מין שאלון שכזה....

RossandRachel

New member
מין שאלון שכזה....

זו דרך בשבילי שאני אכיר אתכם יותר טוב, ובכלל, לדעת אחד על השני קצת מעבר לשאלות של "מה המאכל האהוב עליך?" שם: כיתה: P: המוטו שלי: אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: מוסיקה בשבילי היא...: החלום שלי הוא...: הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: השיר שהכי מתאר אותי הוא...: אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו כשאני לא חורש לבגרויות אני... אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...:

מזמן לא עשינו שאלונים ../images/Emo3.gif

שם: חזקוש ישורון כיתה: P: כיתה מצחיקה המוטו שלי: הכל לטובה! (פלצני.. אבל מה לעשות..זה המשפט שלי
) אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: מיוחד מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: משהו שאשכרה ישפיע איכשהו מוסיקה בשבילי היא...: חלק ניכר מחיי החלום שלי הוא...: להגשים את מטרות חיי הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: כתום? :O השיר שהכי מתאר אותי הוא...: תראו אותי-מופע הארנבות של ד"ר קספר אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי יש לי אופי מאוד ילדותי.. אבל אפשר לסמוך עליי ולדבר אליי כמו אל בוגר לגילי כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו הייתי שמיח לנגן על כל כלי במידה שבה אני אוכל להלחין שירים וזהו כשאני לא חורש לבגרויות אני... עצמי אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: קקי

הממ[:

שם: מיכל, מייקי, מייקל, היי את כלבה, איך שבאלכם. כיתה: P: יב מין הסתם? יב 4 . המוטו שלי: לבעלי חיים יש זכויות כל עוד הם מתים לי בצלחת. אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: מילה אחת? הממ.. ג'חנון? מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: מהנדסת גרעינית בצבא ארה"ב. או סתם ללמוד לעבוד עם ילדים עם לקויות למידה. מוסיקה בשבילי היא...: יותר מדי. החלום שלי הוא...: שיעור עם סופיה באוטלה. הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: שחורDD: נקמת הג'חנון! השיר שהכי מתאר אותי הוא...: אין שיר שמתאר אותי.. אני כן מתחברת לכל כך הרבה שירים. בעיקר נשל הנחש של מאיר אריאל. אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי: לא לשיפוטי. כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו: אני "מתחילה" בגיטרה כבר מכיתה גD: כשאני לא חורש לבגרויות אני... אוכלת. ישנה. שותה בירה. חברים. אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: מאסטר יודה!

Simply Blonde

New member
הרבה זמן לא עניתי על שאלון../images/Emo209.gif

שם:ליליה כיתה: P:שכלית -א' פיזית-י"ב המוטו שלי:חיה ותן לחיות? אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת:אממ כרגע?משועממת מאוד.. מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?:הייתי רוצה להיות משהו במוסיקה רק חבל שיש לי 0% כישרון.. מוסיקה בשבילי היא...:החיים
החלום שלי הוא...:יש הרבה נו..אבל נבחר אחד?חח שלא יהיו דתות בכלל
זה יפתור המון.. הצבע שהכי מתאר אותי הוא...:סגול
השיר שהכי מתאר אותי הוא...:וואי אין יל מושג.. בנתיים נדבוק למנגינה בלי מילים..(נו אין מילים מספיק טובות כדי לתאר אותי..אנערף אני ככ פלצנית) אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי:תלוי ביום ובמצב.אני יכולה להיות שתיהם זה פשוט מה שאני בוחרת.. כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו:ניגנתי בעבר על פסנתר הרבה זמן אבל זה נמחק לי מהזיכרון..ואני רוצה תופים וגיטרה
כשאני לא חורש לבגרויות אני..חחחחחחחחח אני לא חורשת לבגרויות
אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...:פירסינג
יש לי הרבה מה לומר נו.. אבל לבנתיים אני לא רוצה שתהיה בגרות לא היה לנו עדיין שיעור בחיבור.. בגלל החגים והשביתה..

ש ט ו ץ

New member
עונהההה

שם: שיר כיתה: P: יב 5 המוטו שלי: "אקונה מטטה- זה אומר אל תדאג!" אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: משוגעת מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: לאדעת מוסיקה בשבילי היא...: חיים החלום שלי הוא...: לעוף הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: משהו זורח חח השיר שהכי מתאר אותי הוא...: אממממממ לאדעת אני צריכה לחשוב. ואין לי כוח. אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי איפשהו באמצע כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו -- כשאני לא חורש לבגרויות אני... במחשב חח אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: על החיים שלי

nothingman1

New member
יפה, זה קצר

שם: יאיר כיתה: P: י"ב 2 המוטו שלי: תמיד להסתכל על חצי הכוס הריקה אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: מעפן מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: משהו בתחום המוזיקה מוסיקה בשבילי היא...: הדבר היחיד שתמיד מושך אותי החלום שלי הוא...: חיים מאושרים, להיות מוזיקאי כמה שיותר טוב הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: אפור השיר שהכי מתאר אותי הוא...: Radiohead- How to disappear completely אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי: בוגר (אבל אוהב לעשות שטויות מדי פעם) כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו: מנגן בגיטרה חשמלית ובס, רוצה לנגן על קלידים ותופים כשאני לא חורש לבגרויות אני... עוסק במוזיקה, לפעמים מבלה עם חברים אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: השפעת המודרניזציה על תחום המוזיקה

nothingman1

New member
הייתי חייב, כולם כאן חיוביים מדי

סתם, בטח המחלה גורמת לי להיות ממורמר מהרגיל

תן כיף, גם ני בכיתה י"ב 2../images/Emo6.gif

ושמעתי שאתה קצת חולה, אז תיהיה בריא....

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שם: לינוי כיתה: P: יב'6
המוטו שלי: אה...
חיוך- קו עקום שמיישר הכל
[
] אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: חברות שלי היו עונות על זה- נעל
ואני אענה על זה- משוגעת! מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: משו שקשור בתקשורת/קולנוע מוסיקה בשבילי היא...:
"מוזיקה היא החיים..." החלום שלי הוא...: הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: כתום השיר שהכי מתאר אותי הוא...: לא יודעת אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי- משו באמצע
כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו- מקלדת?
כשאני לא חורש לבגרויות אני- מסתלבטת
אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: עליי
סתם
אממ.. על מוזיקה

linoy7

New member
נו, דילגתי על שאלה../images/Emo67.gif../images/Emo41.gif

החלום שלי הוא... טוב, אני אהיה אופטימית.. שיהיה שלום

nogao10

New member
פחפחחפחפ

שם: נוגה עומר כיתה: P: א'....... או שלא המוטו שלי: תמיד יש מישהו שמצבו גרוע יותר אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: שמחה מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: פסיכולוגית מוסיקה בשבילי היא...: חיים ונשמה החלום שלי הוא...: לטוס לארה"ב להופעה של B.J הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: כחול השיר שהכי מתאר אותי הוא...: אני אחשוב על זה אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי תלוי מתי ולמה כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו גיטרה, כתמיד כשאני לא חורש לבגרויות אני... רואה חברות אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: למה בון ג'ובי צריכים להופיע בארץ

moshe present

New member
:)

שם: שי כיתה: P: י"ב 1.. המוטו שלי:הממ בעקר הכל לטובה, מה שצריך לקרות קורה... אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: אחלה מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: משהו לא שגרתי מוסיקה בשבילי היא...: הפסקול של החיים. כל תקופה ומצב עם השיר שלו. החלום שלי הוא...: כרגע? להתקבל לתכנית, לעבור את שלושת הזימונים בהצלחה. הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: ירוק השיר שהכי מתאר אותי הוא...: ואולי..חלק ממנו אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי - בוגרת, אבל בלי בעייה נהיית "ילדותית", יותר נכון , שימחה מוחצנת. כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו-רוצה גיטרה. כשאני לא חורש לבגרויות אני... רוקדת. אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: הכי קל לכתוב על החיים שלי... מההבטים השונים. בלה בלה בלה.

happy apple

New member
שלי נחמד השאלון ../images/Emo9.gif

שם: שירן כיתה: P: י"ב1 המוטו שלי:שהכול נראה ממש חרא תמיד מסתתרת נקודת אור קטנה ועליה צריך לשאוף אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת:חוּלה! (הפירוש שלה במרוקאית לא נכון לגביי אבל חח במשפחה קוראים לי ככה ) מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: אין לי מושג תא'מת מוסיקה בשבילי היא...: הנאה גדולה החלום שלי הוא...: לחוש סיפוק מהחיים מכול מיני תחומים הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: חח לפי פייסבוק צהוב השיר שהכי מתאר אותי הוא...: יש אבל זה משהו אישי... אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי: חח לרוב ילדותית כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו: הייתי רוצה לדעת לנגן על גיטרה חשמלית חח כשאני לא חורש לבגרויות אני... אומרת תודה לאלוהים ונהנת מכול רגע אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: על מוסיקה או משהו פילוסופי שכזה אני אוהבת לחרבש בקטעים האלו

gorck

New member
אני עונה....

שם: עופר כיתה: P: חכם לשאול בפורום שמיניסטים (ראה רמז במילה הקודמת) באיזה כיתה אני המוטו שלי: צופים- כי בגרויות אפשר להשלים אם יכולתי לתאר את עצמי במילה אחת: צופים מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול?: איש חינוך מוסיקה בשבילי היא...: דרך חיים החלום שלי הוא...: להצליח בחיים הצבע שהכי מתאר אותי הוא...: אדום השיר שהכי מתאר אותי הוא...: לא יודע אני חושב שאני ילדותי/בוגר לגילי " בוגר כלי נגינה שאני מנגן/ רוצה לנגן עליו" תוף נראה מגניב כשאני לא חורש לבגרויות אני...בצופים אם יכולתי לבחור את הנושא לבגרות בחיבור הוא היה...: תרומת החינוך הבלתי פורמלי במערכת החינוך, עם דגש על תנועות הנוער

למעלה