paperdoll15
New member
מיני אתיקה....../images/Emo54.gif
מה אתם מסתכלים עליי ככה???גם לי מותר לפעמים...
שנתחיל?נתחיל... היום הלכתי לבצפר אחרי 3 ימים שהייתי חולה בבית.... הגעתי לבצפר ואני רואה שאף אחד מהכיתה שלי לא הגיע
ניבהלתי והלכתי למזכירות לשאול איפה הכיתה שלי והמזכירה אמרה לי שהכיתה שלי בהרצאה במתנ"ס... פאק....איך אני אמורה להגיע למתנ"ס?!?! התקשרי לאמא:
=אמא
=אני
:הלו
:אמאאאאאאאא.....הכיתה שלי בהרצאה במתנ"ס....בואי לאסוף אותי!!
:לא יכולה....אני לא בבית...
:אז איך לעזאזל אני אמורה להגיע למתנ"ס
:לכי ברגל...
:אוף.....טוב ביי הלכתי ברגל....בלי מעיל...במשך 10 דקות...היה לי קר... ואז ראיתי מולי את המתנ"ס....הבאתי את הריצה של החיים שלי לדלת... אני מורידה את הידית בהתלהבות ו....הדלת לא נפתחת לניתקעתי בדלת
בושות...הוילונות של המתנ"ס היו פתוחים וכולם ראו אותי והתחילו לצחוק...
בקיצור....איזה מורה אחת באה ופתחה לי את הדלת... ההרצאה היתה בנושא סמים...היה דיי מעניין... באמצע ההרצאה המרצה אומר לי כזה:"היי את....איך קוראים לך?" אני:"יעל...
" הוא:"גשי אליי בסוף ההרצאה....אני רוצה לדבר איתך..." ואי.....איך ניבהלתי ממנו... אחרי ההרצאה ניגשתי אליו כזה "כן...רצית לדבר איתי?" הוא:כן...הקשבת למה שאמרתי בהרצאה? אני:בטח....היה נורא מעניין....באמת...
הוא:ואת עדין רוצה לעשות את זה לעצמך?? אני:
על מה אתה מדבר? הוא:למה את משתמשת בסמים? אני:הא?!?!אני לא משתמשת בסמים.... הוא:רואים את זה עליך... אני:אבל אני לא משתמשת בסמים... הוא:העיניים שלך אדומות, נתקעת בדלת, למה הגעת באיחור?איפה היית? אני:העיניים שלי אדומות בגלל שאני עייפה וחולה....נתקעתי בדלת כי חשבתי שהיא פתוחה והגעתי באיחור כי לא ידעתי שיש הרצאה היום.... בקיצור....השיחה נמשכה בערך 10 דקות... חיחיחיחחי...הוא אשכרה חשב שאני מסוממת!!!
אחר כך ידיד שלי בא אליי והיה מצחיק בטרוף... טוב אנשים...אין לי כוח לכתוב.....חשבתי שיהיה לי כוח לכתוב אתיקה שלמה אבל נמאס לי....אין לי כ"כ סבלנות בזמן האחרון... ביי ביי
מה אתם מסתכלים עליי ככה???גם לי מותר לפעמים...