מילת המחץ+The winner is....

Peace 0n Earth

New member
מזל טוב Eowyn../images/Emo48.gif

kip - ללכת לישון..
knickers - תחתונים
kilt - החצאית סקוטית הזאתי.. keepsake - מזכרת.

../images/Emo13.gifתודה../images/Emo186.gif

וכמה מילים משלי: kerosene-נפט kangaroo court-בית דין לא מוסמך kinky-מוזר, עקום kinship-קרבת דם kneecap-פיקת הברך kowtow-להתרפס, התרפסות

Athaclena

New member
um, לא יכולה לחשוב על שום דבר

חוץ מknot - קשר. גם בחבל וגם מהירות הפלגה. key - מפתח, ולהזין/להקליד, אם מדובר בסיסמא או קוד. kleptomaniac - קלפטומן (מילה שאני יודעת בגלל טינטין)

edlessme

New member
McClown be damned!

אם רק לא הייתה לי משמרת אתמול עד 23:30..נימאס לי לפספס את כל מה שהולך פה בשעות הער-לילה... לא משנה.. נתחיל בשם.. כהרגלינו... kurt cobain- שם אחר ל"ברוך שפטרנו kalin- מעיין חמר כזה.. תודה רבה לסבאלה... KO- נשיכה באוזן בשביל מר טיסון kilowatt- יחידה פיזיקלית להספק... kinder-..נכון... גרמנית.. אבל נו... זה עדיין ביצים... שעוד לא ירדו... kentia- ניראה אותכם אוסטרליים מוצאים מה זה (סבתא אמרה לי... ורמז: סבתא הייתה מורה לביו..) kaka-נו באמת... knight templar- הייתי -פשוט מוכרח להכניס את המילה הזאת.. (אביר.. לא את הטמפלרים... knowhow- השם השני שלי (סתם.. בעצם זה שי... אבל לא משנה..) ורק בשביל לעשות את ההודעה הזאת kosher בוא נעשה פה kanonization... אגב... לא ידעתי אם זה ל k או c... אבל... kanola?

טרודי

New member
בערך

Kilroy was here היה גרפיטי שהופיע בזמן מלחמת העולם השניה בכל מקום שהכוחות האמריקאים הגיעו אליו. ברוך ג'מילי העתיק את זה.

עכשיו הכל מובן...

ידעתי שהברוך ג'מילי הזה זה משהו שאני מכיר.... בילדותי היינו תוהים מי זה לעזאזל ברוך ג'מילי ומה לעזאזל הוא חושב שהוא עושה.... בכל מקרה, האגדות על קילרוי חמודות לאללה וברוך ג'מילי עכשיו כבר לא סתם דביל... הוא דביל ומעתיקן

למעלה