מיני אתיקה....

paperdoll15

New member
מיני אתיקה....../images/Emo54.gif

מה אתם מסתכלים עליי ככה???גם לי מותר לפעמים...
שנתחיל?נתחיל... היום הלכתי לבצפר אחרי 3 ימים שהייתי חולה בבית.... הגעתי לבצפר ואני רואה שאף אחד מהכיתה שלי לא הגיע
ניבהלתי והלכתי למזכירות לשאול איפה הכיתה שלי והמזכירה אמרה לי שהכיתה שלי בהרצאה במתנ"ס... פאק....איך אני אמורה להגיע למתנ"ס?!?! התקשרי לאמא:
=אמא
=אני
:הלו
:אמאאאאאאאא.....הכיתה שלי בהרצאה במתנ"ס....בואי לאסוף אותי!!
:לא יכולה....אני לא בבית...
:אז איך לעזאזל אני אמורה להגיע למתנ"ס
:לכי ברגל...
:אוף.....טוב ביי הלכתי ברגל....בלי מעיל...במשך 10 דקות...היה לי קר... ואז ראיתי מולי את המתנ"ס....הבאתי את הריצה של החיים שלי לדלת... אני מורידה את הידית בהתלהבות ו....הדלת לא נפתחת לניתקעתי בדלת
בושות...הוילונות של המתנ"ס היו פתוחים וכולם ראו אותי והתחילו לצחוק...
בקיצור....איזה מורה אחת באה ופתחה לי את הדלת... ההרצאה היתה בנושא סמים...היה דיי מעניין... באמצע ההרצאה המרצה אומר לי כזה:"היי את....איך קוראים לך?" אני:"יעל...
" הוא:"גשי אליי בסוף ההרצאה....אני רוצה לדבר איתך..." ואי.....איך ניבהלתי ממנו... אחרי ההרצאה ניגשתי אליו כזה "כן...רצית לדבר איתי?" הוא:כן...הקשבת למה שאמרתי בהרצאה? אני:בטח....היה נורא מעניין....באמת...
הוא:ואת עדין רוצה לעשות את זה לעצמך?? אני:
על מה אתה מדבר? הוא:למה את משתמשת בסמים? אני:הא?!?!אני לא משתמשת בסמים.... הוא:רואים את זה עליך... אני:אבל אני לא משתמשת בסמים... הוא:העיניים שלך אדומות, נתקעת בדלת, למה הגעת באיחור?איפה היית? אני:העיניים שלי אדומות בגלל שאני עייפה וחולה....נתקעתי בדלת כי חשבתי שהיא פתוחה והגעתי באיחור כי לא ידעתי שיש הרצאה היום.... בקיצור....השיחה נמשכה בערך 10 דקות... חיחיחיחחי...הוא אשכרה חשב שאני מסוממת!!!
אחר כך ידיד שלי בא אליי והיה מצחיק בטרוף... טוב אנשים...אין לי כוח לכתוב.....חשבתי שיהיה לי כוח לכתוב אתיקה שלמה אבל נמאס לי....אין לי כ"כ סבלנות בזמן האחרון... ביי ביי

charmingirl

New member
טחחח... ../images/Emo6.gif

איזה מרצה! גאד..... אבל סחטין עליו שהוא בכל זאת שאל אותך... ז"א... נשמע קצת טיפשי, אבל... סחטיין עליו שהוא עשה את זה בכל זאת..

paperdoll15

New member
חחחח....../images/Emo54.gif

איזה כבוד....המנהלת הגיבה לי...
חיחיחחיי.....אין לך מושג איך הוא הפחיד אותי!!!!!!!!! לא כתבתי את ההמשך של השיחה אבל הוא עוד המשיך להגיד שאני משתמשת בסמים....חיחיחחי....ושבי המניאק הזה יושב לו בצד ומצחקק! היה יום מצחיק חבל"ז....

Pink Punk Girl

New member
טוב נו ברור לכולנו ..

שאת על סמים באופן קבוע
.. בכל מקרה קצת פאדיחות לא יזיקו
טחחחחחחחח קרועה אחת
נשמע שהיה לך ממש נחמט
יאללה זזתי .. ביי ביי שיר

paperdoll15

New member
חיחיחיחיחי......./images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

אני?סמים?נהההה...
כל השיכבה צחקה עליי בהמשך היום...
הגעתי באיחור לשיעור מתמטיקה אז אחד הילדים צעק לי כזה:"כל הכבוד....לא נתקעת בדלת...מתקדמת יפה אחותי!" ואז כל הכיתה צחקה...

paperdoll15

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

ההרצאה היתה על מה שהסמים עושים לגוף ולמוח ובלה בלה בלה.... חיחיחי....אכן נתקעתי בדלת....מוכשרת,אין מה להגיד...

°נועית°

New member
יעלי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

קודם כל,מה קרה בובי? נדמה לי שאת זקוקה לאחד,קבלי:
פחחחחחחח,אני אחטיף לו!!! זה שאת מוגבלת-(כמעט כמוני) לא אומר שאת מסוממת!
פחחחחח,איש דפוק!
פחחח,סחה על הבום שנתקעת בדלת!
חכמה שילי!
אוהבת אותך המוווווווון!! נועית
.

paperdoll15

New member
נועית!!!!../images/Emo54.gif

אני דווקא דיי בסדר...פ´כל מקרה, תודה על החיבוק...
+
חיחיחיחיחיחי....איך הוא קרע אותי!!!הוא כזה בא בישירות כזה.....ניבהלתי ממנו...והוא גדול כזה ומפחיד...
אני מכחישה כל קשר אליי ולדלת!8-| אני לא מכירה אותה,לא נגעתי בה ואין לי מושג מי השמציא את השמועות הזדוניות האלה! אני לא ניתקעתי בדלת!!!!*מכחישה* אוהבת אותך גם!

°נועית°

New member
../images/Emo6.gif

חנ"ב אמרו שזה לא טוב להתכחש לעצמך!
(חנ"ב=חכמינו נועית בע"מ
) אוהפת´ותך!!!!
יעלי והדלת\נועית
-(ע"פ הפזמון של השיר "הפינאלי" של סאב) "היא נתקעת בדלת כל שניה מחדש, כן,היא מסוממת,זה כבר לא חדש, אז תגידו לה "יעל!! לאן את הולכת!?" והיא תענה שהיא הולכת-להזריק".
המוכשריות שילי

paperdoll15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

חיחיחיחי....נועית קרעת אותי!
עלק הולכת להזריק!!!אני מפחדת ממחטים!!!
(מתלהבת שלמדתי איך לעשות את האייקון הזה)

°נועית°

New member
../images/Emo6.gifיאאאאאאאלדה!!

איך את מחליפה נושאים מהר!!
אני מפחדת ממזרקים,יש למדתי לעשות אייקון חדש!!! אי אי אי..תפסנו אותך על חם

שמוצה

New member
חחיחיחי הוא חשב שאת מסוממת../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

אבל אנחנו יודעים שיעלית לא מסוממת! היא תמיד ככה! סתם סתם!
לאף יו בובע
תרגישי טוף יותר

paperdoll15

New member
דניאלית../images/Emo54.gif

חיחיחיחי.....זה לא מצחיק!!!
אני באמת תמיד ככה!!!!!
רציני עכשיו.....כל הזמן אנשים אומרים לי שאני נראת מסוממת.... אבל אני לא....נכון?*פאפי פייס*
לאב יו טו

Shablula

New member
../images/Emo6.gif יעלווושית...ה-מסוממת..!../images/Emo11.gif ../images/Emo117.gif

למעלה