../images/Emo41.gif מתכון לגלזורה (ציפוי לבן מיוחד לעוגיות)
בבקשה מתכון לגלזוקרה (פונדנט) ציפוי לבן לעוגיות (ניתן לצבוע אותו עם צבע מאכל לפני הציפוי לציפוי שרוצים) המתכון: 2 כוסות אבקת סוכר חצי כוס סוכר ענבים 1 וחצי כפיות עמילן תירס 2 כוסות מים מיץ מחצי לימון 2 טיפות מי ורדים או וניל ההכנה 1.מבשלים את האבקת סוכר עם המים כשעה עד שמתקבל סירופ סמיך ובהיר. 2. מוסיפים את סוכר הענבים וממשיכים לבשל כ 30 דקות נוספות. 3. בוחשים היטב וממשיכים לבשל על אש קטנה. 4. יש לשמור שהסירופ ישאר בהיר ושקוף. 5. מדללים את עמילן התירס ומוסיפים לסירופ. זהו הגלזורה מוכנה. ניתן לצפות עוגיות קוקוס, כדורי שוקולד, אגוזים, תמרים ופירות ממולאים ,מרציפני,ם ועוד... ניתן לשמורא את מה שנשאר לפעם נוספת במקרר ולשימוש יש לחמם מעט