מין משחק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iRiS009

New member
מין משחק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* משעמם פה קצת אז ..יש לי רעיון! שכל אחד יכתוב את השירים מכלללל האלבומים של בריטני, שהכי מדברים אליכם, שהמילים שלו כאילו ממש נכונות. זה..קשה להסביר אז מי שהבין שיצטרף! רצוי 3 מכל דיסק.. אלו שלי: (לפי סדר) Sometimes Born To Make You Happy E-MAIL My Heart Girl In The Mirror Where Are You Now Can't Make You Love Me i run away When I Found You Lonely ומהאלבום החדש אין בינתיים..למרות שבevery time יש כמה שורות .. אין לכםםם מושג כמה אני אוהבת את השירים האלו..הם כל "אני". חח

../images/Emo41.gifאוקיי..

השירים שאני עומד לכתוב התאימו לי בתקופה מסויימת ולא בהכרח בתקופה שהם יצאו.. אבל הרגשתי משהו קרוב אליהם.. דיסק 1.. crazy, born to make you happy... שני השירים האלה הם שירי אהבה.. והרגשתי כל כך חלק מהם.. דיסק 2.. היתה תקופה שהרגשתי כאילו "lucky" נכתב עלי.. הייתי מוקף באנשים אבל הרגשתי מאוד בודד.. שמח כלפי חוץ ושבור מבפנים.. זה היה קשה.. where are you now.. עוד שיר אהבה שעשה לי את זה.. דיסק 3.. Overprotected.. זה השיר שהרגשתי שנכתב עלי.. זו היתה תקופה שכולם ניסו לנהל לי ת'חיים במקומי.. זה לא נמשך הרבה זמן.. אבל זה היה מעיק.. slave.. עד כמה שזה נשמע מוזר.. אני גם משועבד למוסיקה.. החיים שלי הם המוסיקה.. וזה פשוט אני
I Run Away.. עוד שיר על אהבה נכזבת שבדיוק התאים לי בזמנו..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני...

מהדיסק הראשון.. אני חושב שרק crazy...
מהדיסק השני Oops I did it again- אני כל הזמן שובר
בות...בכוונה או לא בכוונה.. what u see is what u get- נמאס לי שאנשים מנסים לשנות אותי...בע
.. can't make u love me - על זה אני לא אפרט
מהדיסק השלישי i'm not a girl not yet a woman- אבל תשנו את המין
אני פשוט כברלא ילד |תמים| let be me - כמו ההסבר על what u see... what's like 2 be me- נראה אתכם חיים ליום אחד אם החיים שלי
הדיסק הרביעי Brave_New_Girl- אמנם המילים לא כ"כ ברורות...אבל זה מדבר בעיקרון על ילדה (זה בגוף שלישי) שנמאס לה כזה מהכל והיא רוצה להיות לבד קצת עם עצמה..בדיוק כמוני
וזהו

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאגב...

איך שכחתי את אובר פרוקטדט???? יש 4 משפטים שהם כ"כ אני
what am i to do with my life how am i suppos to know what's right i can't helt the way i feel but my life has been so overprotecetd זה כ"כ אני

../images/Emo11.gif אני../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מהדיסק הראשון: From The Bottom Of My Broken Heart - אני לא אפרט... שם השיר אומר הכול.. I Will Be There - אני מקדיש את זה לידידה הכי טובה שלי
Sometimes - גם פה אני לא רוצה לפרט..
מהדיסק השני: Stronger Can't Make You Love me - מתאים לי מאוד היום...
Walk On By (מהסינגל Stronger) מהדיסק השלישי: I'm A Slave 4 U - בדיוק מה שכתוב לי בחתימה
I Run Away - נכתב עליי... Overprotected מהדיסק הרביעי: Everytime - החלק הזה: At night I pray That soon your face will fade away And everytime I try to fly I fall without my wings I feel so small I guess I need you baby And everytime I see you in my dream I see your face it's hunting me I guess I need you baby

Let Me Be

New member
אני אני אני אני../images/Emo70.gif

מהאלבון הראשון: somtimes- היו תקופות שכל מה ששמעתי היה רק השיר הזה... from the buttom of my broken heart- היו תקופות שיכולתי להקשיב רק לשיר הזה
ill be there-אני תמיד חושבת על החברות שלי כשאני שומעת אותו... מהאלבון השני: girl in my mirror-זה שיר שכשאני עצובה זה פשוט מתאר אותי... cant make you love me-רק השם של השיר אומר הכל.. וההמשך- im just a girl with a crush on you...
וכמובן את stronger- זה חתיכת פצצת אנרגיה... מהאלון השלישי- let me be-שיר פשוט שולט, עם מילים לא רעות בכלל ומשעמות נחמדה... when i found you- מילים כאלה מרגשותתת
cinderella- התאהבתי מהפעם הראשונה ואני אפילו לא יודעת למה... מהאלבון הרביעי (מה ששמעתי) אז כמובן את everytime- שיר פשוט נוגע ללב שנראה לי כל אחד יכול להזדהות איתו באיזשהו שלב בחיים שלו... toxic-תהרגו אותי אני לא יודעת למה אבל מאז ששמעתי אותו נראה זה הולך להיות השיר האהוב עלי... me against the music- זה די מתאר אותי כי אני פשוט מתה על לרקוד... ולכל מי שתוהה מאיפה אני מפליצה את המילה אלבון...תמשיכו לתהות.. את זה רק אור יבין..

Unicorn Fairy

New member
טוב אז ככה:

ראשון: born to make you happy sometimes you drive me (crazy) שני: what you see is what you get girl in the mirror oops!...I did it again שלישי: I run away overprotected not a girl not yet a woman החדש והרביעי(!): עוד איייין אווווווף

למעלה