מין שאלון שכזה....

ליזיגי

New member
צופים- כי בגרויות אפשר להשלים --

אוקי אז אני הייתי ממש נגד הגישה הזו, כי איכשהו הצלחתי לשלב בשנתיים האחרונות בין הדרכה (ד/ז- ואז בסוף שנה שעברה גם מעין ראשמדי"ת חח), מחול (מגמה בבצפר=13 שעות שבועיות+עוד כמה שעות מעבר) ולימודים- והיו לי ציונים טובים בבגרויות כולל במתמטיקה.. שמזה הייתי הכי בשוק.. בקיצר לא מזמן הייתה לנו ישיבת ראשגדי"ם (אני מרכזת הדרכת נעורים) ואז ראשגדי"ת אחת קצת התמרמרה על הלחץ שיבוא בגלל שהשביתה עומדת להסתיים בלהלהלהב.... והמשפט הזה פשוט יצא לי מהפה.. והייתי בשוק מעצמי.... חחח אבל כנראה שזה מה שיקרה.. טוב נו, יש לי זמן עד הגיוס אם אני לא אחתום ש"ש... שביינתים זה לא ממש קורה אז סבבה :] לא יודעת מה הפואנטה בהודעה זו... קיצר- כן צופים זה החיים ובגרויות אפשר להשלים

ליזיגי

New member
זה חשוב מאוד אפילו !

אבלאיפה אני ואיפה המוטיבציה לחפש מיונים ?... ורק על זה כאלה שרוצים לחתום ש"ש ולא חותמים נדפקים ... :[[ היום היה אמור להיות לי סיור- אבל לא התקשרו אלי והאמת אני לא חיפשתי אותם יותר מידי כי יש לי היום משהו שאסור לי לפספס... ומחר גם צריך להיות לי משהו .. לא בטוח שאני אלך הקיצר אייייףףףף :[ ואני לא יוצאת לשבת שמיניות בגלל לחץ.. נמאס לי :[[ איפה אתה חותם ? בתנועה ?

../images/Emo152.gif

שם: שקדגןהייתהפה. כיתה: ג' 8 וחצי. המוטו שלי: אם זה דומה לבמבה, מריח כמו במבה ונשמע כמו במבה- זה בטח ביסלי שהתקלקל. אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: טמבלית. מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול? אדריכלית
מוסיקה בשבילי היא: ממ, ממ. החלום שלי הוא: שלום עולמי! ושיהיה לי בית ממתקים מגניב כזה כשכל פעם שנותנים בו ביס זה גדל D: הצבע שהכי מתאר אותי הוא: צבעי פסטל למיניהם. השיר שהכי מתאר אותי הוא: Alphaville - Forever Young אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי: תלוי
כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו: מנגנת- על העצבים של גילי. רוצה- אבוב. כשאני לא חורש לבגרויות אני... בוהה בקירות. או מציירת, תלוי. אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה: גרביים מפוספסות אל מול הגזרים הגמדיים של אסיה הדרומית- חווה דעתך, הבע והדגם.

«Jimmy Page»

New member
יהה,

הצלחתי לישון יותר מ6 שעות היום.
שם: גיא כיתה: P: [עולה לכיתה ב', מנטאלית] המוטו שלי: live and let live [כי בעברית זה נשמע נורא] [כמו הכל] אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: 'הומלס' מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: משהו מעניין עם מעט שעות עבודה והמון כסף, כמובן מוסיקה בשבילי היא...: תחום שצריך להוסיף לו 'דו' ['דרך' ביפנית, תעשו את הקישורים לבד] החלום שלי הוא...: בינתיים? להתקבל לתלפיות ולשרוד שם. או להרים ערב סטונר ענק איפשהו. או גראנג', או זפלין. רק לנגן משהו על במה נורמלית. הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: מה לעזאזל. איך אפשר לתאר בנאדם עם צבע? השיר שהכי מתאר אותי הוא...: Leaf Hound- Freelance Fiend
אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי: ילדותי כברירת מחדל, מחליף לבוגר כשמתאים כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו: גיטרה, רוצה גם פסנתר. כשאני לא חורש לבגרויות אני...: שותה/מעשן/שומע/רואה דברים עם האנשים האהובים עליי. אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: 'למה לערבב אלכוהול זה טוב ונחמד'

PinkCigarette

New member
סוףסוף משהו קצר

שם:נועה כיתה: P המוטו שלי:אל תסתכלי בקנקן-לכי להכין קפה. אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת:אוטיזם מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?:משהו שיגרום לי הרבה אושר.ועושר. מוסיקה בשבילי היא...:הכל הצבע שהכי מתאר אותי הוא...:אדום השיר שהכי מתאר אותי הוא...:pearl Jam-Dirty Frank.לא יודעת נו. אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי:גם וגם. כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו:הייתי רוצה לנגן-תופים,גיטרה וכמובן משולש. כשאני לא חורש לבגרויות אני...חיה אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...:מוזיקה/כדורגל/מכוניות/פירסינג/כמה שצפייה בטלטאביז גורמת לנזק מוחי. בהיתי עכשיו עשר דקות שלמות במילה 'משולש' וחיפשתי שגיאת כתיב. כמו שאמרתי,אוטיזם.

../images/Emo9.gif

שם: יעל כיתה: P: אמממ זה פורום שמינסטים לא? או שטעיתי בכתובת... המוטו שלי: כשאדם יודע שכל מאורעותיו הם לטובתו זאת הבחינה היא מעין עולם הבא! ויש עוד אחד- הכל לטובה
אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: אני מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: להיות פשוט אני
מוסיקה בשבילי היא...: סם ממכר החלום שלי הוא...: להיות מאושרת.. הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: בורדו
השיר שהכי מתאר אותי הוא...: וואי.. יש הרבה
אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי- בוגרת כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו- מנגנת בגיטרה חלילית ואורגנית כשאני לא חורש לבגרויות אני... חיה אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: ביולוגיה
כדי שיהיה לי על מה לכתוב...

טוב נו ../images/Emo98.gif

שם: כיתה: P: יב' 3-חינוך מיוחד
המוטו שלי: הכלטובה
אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: טרול
מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: אין לי יותר מידי שאיפות..אני בנאדם צנוע. אסתפק ברמטכ"ל! מוסיקה בשבילי היא...: רקע? חחח החלום שלי הוא...: לבנתיים? שתצא לנו הכתרה משו לפאנים! הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: ירוק
השיר שהכי מתאר אותי הוא...: השיר של רוקי
אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי: תלוי מתי! מואהאה כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו: מנגנת על חשמלית וקצת תופים כשאני לא חורש לבגרויות אני...: נוהגת חחח אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: -

jack90

New member
ואתן מארגנות פורים השנה??

אנחנו אצלנו עושים את הכל(בית-מדרש,הצגה,הכתרה ושבת זכור) בשביעית חוץ מהמשחק מורים תלמידים שעושים בשמינית, אבל איך שהבנתי אתן עושות הכתרה אז בהצלחה(לנו היה הכתרה משו לפנים-תעשו הרבה פירוטכניקה!!!!)

בשביעית../images/Emo35.gif

נמנמ.. איזה מוזר
בשביעית בד"כ יש "מבצע שביעית" ובשישית השוק פורים. והשמינית זאת ה-הכתרה
חחח איזה הזוי שעשיתן הכל בשביעית
מה היה הנושא שלכן?

jack90

New member
דווקא זה טוב בשביעית....

את הבית מדרש סגנו כמה מים לפני ר"ח אדר ועיצבנו אותו בנושא מגלות לגאולה(פלצני אבל זה היה ממש יפה), הצגה עשינו על סיפור ישראלי בין חברון לתל-אביב(חיבור של דתיים פנאטים לחילונים צפונים-ממש יפה), הכתרה עשינו סרט הכתרה ואחרי רב פורים מדומה ירד בסנפלינג אבל האמיתי נכנס עם מרצדס של אבא של מישו ומתי שהוא נכנס אז היהזיקוקים ורימוני עשן ובלאגנים, שבת זכור עשינו על ירידות שירדנו על המורים ועל השישיסטים אז(היום שביעיסטים), בכל אופן בהצלחה שיהי לכן. נ.ב. אני בן ואנחנו שכבה של בנים.

למעלה