) אני לקחתי את זה למקום שלי... "עזים ממוות געגועי ארוכים משנות חיי עוד ניפגש אולי בגלגול אחר את, המופלאה בנשים" הכמיהה לאישה, למגע, לרוך... פשוט כל זה בא לידי ביטוי במילים האלו בכלל המוסיקה והאישיות של עלמה ביחד עם התיזמון... שיהיה יום נפלא...(סורי על החפירה)

טורטיתת

New member
גם לי יש הרבה ../images/Emo168.gif

אוהבת בעיקר את המילים - מילים אומרות הרבה יש להן כוח. יש תקופות שאוהבת שמח יש תקופות שאוהבת עצוב אבל בגדול אוהבת מוזיקה
.
"אנחנו לא צריכים" - "כבר יבשו עינינו מדמעות, ופינו כבר נותר אילם מקול....."
"היי שקטה" - "היי שקטה, עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר .." (אני בטוחה גם שלכל אחת יש אותיות מילים שכתבה לעצמה, למגירה הפרטית שלה, אז מיטל225
לשאלון או משהו אחר דומה)

טורטיתת

New member
נ"ב :

זוכרת? (אני יודעת שאת כאן, בשקט בשקט מציצה פה ושם ואולי מחייכת) "הכניסיני תחת כנפך והיי לי אם ואחות ויהי חיקך מקלט ראשי קן תפילותי הנידחות. ובעת רחמים בין השמשות שחי ואגל לך סוד יסורי אומרים יש בעולם נעורים היכן נעורי? הכניסיני תחת כנפך... " ♥

מילים... מילים... כמה כוח יש לכן...

גם לי יש המון שירים שמרגשים אותי... לכל אדם שנכנס לחיי.. לכל סיטואציה שעברתי.. אבל השיר שתמיד, לא משנה מתי, מרגש אותי עד דמעות הוא "היי שקטה מילים רחל שפירא היי שקטה, עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר. היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לך הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה. היי שקטה כמו לא עברת אף פעם כמו לא היית צרימה בנוף המטופח כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם כמו אלומת האור הנה מצאה אותך. היי שקטה כאילו אין בך דופי... היי שקטה, כמה אפשר לשטוח את הפגיעות מבלי לחשוש מהשפלה כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כח כאילו השלווה היא חוף הבהלה במיוחד את המשפט- כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כוח... כיף לחשוב על שירים ולהיזכר... תודה על השאלון!!

מיטל225

New member
תודה על התשובות:)

אני גם רוצה לקחת חלק, וגם לי כמו לכולכן כאן יש המון שירים שאני אוהבת. מתחברת בעיקר למוזיקה
, כמו טורטיתת. שיר אחד שממש ממש גורם לי להתרגש ממנו לאחרונה, הוא שיר של עמיר בניון שנקרא רציתי להיות מנגינות מדומות, משטות, מזייפות מטשטשות לי את שביל הזהב מתנגנות בי, משקרות לי, מציקות. רציתי להביא קצת, להרגיש איזה ערך וסמכתי עלייך שאת תגלי לי את הדרך. ונשמתי אוויר מזוהם והלכתי בערך התהלכתי שולל עד לכאן. אני רואה, אני מרגיש אני רוצה, אני אדיש אני חכם, אני יכול אני גיבור כל כך גדול הכל אני, אני הכל אני חזק, אני בתוך בועה סתם מנופח בלי שום ערך וידעתי בסופו של דבר, היא תתפוצץ לי בדרך התביישתי, כמו מצורע הרגשתי בערך ואולי זה הכל עד לכאן והלוואי שזה הכל עד לכאן אנשים ישנים, משתגעים, מתנשאים רוקדים ונשרפים לאורו של ירח, להשתגע, להתבדח, סתם כי מישהו רצה כל כך להרגיש כמו איזה מלך וסמך רק עלייך, שאת תגלי לו את הדרך ואמרת לו שהוא מיוחד הוא אוהב שאת משקרת הזיות, הזיות עד לכאן. אני רואה, אני מרגיש אני רוצה, אני אדיש אני חכם, אני יכול אני גיבור כל כך גדול הכל אני, אני הכל אני חזק, אני בתוך בועה סתם מנופח בלי שום ערך וידעתי בסופו של דבר, היא תתפוצץ לי בדרך התביישתי, כמו מצורע הרגשתי בערך ואולי זה הכל עד לכאן והלוואי שזה הכל עד לכאן את הקטע שאני הכי אוהבת הדגשתי. קשה לי להסביר מדוע אני מתחברת אליו, קצת קשה לכתוב על זה. אבל אני מניחה שאתן מבינות:) ובגלל שחרגתי מהחוקים שהצבתי לעצמי, מבטיחה לכתוב עוד שיר שאני אסביר עליו. וקסם תודה לך שענית , ולכן כולכן נשים יקרות

טורטיתת

New member
מעתיקנית

מעתיקנית אבל מוותרת לך כי אוהבת את הפשטות, כי היא סוג של קסם. אז היי שקטה עכשיו הכל בסדר ...

טורטיתת

New member
אז קבלי עוד שיר חזק

"אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר. לפעמים עצוב או מר הוא, לפעמים הוא שר, לפעמים פותח דלת לקבל מכר אבל אבל לרוב, אדם בתוך עצמו נסגר. אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר. או באיזו עיר סוערת או באיזה כפר לפעמים סופה עוברת וביתו נשבר אבל אבל לרוב, אדם גם לעצמו הוא זר. ואת, ואת כמה טוב שבאת, בלעדייך ריק הבית והלילה קר. אז אני שומר עלייך כמה שאפשר, ועם כל זאת, האם אמצא אותך מחר?

טורטיתת

New member
../images/Emo45.gif

חיובי מאמינה. אדם הוא מורכב מאוד "לפעמים עצוב או מר הוא, לפעמים הוא שר, לפעמים פותח דלת לקבל מכר ... לפעמים סופה עוברת וביתו נשבר ... "וכו'. לא משנה אם את ביחד בזוג במשפחה בחוץ בפנים עם שלט
בלי, לא חשוב החוץ, לא חשובה הסיטואיציה.
לכל אחד יש את הבפנים שלו את האמת שלו.

למעלה