מימונה-שרשור עוגיות מסודר

Frutapao

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif?!

עוד פליטת פה...
 
../images/Emo6.gif זאת התגובה הכי מצחיקה והכי

מחמיאה שקיבלתי חיחיחיחי...... הצחקת אותי בטירוף תודה רבה רבה אוסיף השבוע עוד לשירשור הזה מיני ריבות שהכנתי חצילים וורדים ועוד... וגם עוד כמה סוגי עוגיות שלא הספקתי להעביר מהמצלמה ולצרף ככה ישאר שירשור גם לשנים הבאות אז תודה רבה על המחמאות חג שמח
 

p o k i m o n

New member
הי דודו ממש מדהים - יש לי שאלה

אתמול התארחתי במימונה והיתה שם עוגיה: כדור קוקוס בצבע ירוק (כנראה צבע מאכל) והוא היה מצופה במשהו לבן כמו בצק סוכר אבל הרבה יותר עדין ועליו פסים של שוקולד מריר. מה זה אותו ציפוי לבן ?? אתה ממש תותח ומוכשר אני כל פעם נפעם מחדש. תרבח ותסעד , פוקימון.
 
היי תשובה בקשר לציפוי

היי הציפוי נקרא פונדנט הוא ציפוי לבן שמבשלים על האש ואחר כך מצפים את העוגיות הוא מאוד דומה לרויאל אייסינג אם את מכירה אני אביא מהוןריי היום את המתכון ואקליד לך יחד עם מתכון לעוגיות שומשום שהבטחתי לעוד מישהי שכתה לי את הציפוי הזה ניתן גם לצבוע בצבע מאכל יוצא נהדר
 
../images/Emo41.gif מתכון לגלזורה (ציפוי לבן מיוחד לעוגיות)

בבקשה מתכון לגלזוקרה (פונדנט) ציפוי לבן לעוגיות (ניתן לצבוע אותו עם צבע מאכל לפני הציפוי לציפוי שרוצים) המתכון: 2 כוסות אבקת סוכר חצי כוס סוכר ענבים 1 וחצי כפיות עמילן תירס 2 כוסות מים מיץ מחצי לימון 2 טיפות מי ורדים או וניל ההכנה 1.מבשלים את האבקת סוכר עם המים כשעה עד שמתקבל סירופ סמיך ובהיר. 2. מוסיפים את סוכר הענבים וממשיכים לבשל כ 30 דקות נוספות. 3. בוחשים היטב וממשיכים לבשל על אש קטנה. 4. יש לשמור שהסירופ ישאר בהיר ושקוף. 5. מדללים את עמילן התירס ומוסיפים לסירופ. זהו הגלזורה מוכנה. ניתן לצפות עוגיות קוקוס, כדורי שוקולד, אגוזים, תמרים ופירות ממולאים ,מרציפני,ם ועוד... ניתן לשמורא את מה שנשאר לפעם נוספת במקרר ולשימוש יש לחמם מעט
 

p o k i m o n

New member
המון תודה דודו , ועוד שאלה קטנה

בקשר לעוגיות קוקוס ללא אפיה : רשמת במתכון : קרם מרנג מוכן. איך עושים את הקרם ? תודה , פוקימון.
 
פוקימון למעלה בשירשור יש מתכון של

המרנג את תראי שם בדיוק איך עודים הכיני חצי כמות בהצלחה
 
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifמדהים,מחכה למתכון ריבת

החצילים .. ויכולה לספר שאמש הכינו מרציפנים יצאה מעולה ,אומנם בפיסול יש מקום לשיפור .. ועשינו גם עוגיות קוקוסלפי המתכון של דודו יצא עשר(יותר טוב מהמתכון שתמיד מכינה ) והמרינג לפי ההוראות של דודו ....מדהים את היתר אנסה בהמשך כי אצלינו בפולניה ... לא מכנים הרבה מדיי.. חחחחחחחחחחחחחחח אתה גדול מחכה לספר או לפחות חוברת עם המתכונים והתמונות שפרסמת כאן הוא יהיה רב מכר בטוח .
 
../images/Emo41.gif-מתכון לריבת חצילים

היי אני שמח שהצליח לך אכן המתכון למרנגים מוצלח ביותר הינה מתכון לריבת חצילים בהצלחה 1 ק"ג חצילים קטנטנים -מהזן הסגול בהיר 1 ק"ג סוכר 2 מקלות קינמון 1 כפית קינמון טחון 1 כפית ציפורן טחונה 1 כפית זנגוויל טחון 1 כוס מיץ לימון אופן ההכנה חותכים בזהירות את העלה הירוק מסביב לגבעול ומשאירים את הגבעול מחובר לחציל. דוקרים את החציל לכל אורכו סביב סביב באמצעות מזלג. מרתיחים 5 דקות. מניחים למים להתקרר ומסננים. בינתיים מכינים סירופפ סוכר עם כל התבלינים וכוס מיץ לימון. מכניסים את החצילים אחד אחד לתוך הסירופ וממשיכים לבשל כשעה על אש נמוכה. הופכים מדי פעם בעזרת כף עץ, עד שהחציל סופג כמחצית הסירופ ומעבירים לצנצנת זכוכית בהצלחה
 

romi666

New member
הופנתי להציץ מקומונה אחרת ונשארתי

נראה לי שאשאר בפורום זה בכדיי להיות מוזמנת למימונה שלך בשנה הבאה...חחחחחחחחחחחחחח כל הכבוד לך דודו יישר כח ו..........איזה כיף לאשתך
 

ayeletab1

New member
עוגיות מימונה

דודו כל הכבוד זה נראה מדהים ניסיתי להעביר לכם תמונה של עוגיות שאני הכנתי למימונה אבל לא הצלחתי עם התמונה דוד תסביר לי איך אתה מצרף את התמונה
 
דודו!!!!! רגע...בום!

התעלפתי... מדהים! מעלף! מהמם! מטריף! משגע! מעורר תאבון (וקנאה...)! פשוט יצירות אומנות אחת אחת! הבעיה איתך דוד(מלך ישראל...) שכל פעם שאני נכנסת לפורום הזה, הדיאטה (איזה דיאטה,על מי אני עובדת..) נהרסת כאילו לא הבטחתי לעצמי בכלל שמהיום שומרים! מעורר תאבון ברמות קשות..אני יושבת ומריירת על המקלדת..אופס,קצר חשמלי. דודו,אין עליך!
 
דודו...

קיבצתי את כל המתכונים והתמונות לWORD אבל זה לא מעלה לי את הקובץ (גדול מידי) תשלח מייל במסר אני אשלח לך
 

wan

New member
מדהים אתה גאווה לעדה תרבח ותסעד../images/Emo140.gif

 
למעלה