מיניות

babylon_a1

New member
מיניות

מה בכתב מצביע על חשק מיני תקין / מניות מתפרצת או קרירות ומה לגבי ראש פתוח / מרובעות - במיטה (או איפה שזה לא יהיה)

כדי לחסוך לעצמינו דיון תאורטי אני

מזמין בזאת את כל מי שרואה את עצמו תואם לאחת מהגדרות המיניות שיסרוק את כתב ידו + הגדרתו שלו למיניותו וננסה לאתר זאת בכתב. מה זה מיניות מתפרצת ?

ולשם ההמשך - פניה נרגשת לגולשות

שלנו, אין פה אף אחת עם מיניות מתפרצת ? מה, כולכן פסיביות סולידיות ? אין אומר איילון: אין כאן אף אחת עם ע' ענקית ויורדת ? ובין חברינו גולשינו אין כאן מישהו שהיקפיו מתקרבים להיקף אשכיו של השור המנצח של עומרי וגלעד שרון ? אני מכיר כמה, לאמיתו של דבר אחד שהוא במקרה השכן שלי, אני לא יודע איזה מיניות יש לו ועד כמה היא כזו או אחרת, מה שכן אני יודע שכל ערב/בוקר כמו שעון שוויצרי הוא מדלג בקלילות עם 100 הק"ג שלו ומטפס על אשתו, ששוקלת בערך 120 ק"ג ( בהערכה ). זה תמיד אותו דבר אצלו ואילו היא כבר מזמן הפסיקה להתעניין, ואיך אמרה למישהי שגם היא במקרה שכנה שלי: הוא רוצה, הוא צריך את זה, התרגלתי וזה לא מפריע לי. אז איך נקרא למיניות שלו ? ושלה ? וכאן צריך מישהו שיעשה סדר במושגים וננסה להבחין בין מי שהמיניות שלו עוצמתית אנרגטית, יוזמת, קצרה/ארוכה ועוד, לבין מי שמתוך פלרטטנות כל הזמן פוזל לפנים ולאחור ותר אחר האובייקט התורן. אצל זה המין הוא נושא רלוונטי בכל זמן ומקום שיהיה, ואילו השכן שלי, שיפוצניק במקצועו, אפילו לא מעיף מבט על אשה אחרת זולת אשתו אבל גם אצלו בלי מין כל יום הסטרטר לא מניע, כך שגם אצלו זה מרכזי. ועוד לא הגענו לזהות המינית ולסטיות המיניות לאבות ש 'מתעסקים' ועוד. פעם היה אצלי מישהו, חרדי, שהיה מוטרד קשות מהתנהגותה של אשתו, ההיא מסתובבת בבית, לא עלינו, רק עם חזיה ותחתונים, ושומו שמים. והיה גם מישהו, גם כן חרדי, שהודאג קשות מנטייתה של אשתו לבקש את בנם בן ה - 16 לסבן לה את הגב כי היא 'לא מגיעה'. האם מקצרי ק' ו/או ע' ע"ח הארכת ל' ץ'.. מזמינים את בנות זוגם לבילוי תרבותי רוחני 'תורם' ובזה ממצים את חווית הערב ? וההפוכים, האם גם הם מזמינים לבילוי דומה אך סופרים את הדקות עד שזה יגמר והם יגיעו כבר למיטה ? הכבדת לחץ באיזור התחתון מקבילה למעצורים השונים שמטיל פלוני על נתיב הטבעיות, הספונטאניות וההתלהבות, בין אם לשם בקרה ותכנון בבחינת הוא מחליט כמה, מתי ועם מי, או בלחץ הכבול יותר הוא ממיר אנרגיות מיניות באנרגיות עבודה והופכים לחיידקי סדר ונקיון, טכסנים מתוכננים משועבדים לחוקים. ויש לוחצים חזק למטה שעוצמת ההדחקה של המיניות הטבעית האמיתית שלהם מקבילה לעוצמת ההתנגדות שלהם לכל ביטוי של חירות ושחרור של אחרים והם אינם רואים בעין יפה את המופקרות ושבירת הכללים החמורים ופועלים תוך ענישה.

כושכוש1

New member
הנה כתב לדוגמא

מה דעתכם על בעל הכתב הזה? לא מכירה אותו טוב אבל נראה לי שמדובר באדם יצרי למדי. זקוק לחידושים כדי לשמור על רמת עניין. עוצרת כאן בינתיים.

רק מדברים על מיניות ואת כבר מתבלבלת

ומרוב התרגשות שולחת לנו 'פעמיים', וזה עוד בדיבור וירטואלי, לפני שהגעת לקטעים האמיתיים בחיים. אורך האיזור התחתון כמעט כמו של הפדופיל שסרקת למעלה, תיזהרי בצלילות האלה שלך לעומקים כאלה, החמצן שם דל ואפשר להיקלע לשכרון מעמקים. לפי האורך וזוית הכתיבה החדה הייתי אומר שיש לך מודעות לצרכים ורצונות שלך, שאת יוזמת ואף מובילה. הסדירות משקפת בקרה מכוונת של העלי מה שמצביע על כך שיסודות של גיוון וחידוש לצורך שמירת החיוניות הם מרחב התמרון המקסימלי ביחסים עם בן זוג נבחר, והפזילות לצדדים הם לכל היותר בגדר של פנטזיה.

כושכוש1

New member
הבהרה ושאלה

טוב, נו, למי שלא הבין - זה הכתב שלי, שהעליתי לפני מלאנ'תאלפים שנה, ולא היה לי נעים להזדהות אז. מכיוון שאודי החביב הוציא אותי מהארון בכך שענה בגוף שני, כולכם מוזמנים לנתח ככל העולה על רוחכם. מי שדבריו לא ימצאו חן בעיני - יקבל email נזעם. הבנתי שזה באופנה לאחרונה.. אודי - שאלה: 'בקרה מכוונת של העלי' - הא? הכוונה לסופר אגו או שאני בכלל לא בכיוון?

האמת שבכלל לא חשבתי בכוון הזה,

מצד שני לצאת קצת מהארון ולנשום אויר ועולם לא יכול להזיק. דוקא מצא חן בעיני הרעיון לכתוב לך כמה דברים שיגרמו לך לשלוח לי אי מייל נזעם, אבל מתוך צערי בעלי חתולים נהיה ממלכתיים. לשאלתך, את ממש בכוון, העלי הוא שמאזן ולפעמים מצנן בין היתר את הלהט התחתי, וקוצב יישוב דעת, אחריות וערכים בהתנהגות של המתווך. זו בדיוק הסבה שהמון זוגות מתגרשים היות שיישוב הדעת, אחריות ובקורת עצמית לא תמיד מספקים את מלוא צרכי האדרנלין הגיוון, החידוש ויצר ההרפתקנות של בעלי פסעים פחות סדירים. ממתין בקוצר רוח ל אי מייל.

וקצת על התבטאות האיזור העלי - ל'

לא יאומן כי יסופר, איך ה ל' בכתב הזה מגשימה את כל התאוריה שפירטתי בדיון על יחסי אבות וילדים. מערכת לא סבירה/מופרזת של ציפיות כלפי האבא למען יסייע וישלם, חודש בחודשו, כמו שעון שוויצרי, את המשכנתא המעיקה. אכזבה מרה - האבא מסרב, טוען שהציפיות מופרזות וגם לו יש חיים והתחיבויות משלו. התינוקת מתקשה להסתגל למציאות וממשיכה לצפות ולדרוש, ובחוצפתה מרשה לעצמה לקטר עליו. ואולי להיפך? אבא כזה מסור, אכפתי ומצפוני השריש בה איזור עלי מפותח והצליח מכח הטמעה חינוכית חיובית, מלווה בדגמא אישית, להקנות להם מצפון וערכים. במקרה כזה היא בכלל לא מצפה ותובעת נהפוך הוא: היכן שהיא יכולה היא מקילה ומתחשבת, מודה לו על נכונותו לסייע אך מצהירה שתיסתדר ושיחשוב על עצמו. ומי ילחש לנו מתי זה זה ומתי השני? השלישי ? עוד המון מרכיבים שאף הם נכנסים לתוך עולם הביטויים העשיר של האיזור העלי. האם ה נ' השקועה היא נ' אמהית שסוגרת את עצמה במעגלי טיפול אין סופיים, שוחקים ? שחשובים יותר מהנאות ופרגון לעצמה ? בבחינת המודל החיובי שעמד לנגד עיניה שנים רבות. במקרה כזה ה 'צרות' יכולה לייצג סוג של שמירת הפרטיות וחוסר חופשיות. כושכוש, האם זה נכון שיש לך מודל הורים כזה מוצלח ?

היתכן שזו לסבית שלא מודעת לכך ?

האם יש קשר בין התגדלות אותיות במלה, שעשוייה ללמד אותנו, בין היתר, על צורך לנצח, מאבקי כוח, הורדת היד, קושי לעכל תבוסה, מאבק על הבכורה והשליטה לבין זהות לסבית סמויה שבאה לידי בטוי בהזדהות עם תכונות 'גבריות', קו מיליטנטי וקשוח יותר, 'אסור לוותר, התעקשות על העקרונות בלי קשר לתבונה וראיה רחבה ? נקודה למחשבה. המתייחסים יקבלו פירוט מעניין של אפשרויות הניתוח של "התגדלות" אותיות במלה.

כושכוש1

New member
לא מבינה משהו

למה מאבקי שליטה וקשיחות הם סימן לנטיה לסבית דוקא? אולי סתם וכחנות וכוחניות. איך זה קשור דוקא לנטיה מינית?

השאלה נכונה ובמקומה, ההסבר עלול

להיות ארוך ומעייף, כשלב ראשון תנסי לבדוק מה בדיוק מתגדל בגובה האותיות המתגדל, או נכון יותר איזה יסוד מבקש בכך להשיג את הבכורה ולמה זה כרוך במאמצים והשקעה הולכת וגוברת של אנרגיה. הקשר למיניות הוא כמובן קשר עקיף, ולגבי רבים אחרים זה באמת רק הדברים שציינת. אצל גברים מסויימים זה משרת צרכים של שליטה וכוח, איום שמספיק כדי להשיג 'בטובות' ובלי אלימות את מטרת האנס.

והנה מישהו שמקצרת איזור תחתון

אך צמאת חוויות מין עד כדי קוצר רוח, להט ורוח שובבות ועליזות ילדותיים ( 21 ), כאילו מיושבת אך ברגע שוכחת את עצמה, נסחפת ומפלרטטת. נהנית מכל שניה במיטה ולרגע לא משעמם אתה. צועקת בלי חשבון כשמגיע רגע האמת. ואיך אני יודע ? מה זה משנה.

כושכוש1

New member
הדיון על הזיכרון עבר לדף אחר, אז

אמשיך פה: החשיבה נראית לי מהירה מאד ואסוציאטיבית. האם אפשר להסיק מזה לגבי זיכרון? זה כבר לא קשור לגרפולוגיה, אבל נראה לי שחשיבה אסוצ' וקופצנית שבה כל רגע נזכרים במשהו אחר לא יכולה לבוא עם זיכרון שיטתי. אז האמנם? חורים בזיכרון? ולאור מה שכתבת בשירשור הקודם - אני חייבת להרים את הכפפה בנושא ה'אזור התחתון' (שלך או של הכתב?): קיים, נוכח ומפותח. אבל שייקה מתרה בנו לא להתייחס רק לאזור התחתון. אז לפי תכונות שקיימות בכתב אני יכולה להניח, בנוסף למה שאמרתי כבר, יצירתי, ואם יורשה, אדוני המנהל - ישנה גם איזו אימפולסיביות בחיי המין של כבודו. והשאלה היא האם כבודו מצליח לרסן אותה. המין לא בהכרח חייב להיות קשור לחיי רגש, אבל, הי, גברים הם ממאדים. (או שזה דוקא נוגה?). נא לקחת הכל בערבון מוגבל, נרמזתי שמורי ורבותי (בעולם האמיתי, לא הוירטואלי) אינם בדיוק אורים ותומים בתחום..
תגיב?

שלחתי לך שנית. רגע, אני רוצה

להבין הניתוח שלך מתייחס לכתב שלי ? אני הגורם הכי מיושב וממתן כאן בפורום ואת קובעת שאני סובל מאימפולסיביות מינית? כאילו יעני אני הולך ברחוב רואה משהו עם בליטות ומעניין ומתנפל ? ומה הכנסת את שייקה לאיזור התחתון שלי ? זה תחום פרטי, אינטימי, איפה האתיקה שלך? איפה כל הגולשות האתיות שלנו, למה קולן לא נשמע כאשר מפשיטים לעיני כל את כבוד המנהל ומתעסקים בתחתוניו. אולי גם אני ינתח את כתב ידי ? בואי נראה: את רואה איך אני שוחט את התקן ומגוונו בצירופים וקישורים חדשים ? עכשיו את ( ורמי ) מבינים למה קשה לי לעבוד לפי טיפולוגיות ? יש לזה גם חסרונות ולמה שאני אספר, אבל מצד שני, תראי איך אני יוצר יש מאין ומצרף נתונים קיימים וחדשים ( קישור חוטי ) למירקם חדש ולפעמים גם מקורי. ותראי איך שוקעת לפי לפעמים הפ' ונעשית צרה מדי, ואני מרגיש בזה בחיים כאשר אני נכנס לנושא וחוקר אותו לעומקו, מתקשה להתנתק ומשתק בכך את הציר החברתי. תמורת תשלום מתאים אמשיך לנתח את כתב ידי.

כושכוש1

New member
אז זה מה שיש לי לומר לך:

1. כן (לשאלה אם זה מתייחס לכתב שלך). 2.על ראש הגנב?! (לגבי העניין של 'בליטות' ו'מתנפל'). 3. ושוב - על ראש הגנב?! (לגבי שייקה והאזור התחתון שלך. לא אני הכנסתי אותו לשם!). 3. מעניין, אני מעולם לא הצלחתי לנתח את הכתב של עצמי. טוב שאתה יכול לנהל דיון עם עצמך - להעלות כתב, לדון, לפתח נושאים, לענות לעצמך. ממש פורום של איש אחד! (סתם סתם!) שייקה - אל תכעס שהוכנסת לדיון בעל כורחך (יודע מה, במקום לכעוס - תן איזה ניתוח פיקנטי על אודי...)

למעלה