ולשם ההמשך - פניה נרגשת לגולשות
שלנו, אין פה אף אחת עם מיניות מתפרצת ? מה, כולכן פסיביות סולידיות ? אין אומר איילון: אין כאן אף אחת עם ע' ענקית ויורדת ? ובין חברינו גולשינו אין כאן מישהו שהיקפיו מתקרבים להיקף אשכיו של השור המנצח של עומרי וגלעד שרון ? אני מכיר כמה, לאמיתו של דבר אחד שהוא במקרה השכן שלי, אני לא יודע איזה מיניות יש לו ועד כמה היא כזו או אחרת, מה שכן אני יודע שכל ערב/בוקר כמו שעון שוויצרי הוא מדלג בקלילות עם 100 הק"ג שלו ומטפס על אשתו, ששוקלת בערך 120 ק"ג ( בהערכה ). זה תמיד אותו דבר אצלו ואילו היא כבר מזמן הפסיקה להתעניין, ואיך אמרה למישהי שגם היא במקרה שכנה שלי: הוא רוצה, הוא צריך את זה, התרגלתי וזה לא מפריע לי. אז איך נקרא למיניות שלו ? ושלה ? וכאן צריך מישהו שיעשה סדר במושגים וננסה להבחין בין מי שהמיניות שלו עוצמתית אנרגטית, יוזמת, קצרה/ארוכה ועוד, לבין מי שמתוך פלרטטנות כל הזמן פוזל לפנים ולאחור ותר אחר האובייקט התורן. אצל זה המין הוא נושא רלוונטי בכל זמן ומקום שיהיה, ואילו השכן שלי, שיפוצניק במקצועו, אפילו לא מעיף מבט על אשה אחרת זולת אשתו אבל גם אצלו בלי מין כל יום הסטרטר לא מניע, כך שגם אצלו זה מרכזי. ועוד לא הגענו לזהות המינית ולסטיות המיניות לאבות ש 'מתעסקים' ועוד. פעם היה אצלי מישהו, חרדי, שהיה מוטרד קשות מהתנהגותה של אשתו, ההיא מסתובבת בבית, לא עלינו, רק עם חזיה ותחתונים, ושומו שמים. והיה גם מישהו, גם כן חרדי, שהודאג קשות מנטייתה של אשתו לבקש את בנם בן ה - 16 לסבן לה את הגב כי היא 'לא מגיעה'. האם מקצרי ק' ו/או ע' ע"ח הארכת ל' ץ'.. מזמינים את בנות זוגם לבילוי תרבותי רוחני 'תורם' ובזה ממצים את חווית הערב ? וההפוכים, האם גם הם מזמינים לבילוי דומה אך סופרים את הדקות עד שזה יגמר והם יגיעו כבר למיטה ? הכבדת לחץ באיזור התחתון מקבילה למעצורים השונים שמטיל פלוני על נתיב הטבעיות, הספונטאניות וההתלהבות, בין אם לשם בקרה ותכנון בבחינת הוא מחליט כמה, מתי ועם מי, או בלחץ הכבול יותר הוא ממיר אנרגיות מיניות באנרגיות עבודה והופכים לחיידקי סדר ונקיון, טכסנים מתוכננים משועבדים לחוקים. ויש לוחצים חזק למטה שעוצמת ההדחקה של המיניות הטבעית האמיתית שלהם מקבילה לעוצמת ההתנגדות שלהם לכל ביטוי של חירות ושחרור של אחרים והם אינם רואים בעין יפה את המופקרות ושבירת הכללים החמורים ופועלים תוך ענישה.