מילת מפתח : וודאות

שיריה

New member
מילת מפתח : וודאות

לכבוד היושב במרומים שלום רב הנידון : הוודאות בחיי אני יודעת שאני האחרונה שיכולה לדבר. כל דבר בחיי ביצעתי בתוך בחירה מלאה. עשיתי לא מעט טעויות, לא השתמשתי בכלים שנתת לי התעלמתי ממסגרות,ברחתי ממקומות. פגעתי באנשים בדרך. אבל אם אוכל לגזול כמה דקות יקרות מזמנך, להסביר לך את הנסיבות המקלות. למה בכל זאת מגיע לי טיפ טיפונת של וודאות. עברו הרבה שנים מאז השטויות שעשיתי. אתה יודע, אנשים מתבגרים. משתנים. לומדים מטעויות, לומדים לקח. עברה שנה שלמה. ועוד שנה. שנתיים שלמות. להגיד שלא עשיתי בהן כלום יהיה מצחיק, ראה ערך "זמן" קצת למדתי קצת התבגרתי, אולי אפילו זקפתי כמה זכויות לטובתי. אפרופו זכויות... אם יש לי כמה אז באמת בכאב, אני מוכנה לקנות בהן, טיפה של וודאות. וזה באמת יהיה כואב כי אתה יודע כמה עבדתי, וכמה השתדלתי, וכמה התגברתי על עצמי כדי לרכוש אותן, רק אתה יודע כמה כאב היה בדרך. ורק אתה יודע כמה הייתי מוכנה לשלם בשביל הוודאות הזאת. וכמה ניסיתי למצוא אותה. אל תכעס עלי, על הצורה הדרשנית שאני משתמשת בה, אני כבר מחליפה שפה, לצורה קצת יותר עדינה וקצת יותר ראויה. פשוט זה ככה העולם שבראת, כל הזמן אומרים לי שאם לא כועסים קצת לא מקבלים את מה שרוצים. ואחרי שנתיים אני מאוד צריכה מכונית חדשה שתוביל את חיי. הישנה חצי מקולקלת, ויותר מזה, אין לי שמץ של מושג לאן היא מתכוונת לנסוע, ואין לי שום כווונה לסמוך עליה שוב. אני לא כועסת, וזה לא אולטימטום. אני רק אומרת שאם אני לא מקבלת מכונית חדשה שתוביל אותי פה בארץ שאני כל כך אוהבת, לא תהיה לי ברירה אלא להמריא בטיסה הבאה. ואולי, אולי זה מה שאתה רוצה ? אתה יודע, הטיסה ממריאה בעוד כמה שבועות, אני חושבת שאם אני לא אקבל סוג מסוים של סימן, והכי חשוב, וודאות. אז לא תהיה לי ברירה. אני יהיה חייבת לעלות על המטוס.

../images/Emo142.gif

שיריה יקירה... או שאני לא מבינה למה את התכוונת במכתב או שאני פשוט לא רוצה להאמין .. אם את רוצה וזה מה שיעשה לך טוב אני יכולה לספק לך
ואפילו
כדי שתהיי שמורה מכל משמר... ללכת ככה סתם פיתאום ולהרים ידיים ?! למה ?! איך?! איזו מסקנה?! אני לא יודעת מה עובר עליך , אני לא יודעת איך לעזור.. אבל אל תראי את המוצא האחרון כבריחה מכאן. בבקשה הישארי, תתמידי . בסופו של דבר כוח רצון והתמדה תמיד מוצאים את דרכם ומגיעים לאושר ,לשקט ולשלווה ... שיריה .. מאחלת לך מכל ליבי רק שקט ושלווה . שתמצאי את דרכך בעולם זה ובימיוחד בחבל ארץ זו..
עוטף מכל ה

שיריה

New member
אור יקרה,

אל תדאגי שום דבר נורא לא קרה, הכוונה שלי במכתב היתה פשוט לפרוק אי וודאות שקצת אופפת אותי בזמן האחרון. מן חוסר ידיעה ברורה לאן אני הולכת ומה אני עושה. חוסר ידיעה שאופפת אותי כבר הרבה זמן. שנתיים. כיוונתי את המכתב לזה שלמעלה פשוט כי קצת נדמה לי שהוא לא נותן לי שום אות, שום רמז או קצה של חוט, למרות שכל כך השתדלתי. אבל אני מאמינה שהכל לטובה, גם האי וודאות הזאת. לגבי החבל ארץ הזאת? זה סיפור אחר לגמרי, אולי זה הדרך שלי לוודאות, אולי זה הרמז, אבל זו דרך כשרה לחלוטין, וזאת לא בריחה, לפחות לא במובן הרגיל של המילה... אז אין לך מה לדאוג יקירתי, למרות האי וודאות הזו באופן מפתיע. אני מאושרת. וגם באופן מפתיע, זאת תקופה די טובה. אני מאושרת. מוזר... כי זאת גם תקופה טובה וגם לא כל כך.

ה מוזה

New member
אותות ומופתים

כמה פעמים בחיים אנחנו מרימים עיניים לשמיים מבקשים סימן מבקשים תשובה לשאלה ותוהים למה היא לא מגיעה כל סימני השאלה מקבלים תשובה רק לא תמיד אנחנו רואים את אותם אותות ומופתים את אותו "סוג מסוים של סימן" או שאנחנו מצפים לתשובה מסוימת וכשהיא ניתנת לנו בדרך שונה אנחנו מניחים לה לחמוק לה מבלי שנקדיש לה תשומת לב מבלי שכלל נרגיש נחוש ונבין שבזה הרגע קבלנו סימן "..שאל אותי כל דבר .כל דבר .אני אשכיל להביא לך את התשובה . לשם כך עומד לרשותי היקום .עמוד איפוא וצפה סביבך ... הקשב למילות השיר הבא שאתה שומע ,לתוכן המאמר הבא שאתה קורא .לעלילת הסרט הבא שאתה רואה ....אדבר אליך , אם תקשיב " (מתוך - שיחות עם אלוהים ) הייתי מוסיפה שם " המכתב הבא שאתה קורא התגובה הבאה שאתה רואה " שיריה יקרה נשלח לך סימן בדמותה של אור הירח ותגובתה קראתי אותך ולאחר מכן את התגובה שלה אולי לא הרגשת אך הסימן ניתן והתגובה שלך לאור הירח היא התשובה הטובה מכולן שאותה בקשה שלך לוודאות ..למקום ..לכיוון אותה בקשה זכתה לסימן "למרות האי וודאות הזו באופן מפתיע. אני מאושרת. וגם באופן מפתיע, זאת תקופה די טובה. אני מאושרת. מוזר... כי זאת גם תקופה טובה וגם לא כל כך.."

למעלה