מיני אתיקה....

אוי ואבוי לי...

אם הוא אשכרה היה רציני, זה רק מוכיח כ-מ-ה בולשיט יש בהרצאות האלה, ואיך ברוב המקרים המרצה לא מבין מהחיים שלו, וחצי ממה שהוא מדבר- זה זיוני שכל. עובדות בלי בסיס. חבל...פשוט חבל. כי אם זה היה רציני, ומבוסס על עובדות, יש סיכוי שזה היה עוזר במשהו.

Shani5

New member
../images/Emo45.gif

וגאד שירה, החתימה שלך... בדיוק דיברתי היום עם מישהו על כמה שזה משפט טוב, וחשבתי בעצמי אפילו לשים אותו בחתימה שלי.. חח מוזר..

charmingirl

New member
רגע,רגע, רגע! אני רוצה להבין משהו..

את טוענת שכל ההרצאות האלה זיוני שכל? מה בדיוק זיוני שכל פה ומה שבדיוק עובדות בלי בסיס?

לא כל ההרצאות האלה...כמובן...

אבל רובן. כל אלה שאני הייתי בהם+כל אלה שעוד כמה אנשים היו בהם(זה יוצא לא מעט...) מה בדיוק זיוני שכל בהרצאות האלה? וואל, אני אגיד לך מה... ברור לגמרי שהמרצה לא מבין מהחיים שלו! הוא קרא בספר שאלה (התנהגות חריגה ועיניים אדומות) הסימפטומים\תופעות לוואי של עישון. אבל לא רק שאין בו טיפת היגיון, הוא גם לא יודע שזה לא הדבר היחיד שדרכו אפשר לגלות שבנאדם עישן, ושזה סימפטומים של עוד 1001 דברים, ושאי אפשר להסתמך על זה. גיב מי א ברייק! איזה בנאדם יבוא מסטול ע-ל ה-ב-ו-ק-ר לבצפר, ועוד להרצאה על סמים?! אף אחד. מה גם שאם אני לא טועה, העיניים אדומות רק אחרי שההשפעה חולפת (אני צודקת?)... ואם העיניים מספיק אדומות כדי שזה יהיה בולט, מן הסתם שהבנאדם עישן כמות מספיקה כדי שההשפעה לא תחלוף כ"כ מהר. מי יספיק לעשן, להיות מסטול ולתת להשפעה לחלוף ביום ראשון ב-8 בבוקר?!?

לא כל ההרצאות האלה...כמובן...

אבל רובן. כל אלה שאני הייתי בהם+כל אלה שעוד כמה אנשים היו בהם(זה יוצא לא מעט...) מה בדיוק זיוני שכל בהרצאות האלה? וואל, אני אגיד לך מה... ברור לגמרי שהמרצה לא מבין מהחיים שלו! הוא קרא בספר שאלה (התנהגות חריגה ועיניים אדומות) הסימפטומים\תופעות לוואי של עישון. אבל לא רק שאין בו טיפת היגיון, הוא גם לא יודע שזה לא הדבר היחיד שדרכו אפשר לגלות שבנאדם עישן, ושזה סימפטומים של עוד 1001 דברים, ושאי אפשר להסתמך על זה. גיב מי א ברייק! איזה בנאדם יבוא מסטול ע-ל ה-ב-ו-ק-ר לבצפר, ועוד להרצאה על סמים?! אף אחד. מה גם שאם אני לא טועה, העיניים אדומות רק אחרי שההשפעה חולפת (אני צודקת?)... ואם העיניים מספיק אדומות כדי שזה יהיה בולט, מן הסתם שהבנאדם עישן כמות מספיקה כדי שההשפעה לא תחלוף כ"כ מהר. מי יספיק לעשן, להיות מסטול ולתת להשפעה לחלוף ביום ראשון ב-8 בבוקר?!?

אינדיד, אינדיד...

אני אולי לא מעריכה אותו (חחחח..מילים עדינות זה יפה!
) בתור בנאדם, אבל הוא מוכשר ללא ספק. אחד המוכשרים שיש בארץ. ותמרינקה(
), לשאלתך- אני לא יודעת איפה את היית עד עכשיו, סוף העולם כבר כאן מזמן.. הוא בתהליכים מתקדמים כרגע...

tamarosh

New member
וואלה?!

מי הולך להשתלט על העולם עכשיו?!
PINKI AND THE BRAIN...לא?! "זורט. מה הולכים לעשות הלילה מוח?" "דה סיים ט´ינג ווי דו אוורי נייט פינקי!!! טרי טו טייק אובר דה וורלדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!! מוההאהאאה
" - מצטערת לא היה לי כוח להעביר לאנגלית. בונא אני שרוטה ברמה רצינית

bubaale

New member
פחחחחח....../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

מסוממת אחת!!!
נתקעת בדלת??? חיחי..אני רואה אותך רצה שם ונמרחת עליה...
טחחחח.... הוא חשב שאת מסוממת??? רגע....את לא?....
כי זה יכול היה להסביר הרבה דברים...
פחחח....ועכשיו אני מדמיינת אותו מנסה לשכנע אותך שאת כן... חיחיחי...זה נעשה טוב יותר מרגע לרגע...
טוב...בלעע...אני צריכה ללכת... ביי, שרוטה!

EVE Lights

New member
איזה איש טיפש!! ../images/Emo4.gif

אניוואי... חחחחחחחחח נתקעת בדלת?
חחחחחח כל הכבוד יעל!! היום (פעם שנייה) שמו לנו פצצת עשן בכיתה, חחחחחחחחחח...
ניסו לתקוע אותי בפנים, בסוף לא הצליחו
חחחחחחחחחחח דיי!!! היה כזה קורעעעעע!!!
ואור עשה לי כמעט נמק ב-2 הידיים!! אני אהרוג אותו!!! [הוא מדד לי לחץ דם, וסגר את הברז מ-א-ו-ד חזק... וכשהוא היה אמור לפתוח, הברז לא נפתח!! חחח ואני כזה: "אור... או שתשחרר לי את היד, או שיהיה לי נמק!!" והיד שלי הכחילה וזה... טחחחחחח הוא מה זה נבהל!!
חחחחחחחחחחחחחחחחח!! רחמים על היד שלי
בסוף היה לי איזה ל.ד של 90/50... טוב שלא
] פחע טוב דיי לנצל אורנית! פויה!
האיש של ההרצאה של הסמים ממש אידיוט... מאיפה הוא מסיק שטויות כאלה?! כן, ברור.. כל בנאדם עם עיניים אדומות שנתקע בדלתות משתמש בסמים. מה, זה לא ברור?? פיגגגגווווררר!! נאמ זהו!

למעלה