מין רעיון שכזה......

shira245

New member
מין רעיון שכזה......

אומנם הסדרה נגמרה והסוף והעלילה ידועים... אבל אפשר לעשות תחרות פיקים....... זה יהיה ממש נחד לא???

pompii

New member
סליחה על הבורות אבל...

מה זה פיקים?

Gohan

New member
אתם לא יודעים מה זה פיקים?!

בושה! טוב ההסבר קיים...פיקים זה לאנשים עם דימיון מפותח והרבה מוטיבציה.

Snitch

New member
הסבר--- ../images/Emo88.gif

פיקים זה קיצור של המילה פאנפיקים. פַאנְפִיק - קיצור של המילה פאן פיקשן (fan fiction). סיפור שנבדה מלבותיהם של המעריצים. לדוגמא: פאנפיק על לחיי האהבה (ע"ע) יהיה סיפור המבוסס על לחיי האהבה. (הדמויות, המקומות וכדו´). ~לקוח מפורום ה"פ~

Snitch

New member
טוב, הפיק שלי--- ../images/Emo88.gif

יצא די אידיוטי, אבל לא נורא..

Snitch

New member
תודה לכם!! ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif^^../images/Emo88.gif

ו.. המפ.. אני אחשוב על המשך... אתם מוזמנים להמשיך..

אני ימשיך בהודעה אם לא איכפת לכם...

קיצר כולם ביקב.... שותים שותים אבנר אידיוט כרגיל..... והרחק משם בכלא..... סמדר אומרת לאלי "אלי מה דעתך נקםוץ לפגישת מחזור הרי הם "חברים" שלנו" הוא אומר "טוב" מוציא פאלפון מתקשר לרפי וסוסו .... "חברה אני צריך אותם עוד עשר דקות ליד התא שלי עם טרקטור...." כעבור עשר דקות רפי סוסו ליד התא... קושרים חבל לחלוןומתחילים לנסוע..... החלון מצליח להתלש... אלי וסמדר יוצאים.... אלי וסמדר תופסים מונית אלי לנהג: "סע ליקב" הנהג לאלי "מה? לא מדבר עברית יש כרטיס מועדון?" אלי מתעצבן יורה בנהג ומעיף את הגופה מהמונית...... נוסע ליקב ופתאום ישר שהוא יוצא מהמונית... קופצות עליו מאה בחורות אומרות אלי אלי תעשה לי תינוק!! וגם על סמדר קופצים מאה בחורות ומפוצצות אותה על מה שהיא עשתה לרונה ואז הם נכנסים ליקב והם נכנסים כולם מסתכלים עליהם "מה יש זה לא שאני חייזר שנחת מהירח" וסמדר אומרת "בדיוק זה לא שאני מכשפה שירדה מהטירה שלה" ומאיה עונה לה "או שכן!!" ואז הן מתחילות לריב ויש מכות!! ואז גידי מנסה להפריד (בנות קטע אהוב עליכם!!) ונקרעים לו כל הבגדים ממנו.... ואז באה עדי 18 ודנדוש ושחר שמאוהבת בגידי (מצטער מי ששכחתי)וקופצות עליו ומרגישות את הגוף שלו... ואז רונה מוציאה סכין ומאיימת על סמדר שהיא תשסעה לה את הגרון.... ואז ניבה נכנסת ליקב ואומרת לרונה "אל תעשי את זה!!!" ואז ניבה אומרת "סתם סתם.....צחקתי תעשי את זה" ואז רונה משסעת לה את הגרון(למרות שלא מתאים לה) וכל הדם משפריץ על אבנר ואבנר אומר לרונה "אף פעם לא הייתי במיטה אם מישהי ששיסעה גרון של מישהי...רוצה לנסות?" ואז אתם תמשיכו שלכם חולי

חולי, אני יהרוג אותך!!!!!!!!!!!!!!!

אתה מת ילד!!!! אתה פשוט מת!!!!! כבר עשית ממני לסבית, היי!!!! מה קורה פה!?!?! תשנה את זה מיד!

למעלה