מין שאלון שכזה....

חחחח אופס ../images/Emo98.gif

וואי נשמע מ'זה שווה! איזה מגניבים אותם יאאלה אנחנו חשבנו להביא ת'רבנית ברכב שלי (במוו X5) כי אין לנו כסף מיותר למסוקים וכאלה
יהיה טוב! שמיניתשס"ח עוד תעשה היסטוריה

היה טוב אבל כל שנה עושים טוב

לאף אחד אין כסף להביא מסוקים וכל מה שמספרים על מסוקים זה בולשיט....... שיהיה לכן אחלה... יש לכן בשכבה מישהי בשם שי-לי? אני לא בטוח איפה היא לומדת...

עונה../images/Emo183.gif

שם: אלמוג. כיתה: י''ב צירוף מקצועות. המוטו שלי : מה שקולך הפנימי אומר זו האמת שלך. אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת : שטוניקית, אבל בוגרת. מה אני רוצה שאהיה גדולה? משהו שאני אהנה מלעסוק בו, אבל מצד שני לברוויח ממנו הרבה כסף. מוסיקה בשבילי היא: הנשמה, לא יכולה בלי זה. השיר שהכי מתאר אותי : יש הרבהההה שירים, אבל אחד מהם זה "שיר בעפרון" של בית הבובות. החלום שלי: להצליח. הצבע שהכי מתאר אותי: כחול. אני חושבת שאני בוגרת לגילי.. אבל גם שטוניקית לפעמים.
כלי נגינה שאני מנגת או רוצה לנגן: אמממ למדתי איזה שנתיים לנגן על קלידים, אבל הפסקתי, ולמדתי לבד קצת לנגן על גיטרה. כשאני לא חורשת לבגרויות: אני במחשב, או עם חברות ,או כל דבר אחר. אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה: על המון נושאים.

סוף סוף שאלון קצר ולעניין../images/Emo6.gif

שם: אירה גפן כיתה: P: י"ב 2 = כבוד! המוטו שלי: אל תדחה למחר את מה שאפשר לעשות היום! אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: דונה?! מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: מדענית
מוסיקה בשבילי היא...: משהו שכיף לשמוע כשנוהגים חחח
החלום שלי הוא...: למצוא תרופה למחלה שאין לה תרופה.. [מצטערת על הפלצנות] הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: אדום השיר שהכי מתאר אותי הוא...: לויודעת אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי: בוגרת לגילי.. כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו:אני מנגנת על גיטרה וקצת ופסנתר.. הייתי רוצה לדעת לנגן על גיטרה הרבה יותר טוב, וללמוד לנגן גם על גיטרה חשמלית.. כשאני לא חורש לבגרויות אני...: משחקת טניס אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: אנזימים... חח אחלה נושא לחפירה... [עזבו, המבחן בביולוגיה השפיע עלי קשות!]:p

דונה ../images/Emo45.gif

לפי השאיפות שלך את בלכל היית צריכה להיות במגמת כימיה ולא בביולוגיה
או שמא את מהאלה שעושות את שתי המגמות ופשוט לא ידעתי מזה?

חס וחלילה!

יש גבול לכמות החומר שהמוח שלי יכול לעכל בו-זמנית חח...
ואני לומדת ביוטכנולוגיה בנוסף לביולוגיה, שזה הנדסה גנטית, שיבוט, מחקר ופיתוח וכו'.. אז זה די מסתדר חחח

jack90

New member
סופסוף

מין שאלון שכזה....ו RossandRachel ו 18:13 | 16/12/07 זו דרך בשבילי שאני אכיר אתכם יותר טוב, ובכלל, לדעת אחד על השני קצת מעבר לשאלות של "מה המאכל האהוב עליך?" שם:יעקב כיתה: P:יב2 המוטו שלי:תן חיוך-הכל לטובה(לא רק שלי...........) אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת:שמח מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?:להיות קטן מוסיקה בשבילי היא...:הרבה החלום שלי הוא...:שהפועל תיקח אליפות,אני גם יסתפק בזה שמכבי לא תיקח הצבע שהכי מתאר אותי הוא...:ירוק??? השיר שהכי מתאר אותי הוא...:אנא ערף-"עכשיו גיליתי שאני אשם" אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי גם וגם כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו רוצה-גיטרה, מנגן-כינור כשאני לא חורש לבגרויות אני...משחק כדורסל או הולך לסניף-העיקר עם חברים אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...:למה אני חושב שהבגרות בחיבור זה חפירה אחת גדולה...

Black Balloon

New member
הבה נגילה!

שם: שני כיתה: P: י"ב 4 המוטו שלי: יש יותר מידי, או שאין בכלל (אולי זה המוטו שלי?
) אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: סתומה. מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: וואו, אמממ... משהו שקשור לאמנות/אדריכלות, ואולי קרימיניולוגיה. לא יודעת, אני רוצה כ"כ הרבה. מוסיקה בשבילי היא...: להרגע. החלום שלי הוא...: לשנות את העולם. הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: ירוק גזר השיר שהכי מתאר אותי הוא...: the goo goo dolls - naked ואני עושה (גם) עליו את הפרוייקט שלי באנגלית D: אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי: ילדותית, לגמרי כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו: רוצה לנגן על תופים, גיטרה, פסנתר, כינור, מפוחית כשאני לא חורש לבגרויות אני... מציקה למפלצת שלי, מציקה לשאר חברות, קוראת, במחשב, מציירת, משוטטת אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: על איך לבטל את הבגרות הזאת

שיט חחח

פשוט כמה דקות לפני שכתבת את ההודעה הראו כתבה בחדשות על זמרת יהודיה מבריטניה שעשתה קאבר ל"הבה נגילה" שהגיע לראש מצעד הפיזמונים בבריטניה.

למעלה