מין שאלון שכזה....

vered151

New member
אאאאני

שם: ורד כיתה: P: מפתיע...י"ב חח המוטו שלי: תן
הכל לטובה
אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: אוהבת מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: לא יודעת מוסיקה בשבילי היא...: החיים שלי החלום שלי הוא...: אושר ובריאות הצבע שהכי מתאר אותי הוא...:
השיר שהכי מתאר אותי הוא...: לא יכולה לבחור.... אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי בוגרת כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו תופיםםםםםםםם
כשאני לא חורש לבגרויות אני... יוצאת, תנועת נוער וכאלה אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: סמים או משהו כזה....

שאלון ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

שם: נגה כיתה: P: י"ב המוטו שלי: חיה את הרגע אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: נגה =] מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: לא רוצה להיות גדולה =[ לא מסוגלת לחשוב על זה מוסיקה בשבילי היא...: אמנות נשגבת ודרך חיים החלום שלי הוא...: כבר אין לי הרבה חלומות, רק להיות מאושרת. הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: צבעוני השיר שהכי מתאר אותי הוא...: חחח לאדעת יש הרבה זה מתחלף גם כל הזמן כרגע נראה לי שmarilyn manson- coma white אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי? לא יודעת... לפעמים מזה ולפעמים מזה... נולדתי הרבה יותר מבוגרת לגילי, ואני מנסה לחפות על זה ובכוונה מתנהגת כמו ילדה... כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו? הייתי מנגנת על פסנתר, עכשיו זה לעתים נדירות ביותר.. הייתי רוצה לנגן על גיטרה. כשאני לא חורש לבגרויות אני... מעשנת. אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: וואלה לאדעת... לא מנסה לחשוב על זה חח.. בדיוק עכשיו אני מתחמקת מלכתוב חיבור בנושא תאונות דרכים =/

yaelush3

New member
שוין, גם אני..

שם: יעל. כיתה: P:י"ב 2
המוטו שלי:"הכל אפשרי. הבלתי אפשרי פשוט לוקח יותר זמן". אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת:אפשר ב2..? בנ"א יבש וציני. מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?:משו עם מחשבים, אני מניחה. מוסיקה בשבילי היא...:אמצעי מעודד. החלום שלי הוא...:להגשים את החלומות שלי. הצבע שהכי מתאר אותי הוא...:אפור. וכחול כהה. השיר שהכי מתאר אותי הוא...: אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי בוגרת. כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו נגנתי על פסנתר וחלילית. כשאני לא חורש לבגרויות אני... קוראת..מחשב.. חברות.. אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...:

Come Alive

New member
../images/Emo205.gif עוד אחד? בכיף!

רק תתחילו להגיב, אני מרגישה שאני היחידה שאף אחד לא מגיב לה פה לשום דבר שהיא כותבת]; שם: נעה כיתה: P: י"ב 7 המוטו שלי: להתחיל להסתכל על הורד באגרטל במקום על האבק שעל השולחן אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: מיוחדת. מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: שחקנית. אבל ממש שחקנית
מוסיקה בשבילי היא...: משהו נחמד, לא אובססיה כמו אצל (כמעט) כל שאר המתבגרים החלום שלי הוא...: להצליח, להיות מאושרת, לחיות איפה שאני מאושרת לחיות, עם האהבה שלי
הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: לא יודעת, אין יותר מדי. יש מצב ששחור. כי הוא גם בלאגן לפעמים, הוא גם כלום, הוא גם עצב ודיכאון והוא גם נקי, הוא גם יופי כזה שלו, הוא כל מיני... הוא בעיקר דרמה. השיר שהכי מתאר אותי הוא...: Bitch- Meredith Brooks אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי גם וגם, תלוי בזמן. אני חושבת שלרוב יותר בוגרת. כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו אין, נראה לי. כשאני לא חורש לבגרויות אני... עם החבר המדהים שלי, או עם החברה הכי טובה.. או סתם עושה שטויות, שומדבר מיוחד
אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: משהו שמעניין אותי.. כריסטינה אגילרה, משהו על הנוער, משהו.. אולי קעקועים, אולי משהו שקשור לפייסבוק, למקושרים.. משהו כזה.. אולי משהו על גרין קארד או משהו כזה. משהו נחמד מאוד

RossandRachel

New member
יום נפלא :)

שם: נגה כיתה: P: למי שלא הבין (והיו כאלה)- זו היתה בדיחה P: המוטו שלי: Measure your life in love אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: מכורה מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: משהו שקשור בכיתבה. כרגע נוטה לתחום העיתונאות מוסיקה בשבילי היא...: החיים, מה שמניע אותי. החלום שלי הוא...: להיות מאושרת...איימן! הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: אדום, כי הוא הצבע הכי "חי" שיש... השיר שהכי מתאר אותי הוא...: rehab...:p חח ככה אמרו עליי לפחות אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי: בוגרת עם נטיה לשטויות כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו: פסנתר...כבר חצי שנה שלמה!! כשאני לא חורש לבגרויות אני...: מציירת, שרה, מנגנת, וכותבת...חח הקיצר- אני ריאלית לעניין אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: המסרים התת הכרתיים בספרי ילדים וסרטי דיסני/ למה מוסיקה יכולה לשנות את העולם.

ליזיגי

New member
קצר ולעניין :]

שם: ליאור כיתה: P: יב-4 -- כיתת מחול
המוטו שלי: אקדח טעון היה מסדר אותי עכשיו
חח סתם ... אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: פיצול מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: היסטוריונית
סתם כמובן שזה בגדר חלום :] אבל לחקור, להתעניין, משהו שעוסק בחקר של היסטוריה (דברים מעניינים, לא משעממים) ותעסוקה עם אנשים... מוסיקה בשבילי היא...: סבבה החלום שלי הוא...: להיות מאושרת
הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: ירוק השיר שהכי מתאר אותי הוא...: השפן הקטן שכח לסגור הדלת.. חח סתם :] לא יודעת אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי: ילדותית כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו: הייתי רוצה לנגן על מפוחית כשאני לא חורש לבגרויות אני... בשבט, בסטודיו, אצל עומר
, או סתם אוכלת :] אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: אני
חחח זה הנושא שהכי קל לכתוב עליו:]] וסתם בא לי להגיד שהמאכל האהוב עלי כל הזמן מתחלף... כרגע זה אבוקדו ותפוזים :] אההה אבל סופלה יהיה לנצח המאכל הכי טעים בעולם הזה !

ליזיגי

New member
אבוקדו, תפוזים וערמונים -

צריך להמציא מאכל שכולל את הכל ביחד, זה חייב להיות גאוני :] ולקינוח סופלה :]] עם אחד.. לא רגע-- שני כדורי גלידה וניל עם עוגיות
איך אומרים אבוקדו ברבים? אבוקדואים? חחח נקודה למחשבה

D a N i T a

New member
"דינההה דינהה ברזילאי!"

כן התפגרתי מעט
שם: דנית כיתה: P: יב'3 הגזעיים! המוטו שלי: אקונה מטטה! אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: רגשנית מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: משו בביוטכנולוגיה.... אולי אפילו בתרופות מוסיקה בשבילי היא...: דרך חיים החלום שלי הוא...: כרגע- לדבר איתו ולראות אותו... בכללי- להיות מאושרת הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: כחול בהיר השיר שהכי מתאר אותי הוא...: אין לי מושג... אף פעם לא חשבתי על זה
אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי: ילדותית... אבל בצורה מטורפת! כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו: גיטרה כשאני לא חורש לבגרויות אני... ישנה, עם חברות, איתו, טלויזיה, מחשב, מוזיקה...... אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: למה בית ספר זה דבר מעצבן... חבל שהחליטו להגיש אותנו לבגרות קיץ

RossandRachel

New member
חח אוי פרסומת ממש חמודה

מהפרסומות האלה שנדבקים לשיר אח"כ להרבה זמן

Black Balloon

New member
אוי אוי כ"כ נדבקתי לשיר הזה ../images/Emo6.gif

למורה שלנו לאמנות קוראים דינה ושם המשפחה של ידיד שלי הוא ברזילאי, אז אנחנו כל הזמן צוחקים על זה. טה

נמ

שם: ש כיתה: P: יב2 המוטו שלי: משהו כמו "חבל שהחיים הם לא לחם. אולי אז אפשר היה להוציאלהם את הקשה", אבל בבסיסי אין. אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: מוזרה מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: קטן
מוסיקה בשבילי היא...: סם [?
] החלום שלי הוא...: לא מציאותי בעליל הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: צבע, צבע? נממ השיר שהכי מתאר אותי הוא...: "שושנים וגרביים" אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי תלוי את מי שואלים, תלוי במצב. כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו רוצה על תופים. או פסנתר. אבל לא נראה באופק. כשאני לא חורש לבגרויות אני... מאושרת אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: כזה שיזכה אותי בציון הגון, או משהו כזה.

למעלה