מילת המחץ

רק בעיה קטנה אחת, לירן...

בעיקרון אסור במפורש להגיד "תורידו" על איזשהו שיר - זה נחשב עידוד למעשה שהוא פגיעה בזכויות יוצרים... מותר לעשות דבר כזה "בעקיפין" - כלומר להגיד שזה אחלה שיר ושכולם חייבים לשמוע אותו.... אני לא אמחק את ההמלצה הזו הפעם מכיוון ש: א) לא ידעת שזה אסור ב) בגלל שאני לא חושב שזה פייר להתחיל עכשיו cut-and-paste של שלוש הודעות רק בגלל זה.. אבל להבא תזכור
ודרך אגב, אני לא מניח שדיברת על Emotions של דסטני'ז צ'יילד - שהוא שיר מעולה לאללה

שעטנז

New member
אופס... סליחה.

ולא התכוונתי לשיר של דסטני, למרות שגם שם יש HIGH NOTES יפים למדי. אבל לא כמו של מאריה

yuval k

New member
../images/Emo70.gifGimme more../images/Emo70.gif Gimme more

עוד
slur - קשת staff - חמשה tie - קשת ש"מדביקה" שני תווים באותו גובה יחד - לא מנגנים אותם שוב groal - ברוק, ה"צרחות" האלה.. לויודע מסבירה
זהו בינתיים

זה לא Growl?

ויש לי עוד שני דברים להוסיף: high hopes - שיר של פינק פלויד שבו יש סולו גיטרה אדיר... השיר השני הכי טוב של הפינק פלויד לדעתי האישית Berliner Philharmoniker - התזמורת הפילהרמונית של ברלין - הביצוע של High hopes ביחד איתם הוא השיר הכי טוב של הפינק פלויד

אה ונזכרתי ב-Gregorian

הן סגנון המוזיקה (מונופוני, אקורדים של שני טונים בלבד) והן להקת הנזירים שעושה קאברים לכל מיני שירים... אחרי שקניתי את החבילה המשולשת (Masters of Chant 1 2 and 3) אני מוכרח לציין... אהבתי... מאוד אהבתי... וגם: MC - לא זוכר את ראשי התיבות - דומה לראפ אבל הולך לפי איזשהו מקצב... וMC זה גם שם התואר למישהו שעושה MCing (אלישה
MC) וSpeaking of the which - להקת Mis-teeq
למעלה: Su-Elise Nash (קולות רקע וכוריאוגרפיה) למטה מימין: Sabrina Washington (קול ראשי) למטה משמאל: Alesha Dixon (שירה, MC)

אני לא בטוח ../images/Emo4.gif

אבל את Nothing else matters הם ביצעו טוב יותר ממטאליקקה והשירה בEverybody's gotta learn sometimes מוכיחה שהKorgis לא היו להקה טובה בכלל

Peace 0n Earth

New member
../images/Emo6.gifצודק

גם אהבתי את voyage voyage יותר מהמקורי.. אבל את tears in heaven אריק קלפטון עשה יותר טוב

yuval k

New member
כן... צודק ../images/Emo13.gif

שמות של שירים בכלל נחשבים? אם כן, יש לי מיליונים. טוב, לא מיליונים, רק עשרות

למעלה