התכונתי, כמובן, ליידיש "מרוסתת".
צ צימעס New member 8/11/04 #27 פון שטיב קודם כל - אני מעדה המתאימה (בת למשפחת עולים). חוצמזה, בילדותי היה לנו מטפלת ממוצא אחר, כך שהשפה המשותפת היחידה לנו היתה יידיש. פעם דיברתי שוטף. עכשיו צולע
פון שטיב קודם כל - אני מעדה המתאימה (בת למשפחת עולים). חוצמזה, בילדותי היה לנו מטפלת ממוצא אחר, כך שהשפה המשותפת היחידה לנו היתה יידיש. פעם דיברתי שוטף. עכשיו צולע
K kashke New member 8/11/04 #29 שיין. איך געלערנט יידיש צווי יאָר אין קאתעדרא. דָא, אין רעננה. מיר לערנען צו רעדן און צו שרייען. וויסטו א פָארום אין יידיש, אין תפוז? 516
שיין. איך געלערנט יידיש צווי יאָר אין קאתעדרא. דָא, אין רעננה. מיר לערנען צו רעדן און צו שרייען. וויסטו א פָארום אין יידיש, אין תפוז? 516
צ צימעס New member 9/11/04 #39 נרוא מתסכל אותי שם... אני מצליחה להבין לא רע, אבל לא לכתוב כ"כ הרבה - "יידיש היא שפה שמבינים"... השתתפתי בפורומידיש בימים הראשונים שלו, כשסטאריק עוד כונה "יידישיסט".
נרוא מתסכל אותי שם... אני מצליחה להבין לא רע, אבל לא לכתוב כ"כ הרבה - "יידיש היא שפה שמבינים"... השתתפתי בפורומידיש בימים הראשונים שלו, כשסטאריק עוד כונה "יידישיסט".